Tým Yoshimura Suzuki představil sestavu pro 8H v Suzuce

Japonský tým Yoshimura Suzuki MOTUL Racing nastupuje do jednačtyřicátého ročníku osmihodinového klání v Suzuce s jezdci Sylvain Guintoli, Bradley Ray, Takuya Tsuda a Kazuki Watanabe. K dispozici mají speciál pro vytrvalostní závody Yoshimura Suzuki GSX-R1000. Závod v Japonsku zároveň uzavírá sezonu Mistrovství světa vytrvalostních závodů silničních motocyklů 2017/2018.

Vedení týmu Yoshimura Suzuki MOTUL Racing povolalo celkem čtyři závodníky a vsadili nejen na zkušenosti, ale také na dravost a mládí. Dvojice Sylvain Guintoli a Takuya Tsuda jsou testovacími jezdci japonského výrobce, mladík Bradley Ray letos září v sedle Suzuki v rámci závodu britské superbikové série BSB a Kazuki Watanabe je jezdcem Yoshimury v sérii JSB1000.

Pro samotný závod tým zvolí trojici závodníků, kteří mají za úkol dostat barvy japonské stáje co možná nejvýš. Očekávání jsou hodně vysoká, protože loni to měli s pádem, skončili sedmí a to není výsledek, který by chtěli zopakovat.

Francouz Sylvain Guintoli k nominaci uvedl: „Loni jsem byl v Suzuce poprvé a osmihodinový závod byla pro mě nezapomenutelná zkušenost. Úroveň motorek a samotných jezdců je hodně vysoká, což společně s dráhou a povětrnostními podmínkami dělá z tohoto závodu jeden z nejtěžších na světě.“

„Je mi velkou ctí být přizván týmem Yoshimura Suzuki MOTUL Racing k účasti na osmihodinovém závodu v Suzuce,“ prozradil Bradley Ray. „Pro mě je to poprvé, takže jsem nesmírně nadšený. Těším se, že jsem součástí jezdecké sestavy, kde je Sylvain Guintoli, Takuya Tsuda a Kazuki Watanabe, kteří už jeli osmihodinovku v Suzuce a mají zkušenosti s Yoshimura Suzuki."

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 2 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
masi přispěl 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist