Vypsán mimořádný celodenní termín jízd veřejnosti na 7. října!

Letos naposledy mají motocyklisté šanci zajezdit si na Masarykově okruhu. Vypsali jsme mimořádný termín celodenních jízd veřejnosti - navíc výjimečně na víkendový den. Prodej jízd probíhá dle pokynů níže. Vzhledem k ročnímu období jízdy probíhají jen od 10.00 do 17.00

Jízdy 12.00 - 12.25 a 15.00 - 15.25 jsou určeny pro začátečníky.

Cena: 550 Kč / 25 minut

Systém prodeje: Zakoupení jízd veřejnosti na 7. října 2012 je možné pouze na pokladně v areálu Automotodromu Brno v den konání jízdy.

Maximální počet je 45 jezdců na každou 25 min. jízdu.

Pokyny pro účastníky jízd veřejnosti
1.Prodej vstupenek na jednotlivé jízdy 7. října bude zahájen od 9.00 v, za branou uvnitř areálu, ve stánku určenému pro prodej vstupenek a programů.
2.Vjezd do areálu bude účastníkům umožněn v 9.00. Účastníkům je vyhrazeno parkoviště před hlavní budovou. Účastník je povinen respektovat a řídit se pokyny pořadatelské služby na parkovišti.
3.Parkování do 9.00 je možné na příjezdové komunikaci k areálu ve směru příjezdu po pravé straně tak, aby ostatní vozidla mohla bez problémů vjíždět do areálu, a aby se mohl na záchytném parkovišti před vrátnicí otáčet autobus. Na záchytném parkovišti před vstupem do areálu bude pro čekající účastníky jízd a jejich doprovod umístěna mobilní toaleta.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist