a co vy kuchtíte na oběd??
naprc>já vím, jak to smrdí když vytečou..
dělal mi to kámoš a ten kkt místo strouhanky dal drcené cornflaky.. lol lol to byl hnus, všechno vyteklo a ten obal-ta prázdná schránka byla tlustá tak 0,5cm lol no hnus, tak snad vezmu dneska strouhanku..
ROFL, kua to musel být sťatý pod obraz ne?
Jinak těstíčko je jasná volba a díky ty šmejde, slintám tu po stole, bo mám dneska rýži
fockewulf>naprc>já vím, jak to smrdí když vytečou..
dělal mi to kámoš a ten kkt místo strouhanky dal drcené cornflaky.. lol lol to byl hnus, všechno vyteklo a ten obal-ta prázdná schránka byla tlustá tak 0,5cm lol no hnus, tak snad vezmu dneska strouhanku..
ROFL, kua to musel být sťatý pod obraz ne?
Jinak těstíčko je jasná volba a díky ty šmejde, slintám tu po stole, bo mám dneska rýži
no a je to kuchař dokonce, ještě to zkoušel a já řikám, že je to nějaké divné.. a on nee,to je jen koupená, proto tak vypadá.. řikam aha, vytáhl to z pánve a to mělo uplně jinou barvu, tvrdé to bylo a sladké.. :\
no, já od rána nic nejedl abych toho sežral co nejvic lol
tak já ti pak hodím fotky jo? ty rejžožroute
Číkus>Peca> smažený tvarůžky jsou naprosto luxusní věc, naučil jsem to jíst i bejvalku, která by syrovej tvarůžek nepozřela a tohle jí chutná moc.
Jinak teda ale doma bych to nevyráběl...
můžeš mi říct jak? ta moje se to naučit odmítá.. už jsem zkoušel ji přes noc dát na obličej týden používanou ponožku a furt nic, asi by to chtělo něco progresivnějšího
Peca-úplně v klidu, stačí si uvědomit, že ten "smrad" není smrad, ale typické a charakteristické aroma a hned k tomu přistupuješ úplně jinak
Krom toho tvarůžky jsou jediný originální sýr vymyšlený na našem území.
A už na vás seru a číst si to tu nebudu, bo doma v lednici mám tavrgle týden půl po záruční době a už se těším až si je vychutnám s kmínem "slintající smajlík"
cinan>Desmo>recept www.labuznik.com/recipe.php nevypada zle ze
voe já mám před obědem a ty na mě takhle..
jen mala inspirace ne