Dražba motocyklu pro správnou věc!

K postavení "Peter Lenz Memorial Athletic Field" bude vydražen motocykl Peter Lenze, který vloni zahynul ve svých 13-ti letech při motocyklových závodech v rámci Grand Prix Indianapolis.

Jméno Petera Lenza bylo v loňském roce spojeno s jednou z nejtragičtějších událostí v motocyklovém sportu. Teprve 13-letý Američan havaroval při vloženém závodě v rámci MotoGP v Indianapolis, vzápětí byl od jednoho ze soupeřů přejet a podlehl svým zraněním. O tomto tragickém případu jsme vás informovali v tomto článku. Nyní má být po Lenzovi pojmenován nový sportovní objekt. 
Mladík Lenz měl, pouhý jeden den po své tragické smrti, postoupit do osmé třídy "St. Joseph Catholic School". Jeho spolužáci hledali po tragické ztrátě svého kamaráda možnost, jak ho i nadále zachovat v paměti ostatních. Na jeho počest se začal budovat sportovní areál, který ponese jméno "Peter Lenz Memorial Athletic Field" a bude stát na pozemku St. Joseph Catholic School.

Aby se na tento projekt získaly potřebné peníze, bude vydražen jeden z jeho motocyklů. Jedná se o motocykl Honda RS125 z roku 1996. 
A zde je o tomto sportovním projektu více.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (5x):



TOPlist