1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Téma na uvolnění.
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Téma na uvolnění.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Téma na uvolnění.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Téma na uvolnění.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Téma na uvolnění.
hele nezdá se ti, že na to, že celý život dřeš, abys uživil rodinu, si nějak moc dobře žereš? :lol: :P
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Téma na uvolnění.
hele nezdá se ti, že na to, že celý život dřeš, abys uživil rodinu, si nějak moc dobře žereš? :lol: :P [/quote]
No já půl roku šetřil na česnek a zbytek roku na maso a teď se dozvím že tolik soli no vezmu půjčku :D [/quote]
tak jen doufám, že se o výsledek podělíš, víš že chudí nebývají lakomí, to až ti bohatci :P :lol:
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Téma na uvolnění.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Téma na uvolnění.
sony píše: Ještě dotaz, může se udit maso s kostí, ptám se proto že před měsícem jen tak na zkoušku jsem do uzáku zavěsil bez naložení krkovičku s kostí a po 10 hodinách uzení maso normálně smrdělo. Nevím kde se stala chyba. :rolleyes:
Tak jestli jsem to dobře pochopoval na 10l přijde 5kg soli, až tolik nebude to slané?
Blbě naložený -"bylo zasmrádlý"
Je to na maso akorát soli, ale maso už nesol!
Adresu pro zaslání vejslužky zasílám do PM. ;)
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Téma na uvolnění.
chtěls to bez kostí ne? a já se kvůli tebe vykostit nepůjdu :lol:
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Téma na uvolnění.
/trošku/, hoď do něj nové koření a sladkou papriku. V tom maso trochu vyválej... ;)
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Téma na uvolnění.
prajzáku *no*
:P
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Téma na uvolnění.
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Téma na uvolnění.
kolik jsi na těch 8kg masa dal soli? My dáváme 2dKg na kilo a zalejeme trocho převsřené vody,aby to bylo zalitý.... česnek dáváme rozmačkaný se soli....
Jíst to jako slanečky. :lol:
Ty voe 3kg soli ,to je na 150kg masa,ne na 8kg,to muselo téct jk med,ten lák.
Každopádně vidíš,kam top spěje,když radí odborníci po netu....
Nedivím se Vespovi,co napsal.....
Každopádně příště si to nech naložit od někoho,kdo tomu rozumí,když jsi to nikdy nedělal.
Já dávám ,jak jsem psal 2dKg na kilo,a žádný lák na týden! To je kór v zimě zbytečnost,máš-li sklep. Max. zalít trochou vody,lehce osolené,ale to už taky radím...tak nic... :lol:
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Téma na uvolnění.
kolik jsi na těch 8kg masa dal soli? My dáváme 2dKg na kilo a zalejeme trocho převsřené vody,aby to bylo zalitý.... česnek dáváme rozmačkaný se soli.... [/quote]
Na 8kg jsem dal 3kg soli bo cotr řek že na 10L vody 5kg soli a já dal 6L vody aby to bylo zalité. Ještě že jsem přidal 15kg klobás ty se dají sníst. Uzené jsem musel dvakrát převařit ve vodě aby ta sůl trochu odešla i tak je to moc slané. Vařil jsem to jen proto abych to nemusel vyhodit. [/quote]
tak to jářku nebyla rada ale spíš řízená diverze co? :D
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Téma na uvolnění.
I když i tak škody dost,a to zklamání ze zbytwčné práce.. :(
To převaření je dobrej nápad,ale při tom množství soli to asi nepomůže,škoda... :rolleyes:
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Téma na uvolnění.
2 reakcí na tento příspěvek Téma na uvolnění.
Pokud jsi autore věděl, že to bude přesolené, proč jsi neporadil při svém příspěvku sem první den?