Téma: kuchaři, labužníci, nenažranci séééém
 
26.10.2009 v 22:15
chci si naložit nějaké sýry ale nikdy jsem nic podobného nedělal, jen vím, že to miluju jím všechny sýru na světě, všechnu zeleninu a miluju olivy..
mam to všechno co mám rád naházet do sklinky s hermelínem např. zalít oleje, dát tam různé koření a nechat odležet a pak sežrat? Co všechno se dá nakládat? hodte nějaké recepty
Předchozí
1 2 3
Následující

1 reakcí na tento příspěvek kuchaři, labužníci, nenažranci séééém

26.10.2009 v 22:16 | Nahoru | #1
všechno se dá nakládat... asi jako všechno se dá vypálit (kromě písku)

1 reakcí na tento příspěvek kuchaři, labužníci, nenažranci séééém

26.10.2009 v 22:18 | Nahoru | #2
a co třeba niva, balkán..? ten asi jen s olivama apod. ne? a coooo korbáčíky?

(reakce na) kuchaři, labužníci, nenažranci séééém

26.10.2009 v 22:20 | Nahoru | #3

illMedvědGuzzin>všechno se dá nakládat... asi jako všechno se dá vypálit (kromě písku)

Zprávně,příroda je beze zbytku zkvasitelná a co kvasí,dá se vypálit

kuchaři, labužníci, nenažranci séééém

26.10.2009 v 22:20 | Nahoru | #4
přesně tak... žáleží co máš rád a jak máš vkus ... podopurčuju při experimentech menší množství...

2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) kuchaři, labužníci, nenažranci séééém

26.10.2009 v 22:21 | Nahoru | #5

navrc>a co třeba niva, balkán..? ten asi jen s olivama apod. ne? a coooo korbáčíky?



jsme dělali v udírně.. z obvazu uděláš pytlík a do toho uděláš na kostičky nakrájený balkán, eidam, olivy, česnek, nasypeš to tam a dáš zaudit :)

bože to je vášeň

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) kuchaři, labužníci, nenažranci séééém

26.10.2009 v 22:26 | Nahoru | #6

illMedvědGuzzin>jsme dělali v udírně.. z obvazu uděláš pytlík a do toho uděláš na kostičky nakrájený balkán, eidam, olivy, česnek, nasypeš to tam a dáš zaudit :)

bože to je vášeň

Lepší než obvaz je taková ta elastická síťka,co Ti narazí doktor třeba na palici,když se něco nepovede

(reakce na) kuchaři, labužníci, nenažranci séééém

26.10.2009 v 22:27 | Nahoru | #7

motocvok>Lepší než obvaz je taková ta elastická síťka,co Ti narazí doktor třeba na palici,když se něco nepovede



jo, máme šikovný doktory, nám se to většinou povede

(reakce na) kuchaři, labužníci, nenažranci séééém

26.10.2009 v 22:28 | Nahoru | #8

illMedvědGuzzin>jsme dělali v udírně.. z obvazu uděláš pytlík a do toho uděláš na kostičky nakrájený balkán, eidam, olivy, česnek, nasypeš to tam a dáš zaudit :)

bože to je vášeň



to jsem nikdy nejedl

3 reakcí na tento příspěvek kuchaři, labužníci, nenažranci séééém

26.10.2009 v 22:29 | Nahoru | #9
hoši a co zelíčko? moooc veliká dobrota

(reakce na) kuchaři, labužníci, nenažranci séééém

26.10.2009 v 22:36 | Nahoru | #10

motocvok>hoši a co zelíčko? moooc veliká dobrota



no, pokud se nezapomene ve špajzu v zelňáku tak pohoda ne? jojo, to je vášeň... a ovárek, pěkně vařenej.. ježíš a co teprve domácí sulc

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) kuchaři, labužníci, nenažranci séééém

26.10.2009 v 22:38 | Nahoru | #11
motocvok> to sme dělali o víkendu ...už kvasí na chodbě

1 reakcí na tento příspěvek kuchaři, labužníci, nenažranci séééém

26.10.2009 v 22:43 | Nahoru | #12
ten sýr mi víc chutná naloženej v černým pivu než v oleji,hezky do třílitrovky nandat romadůrek,olomoučáky,kousek nivy,cibuli,česnek,papričku,zalít to pivem a nechat v teple,až se to tak nějak hezky všechno spojí,potom mazat na čerstvý chleba,zapíjet plzničkou a meditovat.klidu na to je spousta,široko daleko se nikdo nepřiblíží,vypadá to sice jako hovno,smrdí to víc než hovno ale je to fakt delikatesa

(reakce na) kuchaři, labužníci, nenažranci séééém

26.10.2009 v 22:47 | Nahoru | #13

jetam>motocvok> to sme dělali o víkendu ...už kvasí na chodbě

to je smradu co? Trošku mě za to doma nenáviděj ale potom mi toho většinu sežerou

3 reakcí na tento příspěvek (reakce na) kuchaři, labužníci, nenažranci séééém

26.10.2009 v 22:47 | Nahoru | #14

motocvok>ten sýr mi víc chutná naloženej v černým pivu než v oleji,hezky do třílitrovky nandat romadůrek,olomoučáky,kousek nivy,cibuli,česnek,papričku,zalít to pivem a nechat v teple,až se to tak nějak hezky všechno spojí,potom mazat na čerstvý chleba,zapíjet plzničkou a meditovat.klidu na to je spousta,široko daleko se nikdo nepřiblíží,vypadá to sice jako hovno,smrdí to víc než hovno ale je to fakt delikatesa



jojo... říkáme tomu "kakánek"... to je puch že by i mouchy blily ale je to výtečný :)

2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) kuchaři, labužníci, nenažranci séééém

26.10.2009 v 22:47 | Nahoru | #15

motocvok>hoši a co zelíčko? moooc veliká dobrota



jo, kdyby chtěl někdo klasický kameninový zelňák, daruji za odvoz. Máme na půdě asi 3...

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) kuchaři, labužníci, nenažranci séééém

26.10.2009 v 22:48 | Nahoru | #16

illMedvědGuzzin>jojo... říkáme tomu "kakánek"... to je puch že by i mouchy blily ale je to výtečný :)



(reakce na) kuchaři, labužníci, nenažranci séééém

26.10.2009 v 22:50 | Nahoru | #17

Repulsion>jo, kdyby chtěl někdo klasický kameninový zelňák, daruji za odvoz. Máme na půdě asi 3...

Sháněl jsem ho asi dva roky ale už mám,dneska se to už zase normálně prodává,bokonce jsem vysockoval na mámě struhadlo

2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) kuchaři, labužníci, nenažranci séééém

26.10.2009 v 22:50 | Nahoru | #18

illMedvědGuzzin>jojo... říkáme tomu "kakánek"... to je puch že by i mouchy blily ale je to výtečný :)



To mi připomíná, jak jsem si jednou takhle ještě v Praze jenom tak lehce naložil tvarůžky, a pak jsem si je ještě předkonzumací drobátko osmahnul. Zrovna v nejlepším zazvonila ségra, tak jsem ji pustil dovnitř, ona dostala záchvat dávivého kašle a šla okamžitě do kolen

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) kuchaři, labužníci, nenažranci séééém

26.10.2009 v 22:51 | Nahoru | #19

Repulsion>To mi připomíná, jak jsem si jednou takhle ještě v Praze jenom tak lehce naložil tvarůžky, a pak jsem si je ještě předkonzumací drobátko osmahnul. Zrovna v nejlepším zazvonila ségra, tak jsem ji pustil dovnitř, ona dostala záchvat dávivého kašle a šla okamžitě do kolen



citlivka... co?

(reakce na) kuchaři, labužníci, nenažranci séééém

26.10.2009 v 22:53 | Nahoru | #20

illMedvědGuzzin>jojo... říkáme tomu "kakánek"... to je puch že by i mouchy blily ale je to výtečný :)

u nás se tomu říká čabčo,vyrábí to tak deset lidí,potom se sejdeme v hospodě,každý přinese to svoje a koštujeme,tak po týdnu už je ta hospoda docela použitelná pro normální lidi,je to fakt šílenej puch

kuchaři, labužníci, nenažranci séééém

26.10.2009 v 22:54 | Nahoru | #21
Zítra nakládám asi 20 hermelínů

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) kuchaři, labužníci, nenažranci séééém

26.10.2009 v 22:54 | Nahoru | #22

illMedvědGuzzin>citlivka... co?

To mám nejradši tyhle fifleny

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) kuchaři, labužníci, nenažranci séééém

26.10.2009 v 22:55 | Nahoru | #23

motocvok>To mám nejradši tyhle fifleny



tááák :) ať si daj dietní tyčky, my si dáme do bžíška, neasi :)

(reakce na) kuchaři, labužníci, nenažranci séééém

26.10.2009 v 22:56 | Nahoru | #24

Repulsion>To mi připomíná, jak jsem si jednou takhle ještě v Praze jenom tak lehce naložil tvarůžky, a pak jsem si je ještě předkonzumací drobátko osmahnul. Zrovna v nejlepším zazvonila ségra, tak jsem ji pustil dovnitř, ona dostala záchvat dávivého kašle a šla okamžitě do kolen

to je jedinej smrad,kterej projde skrs sklo,moc dobře to znám

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) kuchaři, labužníci, nenažranci séééém

26.10.2009 v 22:59 | Nahoru | #25
illMedvědGuzzin> Ještě mám jednu veselou historku z natáčení: V roce 1990 jsem byl na stáži na farmě v Anglii. No a ten farmář měl nějakou přízeň ve Francii. A zrovna dojeli na návštěvu, jako miliou pozornost dovezli na ochutnávku asi 50 sýrů. Mohu se pochlubit tím, že jako odkojenece nakládaných tvarůžek, romadůrů apod. jsem byl z celé sešlosti jediný, který ochutnal všech 50 a na všech si pošmák (a nakonec jsem dojed všechno, co zbylo ). Zlatým hřebem byl starý kozí sýr, který se musel jíst rychle, bo by jinak utekl. Když se vyndal ze sklenice, zůstal jsem v místnosti sám.

(reakce na) kuchaři, labužníci, nenažranci séééém

26.10.2009 v 23:02 | Nahoru | #26

Repulsion>illMedvědGuzzin> Ještě mám jednu veselou historku z natáčení: V roce 1990 jsem byl na stáži na farmě v Anglii. No a ten farmář měl nějakou přízeň ve Francii. A zrovna dojeli na návštěvu, jako miliou pozornost dovezli na ochutnávku asi 50 sýrů. Mohu se pochlubit tím, že jako odkojenece nakládaných tvarůžek, romadůrů apod. jsem byl z celé sešlosti jediný, který ochutnal všech 50 a na všech si pošmák (a nakonec jsem dojed všechno, co zbylo ). Zlatým hřebem byl starý kozí sýr, který se musel jíst rychle, bo by jinak utekl. Když se vyndal ze sklenice, zůstal jsem v místnosti sám.



sýry... to je vášeň

kuchaři, labužníci, nenažranci séééém

26.10.2009 v 23:02 | Nahoru | #27
nebo taková kvalitně naložená půlkilová krrkovička,nakládám to do takovýho velikýho papiňáku,protože se to v něm dobře převáží,tak deset kilo masa,soudek,rozpálím gril,narazím sud,přijde kamarád,vedeme chytré řeči,popíjíme,grilujeme,dokud nedojde,málo kdy se stane,že to do rána nedáme,soudek jen třicítku,jsme lidi

kuchaři, labužníci, nenažranci séééém

26.10.2009 v 23:04 | Nahoru | #28
jojo, to je hned...

1 reakcí na tento příspěvek kuchaři, labužníci, nenažranci séééém

26.10.2009 v 23:06 | Nahoru | #29
tichoooooo, já tu piju čistou vodu a mám hlad jak cyp

(reakce na) kuchaři, labužníci, nenažranci séééém

26.10.2009 v 23:08 | Nahoru | #30
navrc> Takové téma nahodit na noc není nic zdravýho,dostal jsem hrozný hlad a žízeń,už tak mám 125 kil,máš mě na svědomí,zrovna když jsem chtěl hubnout
Předchozí
1 2 3
Následující
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist