ktm_unor




Kurz bezpečné jízdy na motorce ano či ne?

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
Yves (0) napsal 24.06.2011 v 11:32

Skinner: no mě teda v motoškole nenaučili, co dělat, když se mi zablokuje přední kolo když moc hamtnu na brzdu a budu na štěrku. Maty si tam kvůli nám sám málem rozbil hubu aby nám ukázal, co se může stát. zkoušeli jsme si to jen kdo chtěl, s přesnou instruktáží, jak to máme dělat, aby se nic nestalo. Navíc tenhle člověk má praxe si myslím dost. Jestli tomu nevěříš, tak s ním jeď porovnat svoje zkušenosti a um!

Yves (0) napsal 24.06.2011 v 11:27

já jsem si tenhle kurz nadělila k loňským narozkám a bylo to super. Maty je příjemný člověk, byl tam fajn kolektiv, nakonec i počasí se vyvedlo, prostě good určitě mi to hodně dalo, zvlášť to, že když člověk neovládá motorku pomalu, nemá na ní jezdit rychle. Sama jsem si pak zkusila zvednout motorku, poradil mi grif díky kterému si ji teď už sama hodím na centrál, vyblbli jsme se (ta gymnastika nás po obědě pěkně rozpumpovala), cena je víc než slušná, takže doporučuju!

Xchalleng (0) napsal 24.06.2011 v 10:59

z Valstní zkušenosti řeknu, že je to na poznání moto super ale při problému se člověk zachová stejně jako předtím jen stálou zkušeností se tomu vyvarujete a to je jen výsada pár jedinců kteří trénujou a trénujou ... po měsíci si ani nevzpomenete co a jak ... ale před pořádáním těchto akcí smekám jen tak dál...

Moosa (0) napsal 24.06.2011 v 10:32

Byl sem tam s Breakpainem a za sebe rikam, ze to bylo fakt super. Me to dalo hodne a urcite to zopakuju. Vsem doporucuju.

radek_ (2) napsal 24.06.2011 v 10:18

Já jsem tam byl teď nedávno 18.6. a byla to příjemně strávená sobota.
@Skinner: Jde spíš o to, aby jsi veděl podle druhé a zkušené osoby co deláš správně a co ne. Sám o sobě si můžeš myslet ledacos. A Matouš je profesionál, protože to bylo vidět na tom co umí, co dokáže a s jak s tím nakládá. Žádná velká ramena atd
Proč mají třeba sportovci své trenéry? Aby jim někdo mohl říct co a jak dělat lépe. Vědět názor také jiné kompetentní osoby... A co se týče toho toho bezpečnostního rámu jako má Míra Lisý, tak by to nestálo 900,- respektive 1300,- ale 3948,-. Jo jsou to jiné urovně ale vše stojí peníze.
@Rudýn: A kolikrát jsi to udělal, že jsi s kámošema byl na letišti a piloval jsi techniku? Tohle právě člověka donutí a upozorní co je ok a co ne. A když nevíš jak, tak například špatné průjezdy zatáčkou budeš dělat pořád.
P.S. Jen jsem chtěl ukázat na pozitiva Motoškol, jak jsem to viděl já. Nemyslím nic ošklivě A hlavně snaha, že někdo chce zlepšit situaci na našich silnicích je chvályhodná...

Breakpain (0) napsal 24.06.2011 v 09:32

Já tam byl v květnu, protože papíry nemám dlouho a very good

Zajda208 (0) napsal 24.06.2011 v 09:13

Ja jsem na kurzu v Koline byl zacatkem kvetna. Muzu rict, ze to bylo vyborny .
@Skinner:Nejde o to, ze si nekde "smykas prednim kolem", ale ze ti taky ten instruktor rekne jak to delas a kde delas chyby, ktere pak v praxi muzou myt fatalni nasledky.
Co je Matous zac bylo popsane v clanku.
Urcite tuhle motoskolu doporucuju vsem.

Formisss (0) napsal 24.06.2011 v 09:10

Já sem byl na tomto kurzu a všem okolo bych ho jenom doporučil. opakování matka moudrosti. a k tomu se tam dozvíte věci, které sice podprahově víte, ale tam se o nich opravdu přesvědčíte. Nevím jaké jsou jiné korzy, ale přímo tento v Kolíně je opravdu dobrý. byli jsme tam jako parta kámošů a myslím si, že každému z nás to něco dalo. a za ty peníze to vůbec není špatný.a k tomu všemu je to dobrá zábava.

Rudýn (24) napsal 24.06.2011 v 08:21

No nevím, osobně bych si za ty peníze koupil benzín a vyrazil s kámošema někam na letiště. Na druhou stranu to možná neposuzuju správně, protože já byl financema donucen učit se oldschool metodou - fichtl, dvěpade, třipade, slabej japonec, silnej japonec. Dneska jsou silný motorky dostupný a tak tenhle systém nefunguje. Pamatuju si, že když jsem jel poprvý na třipade tak jsem vůbec nechápal, proč vyrábějí takhle silný a těžký motorky Takže asi to k něčemu je, urychlenej svět žádá všechno rychle, ale podle mě pár tisíc km na slabší a lehčí mašině nic nenahradí.

Skinner (0) napsal 24.06.2011 v 08:08

Myslel jsem samozřejmě tento konrétní "amatérský" kurz,motoškola je výborná věc a všem doporučuji.Kéž by takto fungovaly i autoškoly.

Skinner (0) napsal 24.06.2011 v 08:06

Nemůžu si pomoct,ale tyhle kurzy na mě působí dost amatérsky.Dnes si kurz může otevřít "každý" s pár kuželama a parkovištěm.Samozřejmě přeháním,ale nikde nevidím kdo učí motorkáře,moná by to chtělo napsat to důležité: co je to za instruktory kteří předávají znalosti dál.Smýkat na své motorce předním kolem(to jsem si užil i tak) se mi zdá na trošku moc.Dopručil bych spíše školu,která je vybavená na tyto "pokusy" motorkama s popdurnýma udělátkama.Můžete si to zkusit dle libosti,bezestrahu o svůj stroj.Někde jsem to tu viděl.

Kaabo (136) napsal 24.06.2011 v 07:58

K tomu není co dodat...člověk se stále učí a tímto by měl projít každý nováček. No...a vyježděným "střelcům" to taky neuškodí. Cena slušná

enusim2 (21) napsal 24.06.2011 v 07:48

cena je dle mě přiměřená!

Předchozí
1 2
Následující



TOPlist