Rossi: V motocyklech CR nevidím problém

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
Eso_Rimmer (383) napsal 08.12.2011 v 21:13

AKRO: ale no tak... nekdy je docela sranda koukat, jak si strilis do vlastnich rad

omg (1412) napsal 08.12.2011 v 07:46

AKRO prej si tak posedlej, že jsi lulánkovi začal říkat Stoner "můj mistr světa"

AKRO (-498) napsal 06.12.2011 v 22:19

Mike99 - Nepiš takové romány! Fakt s tím nic nenaděláš, na Stonera nikdo neměl! Smiř se s tím, že Rossi je mimo program a už se nezmátoří, kdyby dělal co chtěl! A to ani kdyby jel tovární Hondu! A vyměnit si s Rossim motorku, klidně vsadím na Stonera! Ať je Uplakánek nebo není, je prostě NEJLEPŠÍ! TO OKECAT NEJDE! Můžeš o něm psát cokoliv, ale každý ti tvé argumenty může znegovat slovy KDO JE MISTR SVĚTA?

mike99 (322) napsal 06.12.2011 v 21:52

1100Virago: Honda bola dobra, ale Yamaha na cele s Rossim bola lepsia, vysledky a pocet vitazstiev v jednotlivych sezonach hovoria za vsetko 10, 10, 12
Kto vyplakal za Micheliny, ked sa nedalo s Rossim na rovnakej technike a zacal ho porazat a bozsky trojuholnik UPLAKANEK + DUCATI + BRIDGESTONY bol v troskach Skusal vsetko mozne, ale nic mu nepomohlo Pokial viem, tak Daniho zhodil zosnuly Marco a Jorge spadol v treningu, takze netusim o akom stihani UPLAKANKA to tu pises
A nebol to Honda cup, ty si pozeral ake zavody MotoGP? Dani sa zranil dokonca dvakrat za sezonu, ale ked jazdil tak porazal nielen UPLAKANKA, ale aj Lorenza a nakolko vynechal viac zavodov, tak sanca na titul bola fuc. A nemozes od jazdca po zraneni ocakavat taky vykon ako ked je zdravy. Marcovi to tak v zavodoch nejazdilo ako v kvalifikaciach a parkrat svoje snazenie aj prehnal a skoncilo to padom. A Dovi jazdil okolo podia a parkrat Lorenza aj porazil, ale nie je taky jazdec ako jeho vtedajsi tovarni timovi kolegovia (alebo, ze by nemal rovnaku techniku ako ony? To mozno len do momentu, kym podpisal k Yamahe). Lorenzo par zavodov vyhral, ale to je ten rozdiel oproti Dovimu, ktory Dovi nanho stracal a ten bodovy rozdiel nie je taky velky.
Ako si napisal "na kdyby se nehraje" a ci by bol lepsi ako Rossi to sa uz nedozvieme.
S tym suhlasim a to sa nepodari asi uz nikomu pri sucasnej vyrovnanosti jazdcov a startoveho pola a ked cele MotoGP teda po novom Moto1 prejde na CRT, tak sa to uz na 99% nikdy nikomu nepodari

1100Virago (3052) napsal 06.12.2011 v 20:10

Když byla ta Honda tak dobrá, proč nezískala titul, dokud nepřišel Casey?
Připomenu, že pneumatiky od konkurence si vyplakal tvůj kůň, ne Stoner.
To, že se někteří při pádech zranili ve snaze Caseymu stačit, je jejich problém, ne jeho.
A pokud to byl Honda cup, tak jak to, že Lorenzo i s výpadky vyjezdil druhé místo? Kdyby měla Honda takovou převahu, neměl by přece proti čtyřem továrním strojům šanci.
Na "kdyby" se nehraje, ale klidně bych se vsadil, že by Stoner na Ducati letos vyjezdil lepší výsledky, než Rossi. Už to uznávají i Italové, uznává to Burgess, neuznají to jen zaslepenci.
Jo, a pokud k naplnění slova "dominance" je zapotřebí vyhrát všechny závody v sezóně, pak Rossi nikdy nedominoval, protože ani jemu se to nepovedlo. Souhlasíš?

mike99 (322) napsal 06.12.2011 v 18:54

1100Virago: zacni uz pouzivat rozum, prosim ta
"Casey naopak nejlepší motorku nepotřebuje" ano v roku 2008 nam ukazal ako vitaznu motorku nepotrebuje a ako krasne sa valal v kacirku a ked ju nepotrebuje, tak co potom to vyhlasenie, ze s Rossim sa na rovnakej technike neda zavodit a snazil sa vyplakat si prestup k Michelin,hm? .

UPLAKANKOVI pozerali na chrbat hlavne ti, ktori tam jazdili, bohuzial Pedrosa s Lorenzom sa zranili, tak si dosiel po titul Keby to bola dominancia len STONERA ako tvrdis, tak by vyhral len on a nie vsetci a nebol by z toho Honda cup spolu s Danim a Andreou a zosnulym Marcom. Honda dominovala jednoznacne so vsetkymi tovarnymi jazdcami Dalsiu mudru myslienku si zabil Chlape ty ma bavis, daj este nieco

Stonerov odchod od Ducati? Pri sucasnej dominancii Hondy, aj keby tam bol len Dani, Dovi, zosnuly Marco, a ako tak s nou drzal krok Lorenzo by si UPLAKANEK ani neskrtol. Klesajuci pocet vitazstiev, rastuci pocet padov nam to ukazuje. Bozuhial to su fakty, ktore ty nevidis alebo nechces vidiet [lol] [lol]

1100Virago (3052) napsal 06.12.2011 v 18:34

mike99: Logika není tvoje silná stránka, co?
Casey naopak nejlepší motorku nepotřebuje. Dokázal to tím, že získal titul na Ducati a dokázal s ní jezdit špičku proti mnohem "hodnějším" strojům. Zatímco Rossi se na ní ztrapnil i díky svým velkohubým výrokům před sezónou.
Jakmile dostal Stoner konkurenceschopnou motorku, koukali mu ostatní jen uctivě na záda. Jak už jsem psal dříve, hlavní důvod letošní dominance Hondy je příchod Stonera. A hlavní důvod propadu Ducati je Stonerův odchod.
Casey vloni vyjezdil skoro o 100 bodů víc než Rossi letos, a to neměl u továrny zdaleka takovou podporu a Ducati rozhodně nedělala, co mu na očích viděla.
A za Rossiho úspěchem u Yamahy je daleko více Furusawova práce. Všimni si, jak korespondují úspěchy a propady Yamahy s jeho příchody a odchody!

mike99 (322) napsal 06.12.2011 v 18:03

AKRO: vies co by ma zaujimalo? Co by sa stalo, keby sa fakt par okruhov (Spanielsko 4 okruhy + Taliansko 2 okruhy spojilo) a povedali by, ze za take prachy to robit nebudu? Predsa to je tretina celeho kalendara MS Alebo by sa proste pridali aj ostatni, ze je to strasne zdieranie a stale na tom prerabaju, potom by ma zaujimalo, kde by sa MS islo?

saci_ventil (292) napsal 06.12.2011 v 14:43

mike on vie problem pomenovať,nie riešiť...

mike99 (322) napsal 06.12.2011 v 14:28

AKRO: ved jasne, ze mu dohovorili, ale mne sa pacia tie jeho velkohube prehlasenia Ten nech sa radsej uz na adresu CRT nevyjadruje, lebo Carmelo chyti nervy (ako uz chytil a rusi satelity na rok 2013 ) a vezmu mu aj jeho Hondicku a bude mat hlavu smutku a na rovnakej technike bude strateny To nebude super uz len Lorenzo ci Pedrosa, to uz budu vsetci

tak preco Yamaha pred jeho prichodom skoncila az 7. v MS, ked on nic nevyvijal, tim ostal rovnaky aky bol? Sadol na to a zacal porazat Hondy jak s Biaggim tak s Gibernauom a Biaggi sa tak potesil, ked prestupil k Honde, ze konecne Rossiho porazi

Teraz si zase UPLAKANEK pomohol: "Všichni jezdci se navzájem nenávidí a myslí si, že potřebují jeden druhého nenávidět kvůli tomu, aby se byli schopni navzájem porážet." [lol] [lol] [lol] [lol]

mike99 (322) napsal 06.12.2011 v 14:21

saci_ventil: a ako dlho hral Red Bull tretie husle v F1. Proste im pomohla zmena pravidiel
Tak, kto to skonstruoval? pred Rossiho prichodom do Yamahy, bola najlepsie Yamaha na 7. miesto a bol to Checa. Tak, ked sa v time nic nezmenilo, tak ako je to mozne, ze hned prvu sezonu dali titul?

