Chtěl bych se zeptat zkušenějších - koukám na kávovar do práce - DeLongi EC7 ,ale má tlak pouze 3,5 baru. Ostatní o něco lepší kávovary mají kolem 15 barů.
V čem je rozdíl? dělá se to kafe déle? a nebo to má taky výraznější chuŤ?
Dík za info.
Nebo popř doporučit nějaký - bez mlejnku.
1 reakcí na tento příspěvek Esspreso - kávovar
Krom toho že je to při domácím použití prakticky nezničitelný tak je ta káva z toho velmi intenzivní ( pro mě velmi chutná) a nezaznamenal jsem žádnou změnu kvality.
To že si tam můžu naprogramovat do paměti různé množství a intenzity, teploty vody atd je taky příjemný. Cena byla 15000.
Co se týče údržby - jednou se mi ucpaly trubky,člověk co mi to prodal mi poradil důkladně propláchnout durgolem. Koupil jsem 10L kanystra poctivě to nechávám odvápnit kdykoliv si to řekne. Od těch dob naprosto bez problému.