kteří propadli kouzlu Italských motorek a dunění jejich motorů ,které jim nedá spát. Díky úžasnému designu jim občas odpustíme i nějaké ty neduhy.Všichni kdo této nemoci propadli a nebo je treba jen něco zajímá tu jsou srdečně vítáni.
DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: TVRDÉ JÁDRO JE NESKUTEČNÁ SEBRANKA , TAK SE PŘIPRAVTE NA UŠTĚPAČNÉ NARÁŽKY , KTERÉ JSOU MYSLENÉ V LEGRACI
Naposledy editováno 04.01.2020 10:34:51
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Milovníci Italských krásek
t_freedom píše: jakože bordel, maldý levný personál, bo na tomhle se dá hroztně vydělat...a ještě za to chtějí peníze... to je něco pro mě, to zní jako výzva!
JJ,nějak tak.Jídlo slušný,pivo dobrý.Rádio s bídnou muzikou zbytečně nahlas,personál bez základních návyků,takže koukáš,jak na baru na tvym pivu padá pomalu pěna,než dorazí na stůl.Nepoberou víc talířů,než 2.Přestože si objednáš 3 stejný guláše (z mladého býčka samozřejmě,ale vařil to starej vůl),tak dorazej stejně jen 2.Nesbíraj prázdný sklo,takže ke každýmu stolu jdou 2x a nemaj ani v obsluze žádnej systém,takže si nic nepamatujou a čuměj furt do lístečků a různě se dohadujou co kde m á bejt.Do toho seděl na baru nějakej provozák,nebo co to bylo a ještě laškovně zdržuje jednu servírku,místo aby se staral o provoz.
Držim ti palce
zmulin píše: JJ,nějak tak.Jídlo slušný,pivo dobrý.Rádio s bídnou muzikou zbytečně nahlas,personál bez základních návyků,takže koukáš,jak na baru na tvym pivu padá pomalu pěna,než dorazí na stůl.Nepoberou víc talířů,než 2.Přestože si objednáš 3 stejný guláše (z mladého býčka samozřejmě,ale vařil to starej vůl),tak dorazej stejně jen 2.Nesbíraj prázdný sklo,takže ke každýmu stolu jdou 2x a nemaj ani v obsluze žádnej systém,takže si nic nepamatujou a čuměj furt do lístečků a různě se dohadujou co kde m á bejt.Do toho seděl na baru nějakej provozák,nebo co to bylo a ještě laškovně zdržuje jednu servírku,místo aby se staral o provoz.
Držim ti palce
Ty vymyslo.
zmulin píše: JJ,nějak tak.Jídlo slušný,pivo dobrý.Rádio s bídnou muzikou zbytečně nahlas,personál bez základních návyků,takže koukáš,jak na baru na tvym pivu padá pomalu pěna,než dorazí na stůl.Nepoberou víc talířů,než 2.Přestože si objednáš 3 stejný guláše (z mladého býčka samozřejmě,ale vařil to starej vůl),tak dorazej stejně jen 2.Nesbíraj prázdný sklo,takže ke každýmu stolu jdou 2x a nemaj ani v obsluze žádnej systém,takže si nic nepamatujou a čuměj furt do lístečků a různě se dohadujou co kde m á bejt.Do toho seděl na baru nějakej provozák,nebo co to bylo a ještě laškovně zdržuje jednu servírku,místo aby se staral o provoz.
Držim ti palce
...to jsou přesně ty vlastnosti co na český gastronomii miluju... jo a taky tu sebereflexi, když na něco z toho poukážeš přímo personálu