yamaha_demo_tour




Rock Baby: parádní oblečení pro děti všech motorkářů

Asi žádný motorkář nechce své děti soukat do infantilních dupaček s přeslazenými motivy princezen nebo pohádkových hrdinů. Právě pro ně vznikl internetový obchod Rock Baby. E-shop s originálním dětským oblečením, na kterém můžete pro své prcky nakoupit něco, co má opravdu styl.

Je přitom úplně jedno, jaké oblečení zrovna hledáte. Dupačky, bryndáky, body, trička, mikiny, tepláky – to všechno tady najdete. Pro děti čerstvě narozené i ty, které už vyrostly a pomalu se chystají do školy. Pár kousků je tu taky pro dospělé, takže se nedivte, když si při nákupu na Rock Baby pořídíte i něco na sebe.

Vtipné, kontroverzní,… ale hlavně originální
Většinu oblečení pořídíte v klasické černé a bílé barvě, občas narazíte také na červenou a výjimečně na zelenou. To však není až tak důležité – barvy jsou tu vedlejší. Hlavní roli totiž hrají motivy.

Motivy vtipné, kontroverzní i stylové. Ale hlavně motivy originální. Ať už zabrouzdáte do světa motorek, hudby nebo sportu – vždycky najdete něco, co vás zaujme a co se naprosto odlišuje od všech těch kočiček Hello Kitty, princezen Elz, víl, Spidermanů nebo Batmanů, které trapně koukají z každé výlohy.

Z motorkářských motivů se nejlépe ujal ten s nápisem „Můj táta má styl. A co tvůj táta?“, případně v prarodičovské variaci „Můj děda má styl. A co tvůj děda?“ Hodně oblíbené jsou i motivy „333 poloviční ďábel“, „Moto evoluce“ nebo „Malá rebelka“.

Pokud by vám nabídka přesto nestačila, nevadí. E-shop totiž nabízí možnost vlastního potisku. Stačí vysněný motiv zaslat e-mailem (ať už v křivkách nebo jako obrázek) a za pár dní ho budete mít doma – respektive váš špunt na sobě.

Ručně šité v Česku
Na oblečení z Rock Baby oceníte i to, že se kompletně vyrábí a ručně šije v Česku. Žádné Made in China nebo Bangladesh – toto je poctivá zlatých českých ručiček. Veškeré oblečení je vyrobené ze 100% bavlny a velmi šetrné k pokožce vašich prcků. Tak ho vyzkoušejte.




TOPlist