globalmoto_kveten





Téma: Si teda rozmyslim...
 
3.12.2008 v 21:53
Jestli budu letos péct

Pusť troubu.

Ukliď z linky umatlané skleničky, lego a papírky od bonbonů.
Připrav mísu a suroviny. Vylouskej ořechy, odměř mouku a cukr.
Vyndej z mouky puzzle.
Odežeň děti a umyj z nich mouku.
Vezmi vejce.
Podej manželovi pivo.
Vrať se, odežeň děti, vezmi hadr a utři rozbitá vejce. Vezmi jiná vejce a vyklepni je do mísy. Zvedni telefon.
Odežeň děti, zameť střepy z mísy, vytři podlahu.
Vezmi jinou mísu. Zadělej nové těsto.
Najdi rum. Odejmi rum manželovi.
Odežeň děti a umyj z nich rozpatlané kousky těsta.
Plech vytři tukem.
Podej manželovi tlačenku.
Vrať se, sundej z plechu ořechové skořápky.
Podej manželovi noviny.
Vrať se, odežeň kočku dojídající zbytky těsta. Zavolej veterináři.
Vezmi si prášek.
Umyj podlahu, stůl, židle, nádobí, ledničku, sporák, zdi, děti a kočku.

Vypni troubu, dopij rum a jdi do cukrárny pro cukroví.

Si teda rozmyslim...

3.12.2008 v 21:54 | Nahoru | #1
Jake si je vychovas, takove je mas

Si teda rozmyslim...

3.12.2008 v 21:58 | Nahoru | #2
Tak to mě hodně pobavilo

1 reakcí na tento příspěvek Si teda rozmyslim...

3.12.2008 v 21:59 | Nahoru | #3
Už sem si jí vychovala

2 reakcí na tento příspěvek Si teda rozmyslim...

3.12.2008 v 22:04 | Nahoru | #4
trochu mi to připomnělo krocana na whisky ... teda je to starý

Krocan na whisky

Nejdříve musíme sehnat pořádně velkého ptáka... aspoň pětikilového krocana (pro šest osob) a láhev whisky. K tomu sůl, pepř, olivový olej a proužky špeku. Krocana poklademe špekem, zavážeme, osolíme, opepříme a potřeme olivovým olejem. Předehřejeme troubu na 200 °C.

Nalejeme si sklenku whisky a připijeme na úspěch díla.

Poté uložíme krocana na pekáč a vložíme do trouby. Nalejeme si dva bleskové panáky whisky a připijeme opět na úspěch díla.

Po dvaceti minutách nastavíme termostat na 250 °C, ať trouba pořádně bručí.

Dame si další tři whisky.

Po půl hodině ptáka otočíme a nadále bedlivě hlídáme. Občas se chopíme flašky ffiskie a nalejem si do řepy.

Po další bůlhodince se uopatrně vydáme k lince a krocanou prodočíme. Přidom dáuáme bacha, abyzmese neupálili uo ty pojebaný dvéře vod trouby. Si dalších pěét nebo zedm fixki vevnitř sklenice si a pak a tak. Kruvacana pečem další dři hodinkýý (ale je to vcelku fuk) a každých deset minud dem čúrat.

Je-li to aáspoň drožku možný, dolezem ke sforákua úytáhnem troubu z grozana. Dofřejem si ježdě jedoóo loka a znoúua se pokuzíme tu mrchu dostad uen. Zúédnem tóo prokladýo ffóógla z éé zeměéa prrrrrrrrdnemho na boddnos. Dáúuúáme uéélkýho majzla na uk! louznutí na zamaštťěnýým liinoúlluélu. Néllsze-li tomu zabránid, szskuszszsimesze zsznoúúa póószszsdááuitna nohýýýáááaúú uonojeto stejnějedno !!!!!!

Trošku se prospíme. Příští den sníme krocana studenýho s majonézou a s aspirínem.

Dobrou chuť!

(reakce na) Si teda rozmyslim...

3.12.2008 v 22:04 | Nahoru | #5
A.F.I.>

(reakce na) Si teda rozmyslim...

3.12.2008 v 22:08 | Nahoru | #6
A.F.I.> Jo to je taky dobrý

(reakce na) Si teda rozmyslim...

3.12.2008 v 22:10 | Nahoru | #7
Menoly> není nad krásné vánoce že?

Si teda rozmyslim...

3.12.2008 v 22:14 | Nahoru | #8

Si teda rozmyslim...

3.12.2008 v 22:19 | Nahoru | #9
A.F.I.> To mi připomíná naší zabijačku ... a jak jsem vařili pili a nakonec z toho bylo houno

Si teda rozmyslim...

4.12.2008 v 09:31 | Nahoru | #10
A.F.I.>JJ zlatý kuře.To člověk stihne většinou sníst ještě ten den a teplý
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist