Interwetten Honda: Valencia posledním závodem!

Týmový šéf Interwetten Paddock GP Honda oznámil oficiálně, že závod ve Valencii bude posledním závodem jeho týmu v kubatuře MotoGP.

Švýcarský majitel týmu "Interwetten GP Paddock Honda" Daniel M. Epp nenašel na rok 2011 žádného nového sponzora místo sázkové internetové kanceláře Interwetten a tak po roce působení musí jeho tým v královské kubatuře MotoGP svou činnost ukončit. Závod na okruhu Ricarda Torma bude tak pro tento tým závodem na rozloučenou. 


Japonský jezdec Hiro Aoyama se tak bude muset ohlédnout po novém působišti na rok 2011. Původně uvažovaná druhá Suzuki není bohužel tématem a tak historicky poslední mistr světa dvěstěpadesátek pojede příští rok v úplně jiném týmu. Vše ukazuje na to, že bude týmovým kolegou Marca Simoncelliho ve stáji Gresini Honda a s podporou HRC a Dorny tak pojede i svůj druhý rok v MotoGP, když ten jeho první byl poznamenán těžkým zraněním po pádu ve warm upu v Silverstone a vynecháním celkem 6 závodů Grand Prix.


To ovšem neznamená, že by se populární švýcarský manažér Epp z paddocku Grand prix na rok 2011 úplně vytratil. Ba naopak. Ve svém novém projektu "Swissness" se představí jezdec Thomas Lüthi v roce 2011 v Moto2 s novým šasím, a sice se Suterem.
 
"Důvodem je lepší komunikace mezi Thomasem a Eskilem, neboť je ve Švýcarsku nedělí od sebe nějaká velká vzdálenost. Samozřejmě, že Moriwaki je na hodně vysoké úrovni, o tom není třeba vůbec diskutovat. Ovšem ve spolupráci s firmou Suter se pomocí projektu "Swissness" chceme v roce 2012 s jezdcem Lüthim vrátit do MotoGP", vysvětluje svou další vizi Daniel M. Epp. 

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist