bmw_r_12




Detail inzerátu

Halvarssons - cestovatelský komplet

Prodám velmi kvalitní cestovatelský komplet Halvarssons. Použitý celkem 3x. Cestovatelské vlohy jsem u sebe nakonec neobjevil, a tak jsem zůstal u sportu a kožené kombinézy. Takže poslední roky bunda i kalhoty visely ve skříni.
Bunda (vel.50) stejně jako kalhoty (vel.52 - takto mi to vzájemně sedělo nejlépe) mají celkem tři vrstvy vzájemně propojitelné a odpojitelné skrze zipy. Jednu vnitřní vrstvu tvoří voděodolná membrána Dryway s vlastní žlutou perforovanou podšívkou, což je větrná a vodotěsná membrána (stejně jako gore-tex), která vás udrží v suchu i v deštivém a větrném počasí. Materiál umožňuje úniku vlhké páry zevnitř a zároveň chrání před větrem a deštěm. Druhá vnitřní vrstva je z Outlastu jako tepelná izolace.
Bundu i kalhoty lze velikostně ještě doladit skrze nastavitelné pásky s druky (ruce, pas apod...).
Obě vnitřní vrstvy lze v létě jednotlivě odepnout a navíc otevřít všechny ventilační otvory - na hrudi, komplet rukávy, vzadu na zádech a na stehnech.
Komplet má všechny obvyklé chrániče na důležitých místech. Bunda lze samozřejmě připnout ke kalhotám. Na bundu lze ještě navíc připnout samostatnou fluorescenční vestu kvůli viditelnosti a bezpečnosti.
Bunda i kalhoty jsou naprosto v perfektním stavu bez jakéhokoli poškození. Naprosto plně funkční, vůbec žádná vada!!! Původní cena cca 25.000,-Kč.

Fotogalerie
Informace o inzerátu
Cena: 4 000 Kč
Typ: Prodej
Město: Hradec Králové
Velikost: 50 + 52
Telefon: 777084885
Vyrobeno: 2010
Odpovědět na inzerát

Pro odeslání odpovědi zapněte javascript.


bbg_duben2
Objednat reklamu
TOPlist