V pondělí začíná tradiční Wrooom

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
martin1 (658) napsal 13.01.2013 v 23:57-2

Ogg-takle se nechat zotročit za guláš a škopek /jinak u mně máš body:ani jeden kopanec do 96/

Ogg (387) napsal 13.01.2013 v 09:41+1

Tak zatím co tradiční Wroom proběhne v Itálii v pondělí, v České Republice proběhl tradiční Wroom už včera v sobotu. Mám tak jistě na mysli setkání Abaja Fanns nedaleko od Brna, kde se zúčastnili Karel Abraham mladší, pan Abraham starší a paní Ředitelka Ulmanová z AMD!
Ti všichni spolu s Abaja Fanns a se vzácnými hosty, jako byl např. pan Joska Kubíček, moje maličkost či pan Redaktor - správně bych měl a říct - pan Moderátor! Protože pan Redaktor, moderoval opět skvěle včerejší akci na Abaja Fanns.
A co se tedy probíralo? Hodně témat, ale jen namátkou:

1. Šéf inženýr od Abajova týmu pan Granna - umí trošku česky, hlavně ty sprostá slovíčka se bude ženit během zimní přípravy na sezonu.

2. S vysílacími právy na letošní sezonu se zatím neví, ale je tu možnost, že by závody MOTO GP, MOTO Dvě, Moto Tři, byly vysílány na volné stanici Nova Fanda! Což by byl pokrok, protože by všechny kubatury byly na volně dostupné stanici, narozdíl od Wé eS Bé Ká

3. Dlouho řešený spor odborníky z motorkářů, tedy jestli Ducati opustila tým Ab Cardion či Ab Cardion opustil Ducati byl taky po xté vysvětlen, a tudíž opravdu Ab Cardion dal kopačky továrně Ducati! A přešli ke konkurenci k Aprilii, kde je možné, že by v roce 2014, pokud by Aprilie vstoupila jako plnohodnotná továrna do MOTO GP, tak by tým pana Abrahama mohl být tzv. "hlavním" týmem této italské továrny z Noale! (je to jasné, Aspar prahne po Suzuki )

4. Záchrana letošních Wé eS Bé Ká pravděpodobně je na bodě mrazu, nikdo se nepřihlásil o pořádání, nikdo nevyslal žádný signál na stranu AMD, že by chtěl zorganizovat Wé eS Bé Ká. Pokud by někdo chtěl Wé eS Bé Ká zorganizovat v roce 2014, musí s AMD začít vyjednávat už do letošního května! Pak už je pozdě! Musí se zažádat o dotace za včas, na ministerstvo školství !

To je asi tak vše z těch hlavních bodů, ostatní body známe, např. co stojí vše za organizací Grand Prix, apod, kdo rozhodl o 990cc -> 800cc -> 1000cc (MSMA) apod!

Inu, včerejší setkání bylo opravdu fajn, a jsem rád, že jsme si mohli dopřát dobrou kávičku nejen s panem Joskou Kubíčkem, ale i s dalšíma. Na závěr musím podotknout, že opravdu vaše diskuze na stránkách motorkari.cz jsou opravdu známé po celé republice. Vždyť pan Abraham jasně říkal, že pokud někdo chce něco vědět z MOTO GP, máte se ho zeptat na motorkarich, a tam mu jasně odpoví jak to chodí!
A to dávali dotazy právě i místní pisálci, mám pocit, že hned ten první dotaz o Ducati byl někdo z místní diskuze, viďte pane Redaktor?

Pokud by tedy vyšla pravda ohledně vysílání závodů na TV Fanda, bylo by to pro nás přínos a pan Rado by už nemusel řešit polské stanice
Na závěr ještě dodám, že jsme dostali ke stolu speciálni edici vína od Abaja Fans z roku 2006, odrůda: Müller Thurgau, a moc dobré víno.
A když už jsem zmínil pohostinství, nemůžu opět zapomenout pochválit brněnské kuchaře, kteří opravdu umí uvařit ten nejlepší vepřový guláš s knedlíky z celé České (zatím české nebo už "Rakouské?") republiky!
Brněnské Bahno spolu s vepřovým gulášem je ta nejlepší večeře na Českém Wroomu!
Pokud jsem na něco zapomněl, pan Redaktor nám může připsat další své poznatky z dotazů veřejností :-D

Howgh.

A zítra opět do práce na Hrad! To zas bude odhrabování sněhu...:-D :-D

mike99 (322) napsal 12.01.2013 v 23:43+1

Krabbio: Nicky vo Valencii testoval novy ram (Ducati ich pripravila celkovo 3, z ktorych kazdy ma rozny stupen tuhosti) a novu elektroniku.

God (975) napsal 12.01.2013 v 16:32

Podle vyjádření že si budou muset vystačit s díly s loňska, tak asi jo

Krabbio (1002) napsal 12.01.2013 v 15:13

Nevite lidi nekdo jakou z hlavnim zmen bude mit nova ducati oproti minulemu rocniku?? Ram ma byt stejny???

Krabbio (1002) napsal 12.01.2013 v 15:11

Skoda ze jako specialniho hosta nepozvali VR 46 :DDD

Kenji8 (47) napsal 12.01.2013 v 14:13

Jsem zvědavej na novou Ducati.




TOPlist