Italovi se zdají být závody MotoGP v porovnání s WSBK nudné!

Jezdec MotoGP a tovární pilot Ducati Valentino Rossi napsal na sociální síti Twitter po druhém superbikovém závodě v Doningtonu, který viděl v televizi, že současné závody MotoGP jsou v porovnání se závody superbiků nudné a samozřejmě tím rozvířil velkou diskuzi.

Která závodní série je zajímavější, která je více konkurenceschopná? Tato otázka je už hodně dlouhou dobu diskutována jak fanoušky, tak i odborníky. Nyní se o slovo přihlásil i bývalý šampion MotoGP a současný tovární pilot Ducati Valentino Rossi.
Ital včera sledoval druhý superbikový závod na okruhu Donington Park v televizi a po jeho skončení napsal několik tweetů: "To byl skvělý superbikový závod, to byl aspoň boj. Každý odvedl skvělou práci a je opravdu škoda pro BMW té poslední zatáčky",napsal Rossi o předjížděcím manévru Jonathana Rey a o následujícím pádu obou továrních jezdců BMW Leona Haslama a Marca Melandriho a ještě dopsal: "Bohužel jsou naše závody v poslední době hodně nudné".

Toto vyjádření 9-násobného mistra světa samozřejmě opět rozvířilo spekulace o jeho možném přestupu na konci této sezony do superbikového šampionátu.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (9x):



TOPlist