globalmoto_duben_nolan




Výrobci pneumatik představili řadu nových modelů

Na očekávaném veletrhu Eicma, který se konal od 5. do 10. listopadu v Miláně, odhalili výrobci motorek, moto vybavení a příslušenství řadu novinek pro rok 2020. Pozadu samozřejmě nezůstali ani výrobci moto pneumatik, kteří se pochlubili novými modely, nad nimiž zaplesá srdce nejednoho motorkáře. Pokud vás obměna pneumatik čeká příští rok, zbystřete. Vybrali jsme pro vás několik novinek od světových výrobců, se kterými si projížďky na motorce užijete naplno.

Michelin Power 5 – nová směs s podílem siliky a sazí

Celosvětově uznávaný výrobce pneumatik pro automobily i motocykly Michelin představil pro rok 2020 necelou desítku nových moto pneumatik, a to jak pro silniční, tak závodní motocykly. Pokud si vychvalujete vlastnosti dříve vyrobených pneumatik Michelin Power RS, pak vás zaujme zcela nový model Michelin Power 5. Vyniká novou použitou směsí, která obsahuje i podíl siliky a sazí. Výrobce vsadil na nový vzhled dezénu a z jízdních vlastností vychvaluje především skvělou přilnavost a ovladatelnost za mokra.

Mitas CUSTOM FORCE – pro řidiče cruiserů na zakázku

Patříte mezi hrdé majitele cruiseru na zakázku? Pak zpozorněte. Mitas, člen skupiny Trelleborg, představil na veletrhu EICMA nové výkonné pneumatiky Mitas CUSTOM FORCE, které se chlubí trvanlivostí, stálostí a především atraktivním designem. Výrobce intenzivně testoval nová moto pneu za náročných podmínek v USA i mnoha zemích v Evropě. Při pohledu na pneu vás zaujme především do detailu promyšlený design vzorku běhounu s elegantními drážkami, který má tvar pohybujícího se hada.

Continental ContiSportAttack 4 – čtvrtá generace sportovních pneu

Novými pneumatikami pro rok 2020 se na milánském veletrhu samozřejmě pochlubil i výrobce Continental, který představil hned 6 nových modelů. Za zmínku stojí například moto pneu ContiSportAttack 4, která představuje čtvrtou generaci sportovních pneumatik. Majitelé motocyklů si dlouhodobě pochvalují jízdní vlastnosti předešlých generací, zejména pneumatik ContiSportAttack 2 a ContiSportAttack 3, které jsou mezi zákazníky obzvláště oblíbené. Nová generace přináší větší styčnou plochu v hlubokém náklonu a vyniká i lepší ovladatelností.

Dunlop Geomax MX 53 nadchne příznivce motokrosu

Americký Dunlop se na veletrhu v Miláně neukázal, ale novinky pro nadcházející sezónu představil s předstihem. Kromě moto pneu na endura a silniční motocykly uvedl nový model pneumatiky pro majitele offroad strojů. Nástupcem oblíbené Dunlop Geomax MX52, která je vhodná pro tvrdé povrchy, má být Geomax MX53. Zaujme svou univerzálností a zvýšenou odolností. Nové pneumatiky na motokros navíc dokážou lépe absorbovat nerovnosti a jsou o poznání lehčí.

Pokud vás během příštího roku čeká výměna ojetých moto pneumatik za nové, máte z čeho vybírat. Vybrali jsme pro vás jen malou ukázku novinek pro rok 2020, bude jich však mnohem víc. S inovacemi totiž kromě výše zmíněných značek přišli i výrobci Metzeler, Bridgestone, Pirelli a další.
Novinky výrobců pneumatik soustavně sledujeme a průběžně je zařazujeme do nabídky. Některé modely pro nadcházející rok tak pořídíte už teď, případně můžete sáhnout po starších osvědčených řadách.

PR články jsou placenou formou inzerce. Redakce nezodpovídá za obsah a platnost takto označených článků.

Informace o redaktorovi

PR článek - (Odebírat články autora)

Související firma
  • AZ pneu PRO CZ

    E-shop AZ-pneu.cz je největší prodejce a přímý dovozce motopneu Michelin, Pirelli, Metzeler, Continental, Bridgestone, Dunlop a Mitas. Patříme k prodejcům s největšími skladovými zásobami, na našich skladech máme běžně okolo patnáctitisíc pneumatik. Kromě moto pneu nabízíme i osobní, off road, užitk...




TOPlist