Superbiková neděle v Thajsku – Double slaví Rea, domácí vítězství Wilairot

Kapitoly článku

Superbike – Warm UP

V zahřívacím tréninku superbiků zajel jako jediný pod 1'34s Alex Lowes (Voltcom Crescent Suzuki) a ráno byl s časem 1'33,954 sekundy nejrychlejším jezdcem. Druhý Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team), vítěz sobotního superpole, ztrácí 0,117 sekundy, třetí Leon Haslam (Aprilia Racing Team-Red Devils) byl o necelé čtyři desetiny pomalejší. První pětici uzavírá dvojice Jordi Torres (Aprilia Racing Team-Red Devils) a Tom Sykes (Kawasaki Racing Team).

Na šestém místě je Chaz Davies (Aruba.it Racing-Ducati SBK Team), sedmý Michael VD Mark (Pata Honda World Superbike) je zároveň posledním jezdcem v jedné sekundě za Lowesem. Časy do dosátého místa zajeli Troy Bayliss (Aruba.it Racing-Ducati SBK Team), David Salom (Team Pedercini) a Matteo Baiocco (Althea Racing), jehož ztráta na Lowese představuje 1,214 sekundy.

Dle výsledků to vypadá, že ne všichni nalezli v zahřívacím tréninku zlepšení, která po sobotním superpole očekávali. Samotné závody budou od jezdců a jejich motocyklů vyžadovat víc než jedno rychlé kolo a vysoká teplota s opotřebením pneumatik určitě sehrají svoji roli.

Harmonogram víkendu.

Superbike World Championship – Warm Up
29°C – dráha suchá - 40°C – vlhkost 61%
Výsledky tréninku - SBK_WUP.pdf
.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist