Chtěl bych se zeptat zkušenějších - koukám na kávovar do práce - DeLongi EC7 ,ale má tlak pouze 3,5 baru. Ostatní o něco lepší kávovary mají kolem 15 barů.
V čem je rozdíl? dělá se to kafe déle? a nebo to má taky výraznější chuŤ?
Dík za info.
Nebo popř doporučit nějaký - bez mlejnku.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Esspreso - kávovar
mmks píše: filipes> na Juru jsem se kvůli jejím kladným referencím a "vyhlášenosti" jako automatického pressa díval jako první, ale nakonec mě tam vadilo, že nejde vydělat spařovací jednotka a tím nemožné si ji doma vyčistit.
No já tam vždycky hodím tu tabletu když si to řekne o čištění a hotovo. Nezkoumal jsem detailně, jestli to nějak plesniví (jakože bych to rozebíral) ale když jsem koukal dovnitř kam to jen šlo, tak to bylo čistý. Ale tak každý má různé priority a požadavky a je pravda že vymontovat to nejde...