yamaha_demo_tour




Podzimní moto pneu 2019

Ani chladné počasí s častými přeháňkami vás neodradí od adrenalinové projížďky v různě náročných terénech? Vybavte se teplým oblečením, horkým nápojem a kvalitními moto pneumatikami, které si poradí se štěrkem, pískem, blátem i kluzkým spadaným listím. Prozradíme vám, jaké pneumatiky na motorku jsou hitem letošního podzimu.

Pneumatiky na motorku pro středně těžký terén

Motokrosové moto pneumatiky Metzeler MC 360 Mid jsou určeny pro závodní jízdu ve středně těžkém terénu. Vynikají brzdným výkonem, vysokou efektivitou a stabilitou v zatáčkách i perfektním záběrem při plné akceleraci.

Metzeler MC 360 Mid Soft jsou moto pneu, které si snadno poradí s pískem a blátem.
Metzeler MC 360 Mid Hard uplatní své přednosti na tvrdém povrchu, kamenech a štěrku.

Další skvělou volbou pro středně těžký terén jsou moto pneu Pirelli Scorpion MX Mid Soft 32, které nejenže vykazují perfektní jízdní vlastnosti na měkkém povrchu, ale speciální rám také umožnil snížení hmotnosti se zachováním stability v zatáčkách.

Moto pneumatiky pro extrémně těžký terén

Metzeler MCE 6 Days Extreme jsou pneumatiky na motorku zkonstruované ve spolupráci s předními jezdci světového šampionátu se specializací na extrémně těžký terén. Off-roadové moto pneu v sobě spojují technologii Interact, která zajišťuje maximální výkon, a Multi Zone Tension, s jejíž pomocí jsou pneu pružnější a odolnější proti proražení. Speciální ocelový pásek dává jezdci možnost zvolit si různé úrovně pevnosti dle aktuální potřeby.

Univerzální moto pneu na různé povrchy

Pneumatiky na motorku Pirelli Scorpion MX Extra X jsou efektivní jak při jízdě jen pro zábavu, tak i při tréninku či soutěžích. Díky speciální konstrukci perfektně zvládají měkký povrch, jako je bláto nebo písek, a poradí si i se sypkým a štěrkovitým povrchem. Velká styčná plocha se stará o skvělý záběr a přilnavost, dvouvrstvá směs poskytuje odolnost proti dynamickému namáhání a přehřátí.

Toto jsou naše špičkové tipy pro váš moto podzim. Pokud si z nich nevyberete, vhodné obutí pro svůj stroj určitě najdete v široké nabídce kvalitních moto pneu do terénu od ověřených výrobců.

Informace o redaktorovi

PR článek - (Odebírat články autora)

Související firma
  • AZ pneu PRO CZ

    E-shop AZ-pneu.cz je největší prodejce a přímý dovozce motopneu Michelin, Pirelli, Metzeler, Continental, Bridgestone, Dunlop a Mitas. Patříme k prodejcům s největšími skladovými zásobami, na našich skladech máme běžně okolo patnáctitisíc pneumatik. Kromě moto pneu nabízíme i osobní, off road, užitk...




TOPlist