1100Virago: tak ako je mozne, ze Yamaha skoncila 7. v MS a ked prisiel Rossi dal na nej titul? On s Yamahou vyhral a Carlos skoncil opat 7., pricom Rossi porazil Gibernaua, Biaggiho, Barrosa ci Edwardsa na Hondach To bolo akym zazrakom?
No Lorenzo nedopadol zle, druhe miesto nie je zle, ale ide o to, ze on jazdil pomalsie ako minuly rok
Preco? Lebo si mysleli, ze to staci len vyladit Ale Stoner to za 3 roky zlumploval, ze az, takze pocas sezony na to prisli a zacinaju stavat novy bike, lebo toto k nicomu nevedie
Stoner je "vývojářský génius"? vytazil len z toho, ze sa menila kubatura v MotoGP Nic viac, v dalsich rokoch nam ukazal aky je skvely vyvoj s Ducati a ako sa da vitazna motorka zlikvidovat behom par sezon [lol] [lol] [lol] On vytiahol Hondu zo sra*iek? Ona Honda bola v nejakych? [lol] Za dva dni z nej spravil vitazny bike? [lol] Si na nu sadol a vyhral testy, takze dobre mu ju Dani pripravil a tvrdit, ze ju vyvinul on, tak to je "hneda naivita"

radekk: ty si uz najdi argumenty a pod diskutovat a nebud jak male decko, ze sem prides, len ked tu mas druhov z partie. Ked tu nie si, tak si zalezeny doma [lol] [lol] [lol] Mas len plnu hubu kecov "HNEDA TVAR" [lol] [lol] Si sa naplakal co, ked Stoner dostaval od Rossi nakladacku a ukazoval mu len chrbat [lol] [lol] [lol] Stoner je uzasny jazdec, ked potrebuje na titul o triedu lepsi bike alebo zranenia najvacsich super Ten radsej nech drzi pusinku zavretu, aby mu Carmelo nezobral jeho Repsol Hondu, lebo na CRT a rovnakej technike je strateny [lol] [lol] [lol] [lol]

AKRO (-498) napsal 06.12.2011 v 12:36

Mike99 - To, že tady řešíš proč jel Stoner do Japonska, když tvrdil, že nepojede, je zbytečné! Za prvé mu to určitě "vysvětlili" nejen jeho sponzoři, ale i v Hondě a jistě i SPZka, protože to nakonec musel řešit Japonskýmí důchodci, aby tam měl aspoň 15 jezdců. Navíc potřeboval body! Nemáš ho sice rád, ale nikdo lepší jako jezdec na světě momentálně není! Pokud jde o Rossiho, ten si skutečně s Ducati naběhl, on si opravdu myslel, že dostal do ruky vítězný stroj a navíc měl zřejmě přehnané sebevědomí pokud jde o jeho jezdecké umění! Nakonec jeho vyhlášení před sezónou byla jasná, pokud budeme na tak skvělém motocyklu jako je Ducati něco měnit, bude šampionát rozhodnutý už předem! Nebo jeho prohlášení, že Stoner nedokázal využít potenciál tak vynikajícího motocyklu, jakým je Ducati! Nebo Burgess - ve spojení s Valentinem uděláme z Ducati vítězný motocykl a problémy s předním kolem vyřeším za půl hodiny! Smiř se s tím, že Rossi NIKDY žádný vyvíječ ani konstruktér nebyl a profitoval jen z nejlepší motorky a ani na tom žádnou zásluhu neměl, prostě se ty sezóny co na nich vyhrával, se Yamaze a Hondě ty motorky povedly! Nic jiného! Ty řeči jaký je Rossi vyvíječ stejně rozšiřoval jen Burgess, aby Rossiho slávu ještě podpořil! Přitom je to blbost, co asi může jezdec ovlivnit? Říci, že to nejede jak by mělo nebo zkusit jiné nastavení! Nic jiného!

AKRO (-498) napsal 06.12.2011 v 12:16

Mike99 - Já tu cenu znám, opravdu je to prý 17 milionů EUR. Je to sice zlodějna, ale stejně nepochopím, že s Ecklestonem nevyrazí dveře a dají mu to! To samé s Ezpeletou!

AKRO (-498) napsal 06.12.2011 v 12:13

Omg - Vůbec mi to nevadí!

radekk (86) napsal 06.12.2011 v 10:39

1100Virago - je to marný,majkl je žlutě vidící pomatenec,jakýsi slovenský klon martena a jeho asi deseti dalších přezdívek

1100Virago (3052) napsal 06.12.2011 v 10:21

mike99: Pokud je práce předchozích jezdců na motorce podstatná, neměl by nikdo tvrdit, že Rossi obratem vytáhnul Yamahu ze sraček Prostě jen dovršil to, na čem roky před ním makali jiní, ne? A Lorenzo nedopadl tak zle, když skončil v šampionátu jen o jednu pozici hůř než vloni.
A pokud je Valentino opravdu takový génius, že mizernou motorku dokázal obratem vyladit, proč to nezopakoval s Ducati? A jaký vývojářský génius byl potom musel být Stoner, když ze sraček vytáhnul hned po přestupu jak Ducati tak Hondu?

omg (1412) napsal 06.12.2011 v 10:10

AKRO ano rossík stejně tak jako spisovec,simoncelliovec, pedrosista, abrahámovec, haydenovec a já nevím co všechno... Vadí ti to??? Nejsem duševně upnutý na jediného jezdce a nepomlouvám (nezpochybňuji) um ostatní i když mi nejsou zrovna po chuti puso

saci_ventil (292) napsal 06.12.2011 v 07:34

mike ty furt na to pozeraš že Ducati je ako ,,David vs Goliaš" mala továreň voči monopolom,lež u prototypov je to úplne jedno tam ide o víziu...Ved taký RedBull je čo voči Ferrari bo Mclarenu? Pokial Ducati tam nebude mať niekoho ako Newey tak vždy budu hrať drúhe husle.Tiež neverím že Burgess a Rossi sú nejaký extra vývojári tý ostali tam kde aj boli pred Rossiho príchodom v Honde a v Yamahe.Len sme o nich nepočuli lebo to bolo len o tom: ja,ja to všetko ja,oni mi len držia račnu,majzel a pucko,aby som ja Vale všetko skonštruoval výťazný stroj...

mike99 (322) napsal 06.12.2011 v 00:26

1100Virago: a preco to stale odmietal? To ho to nenapadlo skor, ze by siel sam? Proste len same kecy. On tam nechcel ist vobec, ako tvrdil vo svojich vyhlaseniach (ja sa mu ani necudujem), ale sef Hondy mu dohovoril podla toho, co ma v zmluve. Samozrejme, ze tehotnu zenu tahat so sebou nebude!

Neviem preco to povedali a co si mysleli, ze do ruk dostali. Takze praca predchadzajuceho jazdca na motke je uplne nepodstatna, ano? No tak to aj Lorenzo potom pekne nalozil s Yamahou.

1100Virago (3052) napsal 06.12.2011 v 00:02

Stoner tam nechtěl jet kvůli těhotné manželce, která ho doprovází na všechny závody. Nakonec to vyřešil tak, že do Motegi nejela. On sám ano, aby nepřišel o body.
Ale jak jsem psal - Rossiho a Burgessovy sebevědomé výroky rozhodně nepocházely z dojmů, že je Ducati šrot, jak tady někteří tvrdí. Naopak byli přesvědčení, že dostali do ruky vítěznou motorku. A že si s ní nakonec nevěděli rady, není vina těch, kteří na ní jezdili a pracovali dřív.

mike99 (322) napsal 05.12.2011 v 23:48

1100Virago: je to priklad vyhlasenie verzus vyhlasenie. Jeden povedal to a druhy ono. Ty vies odpoved na otazku, preco tam Stoner nakoniec siel, ked jednoznacne tvrdil, ze tam jednoducho nepojde a jeho rozhodnutie sa nebude menit.

Ako mam vediet, preco Rossi povedal to ci ono? Preco Stoner povedal, ze do Motegi nepojde a nakoniec siel?
My vyhlasenie jazdcov nijako neovplynime...

1100Virago (3052) napsal 05.12.2011 v 23:42

Nějak nechápu, proč tu taháš Stonerovo prohlášení o Motegi, když se řeší konkurenceschopnost Ducati. Je to takové to "a vy zase mlátíte černochy".
A otázku jsem opakoval proto, že ses vyhnul odpovědi. A položil jsem ji proto, že i Rossi byl zjevně přesvědčený, že Ducati dobrá je.

mike99 (322) napsal 05.12.2011 v 23:30

este sam sebe si pisem

mike99 (322) napsal 05.12.2011 v 23:29

mike99: nechcem, aby sa administrator nastval a zatvoril diskusiu, ked tu opakujeme svoje prispevky.

Preco to Rossi povedal, tak to netusim. Preco Stoner stale tvrdil, ze do Motegi nepojde, ale nakoniec tam siel. Co zmenilo jeho rozhodnutie neviem, mozem si to len domyslat. A preco ho zmenil si myslia asi vsetci...lebo proste musel...

mike99 (322) napsal 05.12.2011 v 23:27

1100Virago: preco UPLAKANEK stale tvrdil, ze nie a nie, on do Motegi proste nepojde?
...z clanku :"ovšem Casey Stoner znovu opakoval, že své mínění měnit nebude a Motegi-GP 2011 se prostě nezúčastní"...
UPLAKANEK: "Moje rozhodnutí je neměnné, a já ho nebudu revidovat. Atomové reaktory nejsou 100% pod kontrolou. A nemyslím si, že by Honda vyvinula na své jezdce nějaký tlak"

Tak preco tam nakoniec siel?

Takto tu budeme asi dlho

1100Virago (3052) napsal 05.12.2011 v 23:07

mike99: Vysvětli mi, proč když byla Ducati tak špatná tvrdil Rossi před sezónou že přestup bude mnohem jednodušší než z Hondy na Yamahu a že Stoner nedokázal potenciál Ducati využít naplno? Úmyslně lhal, nebo si neviděl do huby, nebo Ducati tak špatná jak tvrdíš opravdu nebyla?

mike99 (322) napsal 05.12.2011 v 23:00

1100Virago: preco UPLAKANEK stale tvrdil, ze nie a nie, on do Motegi proste nepojde?
...z clanku :"ovšem Casey Stoner znovu opakoval, že své mínění měnit nebude a Motegi-GP 2011 se prostě nezúčastní"...
UPLAKANEK: "Moje rozhodnutí je neměnné, a já ho nebudu revidovat. Atomové reaktory nejsou 100% pod kontrolou. A nemyslím si, že by Honda vyvinula na své jezdce nějaký tlak"

Tak preco tam nakoniec siel?

mike99 (322) napsal 05.12.2011 v 22:57

1100Virago: A kto povedal, ze Rossi je uzasny vyvojar? Rossi spadol raz a vynechal 4 zavody. Ci mal jazdit so zlomenou nohou? Ale Stoner spadol 5x Co ma spolocne vyvoj motorky s padom v treningu? Tak mi povedz, preco Lorenzo v roku 2008 padol ako hnila hruska a Rossi nie, ked mali rovnaku motorku? .

To sa opytaj jeho, preco sa to pytas mna

1100Virago (3052) napsal 05.12.2011 v 22:20

mike99: Napsal jsi to přesně, Rossi si v roce 2010 nabil hubu díky sobě, úžasnému vývojáři, který Yamahu léta předtím pomáhal vyvíjet. A to, že vynechal 4 závody je jen a jen jeho problém.
Vysvětli mi, proč když byla Ducati tak špatná tvrdil Rossi před sezónou že přestup bude mnohem jednodušší než z Hondy na Yamahu a že Stoner nedokázal potenciál Ducati využít naplno? Úmyslně lhal, nebo si neviděl do huby, nebo Ducati tak špatná jak tvrdíš opravdu nebyla?

mike99 (322) napsal 05.12.2011 v 22:01

AKRO: dam ti aj to cislo. Tak za Velku cenu F1 vo Valencii Bernie pyta 17 milionov eur. (a toto je dovod preco je povrch vo Valencii nekvalitny, pretoze na jeho opravu pre MotoGP proste neboli peniaze)

Předchozí
1 2 3 4
Následující



TOPlist