husqvarna_svartpilen_801_2




Vyhrajte vstupenky na výstavu Motosalon

Výstava Motosalon začíná v Brně už příští čtvrtek a vy teď máte šanci ušetřit za vstupné pro dvě osoby! Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a dostáváte se do slosování o 3 x 2 volné vstupenky. K vidění toho letos bude zas o něco víc: seznam vystavovatelů se rozrostl o další značky a firmy, a poprvé na Motosalonu uvidíme v samostatné sekci také přestavby.

Přehled všech přihlášených vystavovatelů můžete najít v přiloženém plánku (po rozkliknutí se zvětší do čitelného rozlišení), a kromě toho na vás čeká tradičně bohatý doprovodný program, obohacený o řadu novinek. Například testovací jízdy se už neomezí pouze na stopětadvacítkové skútry, ale na venkovní ploše bude možnost vyzkoušet i některou velkou motorku. Fandové motorek tuzemské výroby si určitě nenechají ujít příležitost k setkání s Pavlem Suchým, který v Brně oficiálně zakončí svůj úspěšný projekt Jawa kolem světa. Chybět nebudou ani kaskadéská vystoupení partičky Crazy Day, promítání fotek z Dakaru s komentářem Davida Pabišky a další zajímavé atrakce.
Otevírací doba pro veřejnost je ve čtvrtek 6. 3. 2014 od 12 do 19 hodin, v pátek a sobotu od 9 do 19, a v neděli pak 9 - 17 hodin. Páteční program je navíc speciálně přizpůsoben začínajícím jezdcům, zlevněné vstupné po registraci stojí 160 Kč, na místě potom 200 Kč. Jestli si ale chcete zasoutěžit o volné vstupenky, stačí níže odpovědet na jednoduchou otázku.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Jak se nazývá páteční den pro začínající jezdce, který se uskuteční na MOTOSALONU v Brně?
    • Mládí vpřed
    • Teenager day
    • Den motoristických paniců

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)




TOPlist