globalmoto_kveten




PF 2021

Za celou redakci a všechny pracovníky serveru Motorkáři.cz přejeme všem pohodové prožití Vánoc. Hlavně hodně motocyklových dárků pod stromečkem! Děkujeme za projevenou přízeň v letošní těžké sezóně a do příštího roku hodně kilometrů v jedné stopě.

Ohlédnutí za letošním rokem

Rok 2020 byl plný událostí, které zasáhly nás všechny. Navzdory celosvětové pandemii, motocyklový trh a prodeje motocyklů v ČR covid výrazně nepoškodil a doufáme, že tomu bude i v roce 2021. V redakci Motorkáři.cz jsme pracovali v plném nasazení a během sezóny opět otestovali kolem 150 motocyklů, skútrů a čtyřkolek. Testovali jsme pro vás skútry za pár desítek tisíc až po motocyklové klenoty za milion a půl. Ke každému testu jsme kromě textu a fotek točili také videa, kterým se chceme věnovat i nadále a budeme se snažit opět zvýšit jejich kvalitu.

Navzdory pandemii a nuceným covid testům jsme se zúčastnili několika zahraničních testování, například: Triumph Tiger 900KTM 1290 Super Duke RBMW F 900 XR a F 900 R, Yamaha Tracer 700 nebo KTM 890 Adventure, abychom pro vás zprostředkovali první dojmy, jak jste byli zvyklí i v normálním režimu. Hned v pondělí 28.12. se potom můžete těšit na kompletní test včetně videa nového Triumphu Trident 660, který testoval redaktor Vláďa Novotný na ostrově Tenerife.

Každou sobotu si můžete také přečíst pravidelné exkluzivní testy, repotáže a rozhovory od našeho spolupracovníka z britských ostrovů Alana Cathcarta. I v této spolupráci budeme pokračovat a můžete se těšit na další zajímavé články, které jinde nenajdete. Stejně jako články o historii motocyklových značek od Jardy Červeného.

Od února jsme pro vás každý týden v pátek připravovali video rozhovory se zajímavými osobnostmi z motocyklové branže. V pořadu "Na tandemu s Vláďou" se vystřídalo více jak 40 hostů od sportovců, cestovatelů, záchranářů, trenérů až po majitele moto firem. Všechny rozhovory si můžete pustit také jako mp3 přes Spotify nebo Apple Podcasts.

Pochopitelně jsme nemohli chybět ani na žádné z důležitých motocyklových výstav. V březnu jsme se osobně s některými z vás potkali na Motosalonu v Brně, ještě než zasáhl covid 19. Moc bychom si přáli, kdyby příští rok výstava proběhla v Praze v tradičním březnovém termínu a pokud ne, pozveme si k nám do redakce všechny zástupce importérů motocyklů, aby nám novinky představili.

Podíl přístupů na web přes mobilní zařízení každoročně stoupá a my vám můžeme nabídnout kompletní responzivní zobrazení stránek na mobilu a tabletu. Přes prohlížeč se vám stránky přesně přizpůsobí. Navíc můžete využít i mobilní aplikace pro Android a iOS, které budeme v příštím roce opět doplňovat o nové funkce. Zde jsme letos v práci polevili.

Nesmíme zapomenout také na rozsáhlou databázi motorkářů kvůli které vlastně web Motorkáři.cz vznikl. Nyní je zde registrováno přes 300 tisíc uživatelů, kteří vložili 84 tisíc motocyklů. Ten, kdo hledá dlouhodobější zkušenosti s motocykly přímo od majitelů, má zde rozsáhlou databázi recenzí a nejsou jen pozitivní.

Všechny testy, zkušenosti motorkářů, videa, fotky, manuály, technické údaje, diskusní fóra k modelům máte potom přehledně v Motokatalogu. Jednoduše vyhledejte model, který vás zajímá a máte vše z celého webu na jedné stránce. Podívejte se třeba na model Honda Africa Twin nebo BMW R 1200 GS.

Malá novinka na začátek roku 2021

V sekci Cestování zveřejňujeme každý týden několik vašich zážitků z cest formou cestopisů a reportáží. Kromě tipů na výlet, které vám přináší cestovatel Jirka Bašný, jsme chtěli tuto sekci doplnit ještě o videa. Rozhodli jsme se tedy spustit nový video pořad s názvem "Motocyklové příběhy", kterým vás bude provázet cestovatel Michal Prskavec. Každou neděli ráno se můžete těšit na nové video. Tak snad se bude líbit. Začínáme už 3.1.2021!

Poděkování

Bez vás, našich čtenářů a partnerů, by však celá naše snaha byla zbytečná. Proto bychom rádi vyjádřili svoje díky všem uživatelům portálu Motorkáři.cz, kteří web v roce 2020 navštěvovali. Vážíme si vaší přízně a věříme, že nám ji zachováte i v dalších letech.

Informace o redaktorovi

Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)
Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist