mam to všechno co mám rád naházet do sklinky s hermelínem např. zalít oleje, dát tam různé koření a nechat odležet a pak sežrat? Co všechno se dá nakládat? hodte nějaké recepty
1 reakcí na tento příspěvek kuchaři, labužníci, nenažranci séééém
1 reakcí na tento příspěvek kuchaři, labužníci, nenažranci séééém
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) kuchaři, labužníci, nenažranci séééém
navrc>a co třeba niva, balkán..? ten asi jen s olivama apod. ne? a coooo korbáčíky?
jsme dělali v udírně.. z obvazu uděláš pytlík a do toho uděláš na kostičky nakrájený balkán, eidam, olivy, česnek, nasypeš to tam a dáš zaudit :)
bože to je vášeň
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) kuchaři, labužníci, nenažranci séééém
illMedvědGuzzin>jsme dělali v udírně.. z obvazu uděláš pytlík a do toho uděláš na kostičky nakrájený balkán, eidam, olivy, česnek, nasypeš to tam a dáš zaudit :)
bože to je vášeň
3 reakcí na tento příspěvek kuchaři, labužníci, nenažranci séééém
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) kuchaři, labužníci, nenažranci séééém
1 reakcí na tento příspěvek kuchaři, labužníci, nenažranci séééém
3 reakcí na tento příspěvek (reakce na) kuchaři, labužníci, nenažranci séééém
motocvok>ten sýr mi víc chutná naloženej v černým pivu než v oleji,hezky do třílitrovky nandat romadůrek,olomoučáky,kousek nivy,cibuli,česnek,papričku,zalít to pivem a nechat v teple,až se to tak nějak hezky všechno spojí,potom mazat na čerstvý chleba,zapíjet plzničkou a meditovat.klidu na to je spousta,široko daleko se nikdo nepřiblíží,vypadá to sice jako hovno,smrdí to víc než hovno ale je to fakt delikatesa
jojo... říkáme tomu "kakánek"... to je puch že by i mouchy blily ale je to výtečný :)
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) kuchaři, labužníci, nenažranci séééém
motocvok>hoši a co zelíčko? moooc veliká dobrota
jo, kdyby chtěl někdo klasický kameninový zelňák, daruji za odvoz. Máme na půdě asi 3...
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) kuchaři, labužníci, nenažranci séééém
illMedvědGuzzin>jojo... říkáme tomu "kakánek"... to je puch že by i mouchy blily ale je to výtečný :)
Repulsion>jo, kdyby chtěl někdo klasický kameninový zelňák, daruji za odvoz. Máme na půdě asi 3...
Sháněl jsem ho asi dva roky ale už mám,dneska se to už zase normálně prodává,bokonce jsem vysockoval na mámě struhadlo2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) kuchaři, labužníci, nenažranci séééém
illMedvědGuzzin>jojo... říkáme tomu "kakánek"... to je puch že by i mouchy blily ale je to výtečný :)
To mi připomíná, jak jsem si jednou takhle ještě v Praze jenom tak lehce naložil tvarůžky, a pak jsem si je ještě předkonzumací drobátko osmahnul. Zrovna v nejlepším zazvonila ségra, tak jsem ji pustil dovnitř, ona dostala záchvat dávivého kašle a šla okamžitě do kolen
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) kuchaři, labužníci, nenažranci séééém
Repulsion>To mi připomíná, jak jsem si jednou takhle ještě v Praze jenom tak lehce naložil tvarůžky, a pak jsem si je ještě předkonzumací drobátko osmahnul. Zrovna v nejlepším zazvonila ségra, tak jsem ji pustil dovnitř, ona dostala záchvat dávivého kašle a šla okamžitě do kolen
citlivka... co?
illMedvědGuzzin>jojo... říkáme tomu "kakánek"... to je puch že by i mouchy blily ale je to výtečný :)
u nás se tomu říká čabčo,vyrábí to tak deset lidí,potom se sejdeme v hospodě,každý přinese to svoje a koštujeme,tak po týdnu už je ta hospoda docela použitelná pro normální lidi,je to fakt šílenej puch1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) kuchaři, labužníci, nenažranci séééém
illMedvědGuzzin>citlivka... co?
To mám nejradši tyhle fifleny1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) kuchaři, labužníci, nenažranci séééém
motocvok>To mám nejradši tyhle fifleny
tááák :) ať si daj dietní tyčky, my si dáme do bžíška, neasi :)
Repulsion>To mi připomíná, jak jsem si jednou takhle ještě v Praze jenom tak lehce naložil tvarůžky, a pak jsem si je ještě předkonzumací drobátko osmahnul. Zrovna v nejlepším zazvonila ségra, tak jsem ji pustil dovnitř, ona dostala záchvat dávivého kašle a šla okamžitě do kolen
to je jedinej smrad,kterej projde skrs sklo,moc dobře to znám1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) kuchaři, labužníci, nenažranci séééém
Repulsion>illMedvědGuzzin> Ještě mám jednu veselou historku z natáčení: V roce 1990 jsem byl na stáži na farmě v Anglii. No a ten farmář měl nějakou přízeň ve Francii. A zrovna dojeli na návštěvu, jako miliou pozornost dovezli na ochutnávku asi 50 sýrů. Mohu se pochlubit tím, že jako odkojenece nakládaných tvarůžek, romadůrů apod. jsem byl z celé sešlosti jediný, který ochutnal všech 50 a na všech si pošmák (a nakonec jsem dojed všechno, co zbylo ). Zlatým hřebem byl starý kozí sýr, který se musel jíst rychle, bo by jinak utekl. Když se vyndal ze sklenice, zůstal jsem v místnosti sám.
sýry... to je vášeň