už docela dlouho přemýšlím nad tím, že by bylo dobré, abychom tu měli speciální sekci na žrádlo, recepty, obchody s kvalitním chlastem a žrádlem, tipy na dobrý restaurace, atd...
Zatím to je tak různě všlijak roztroušeno po smetišti, zmíněno u vyjížděk..
Sekce "vtipy" už takto vznikla a myslím, že to funguje..
Takže dotaz: Jste pro?
PS: Admini - dávám to záměrně na smetiště.. (nechte to tu chvíli žít, pak to šoupněte do správné sekce.. díky
PS2: Dělám to proto, že se chci dobře najíst a ne jak pako študýrovat každou etiketu v krámě, kde všude se mě snaží výrobce otrávit..
2 reakcí na tento příspěvek M.CZ - sekce žrádlo
1 reakcí na tento příspěvek M.CZ - sekce žrádlo
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) M.CZ - sekce žrádlo
Dave81 píše: dopr... teď mám kvůli tobě hlad!
No vidíš, kdyby už ta sekce byla, tak si vybereš jeden z receptů nebo tip na dobrou knajpu a máš po hladu...
1 reakcí na tento příspěvek M.CZ - sekce žrádlo
1 reakcí na tento příspěvek M.CZ - sekce žrádlo
a sekci Smetiště bych vyčlenila a dala úplně na nejvyšší úroveň dělení fóra a ať se pro mě za mě dál rozpadá na žrádlo, partnerskou poradnu apod
Jinak teda dávám tip na dobrou restauraci , už jsem tam nebyla asi rok, ale vždy spokojenost.
MARKYZ001> hezkej talíř
Naposledy editováno 02.05.2012 16:11:55
ZuzukiB píše: Jako proč ne diskuze o žrádlech, ale přimlouvala bych se k jiné hierarchii témat. Sekci Ostatní bych ponechala tak jak je s tím, že by obsahovala témata týkající se motorek (seznamka, motopráce apod).
a sekci Smetiště bych vyčlenila a dala úplně na nejvyšší úroveň dělení fóra a ať se pro mě za mě dál rozpadá na žrádlo, partnerskou poradnu apod
Jinak teda dávám tip na dobrou restauraci , už jsem tam nebyla asi rok, ale vždy spokojenost.
MARKYZ001> hezkej talíř
To je mi u prdele, kam si to majitel webu zasune, ale ať to tu prostě je Osobně bych hierarchii nechal tak jak je... prostě třeba pod Vtipama sekce Motogastro nebo třeba jen Žrádlo...
1 reakcí na tento příspěvek M.CZ - sekce žrádlo
2 reakcí na tento příspěvek M.CZ - sekce žrádlo
1 reakcí na tento příspěvek M.CZ - sekce žrádlo
Pak nemáme mít prim v rakovině tlustého střeva a hafo zažívacích potíží.
A ty kurvy zvolený dělaj ještě všechno možný, aby lidi nemohli v klidu na vískách pořádat obecní zabíjačky nebo dát sousedovi vejslužku. Se kolikrát divým, jak ty naši předkové mohli vůbec přežít a mít nás, potomky, když podle mocipánů to bylo dříve vše blbě a dnes podle nich je to to pravé a bezpečné.
Uzeniny, co viděli maso leda tak na plakátě z rychlíku, maso, které obsahuje více vody jak hard na podlahu nebo je libo si dát výborné "uzené" masíčko, které jest "uzeno" nejmodernější metodou: rácháním v tekutém kouři - taky dobrej sajrajt.
Kurňa, sem se po ránu zase nasral .
Omlouvám se za slovník.
e: závorka
Naposledy editováno 03.05.2012 07:31:45
shao píše: V hospodách apriori nejím. Tak nějak solidní deformace (hygienik v rodině) a pak si nelze přečíst složení podávaného "jídla" (nemyslím tím např. vepřový, knedlík a zelí ). Chemie dělá s chutí užasné divy. Pokud je současnému dekadentnímu člověku uklohněno podle starého receptu výhradně s bylinkama nebo opravdové, jednoduché jídlo z čerstvých ingrediencí, obyčejně nad tím ohrne rypák. Dokud budou lidi cpát polévkové "koření" alias sračky i do pudinku (viz ty humoresky o vaření v TV), dám si v hospodě max. tekutej chleba. Bohužel i ten je ve značné míře pajcován chemií - chmelový extrakt, isoextrakt nebo se to rádo schovává pod pojem chmelové produkty.
Pak nemáme mít prim v rakovině tlustého střeva a hafo zažívacích potíží.
A ty kurvy zvolený dělaj ještě všechno možný, aby lidi nemohli v klidu na vískách pořádat obecní zabíjačky nebo dát sousedovi vejslužku. Se kolikrát divým, jak ty naši předkové mohli vůbec přežít a mít nás, potomky, když podle mocipánů to bylo dříve vše blbě a dnes podle nich je to to pravé a bezpečné.
Uzeniny, co viděli maso leda tak na plakátě z rychlíku, maso, které obsahuje více vody jak hard na podlahu nebo je libo si dát výborné "uzené" masíčko, které jest "uzeno" nejmodernější metodou: rácháním v tekutém kouři - taky dobrej sajrajt.
Kurňa, sem se po ránu zase nasral .
Omlouvám se za slovník.
e: závorka
a přesně proto tady chci mít tuhle sekci.. 100% někde existuje dodavatel žrádla, co se dá jíst a co je zaručeně bez novodobejch chemií...
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) M.CZ - sekce žrádlo
PetrsVETR píše: Hospody....bohužel, někteří hodnotí pouze podle velikostí porcí....
Mě by právě dost zajímalo, jak konzumenti posuzovali kvalitu jídla - hlavně ti, kteří udělili jedničku za kvalitu jídla.
Mám tomu rozumět tak, že jídlo bylo připravováno přímo před nimi a měli tak možnost na vlastní oči vidět (a tím pádem objektivně posoudit), že je jídlo připravováno čistě z kvalitních a ryze přírodních surovin (rozumějte bez chemických dochucovadel, rozličných ingrediencí z valné části nacpaných opět chemií a jiných sajrajtů)?
V takové hospodě bych se klidně a rád najedl. Jestli někdo o nějaké takové hospůdce/restauraci ví, sem s ní .
1 reakcí na tento příspěvek M.CZ - sekce žrádlo
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) M.CZ - sekce žrádlo
trins píše: ano,jsem pro sexy "žrádlo"......jé pardon sekci "žrádlo"
co ti v tomto veku taky zbyva
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) M.CZ - sekce žrádlo
moniqua píše: co ti v tomto veku taky zbyva
...obojí mě jde dobře
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) M.CZ - sekce žrádlo
shao píše: Mě by právě dost zajímalo, jak konzumenti posuzovali kvalitu jídla - hlavně ti, kteří udělili jedničku za kvalitu jídla.
Mám tomu rozumět tak, že jídlo bylo připravováno přímo před nimi a měli tak možnost na vlastní oči vidět (a tím pádem objektivně posoudit), že je jídlo připravováno čistě z kvalitních a ryze přírodních surovin (rozumějte bez chemických dochucovadel, rozličných ingrediencí z valné části nacpaných opět chemií a jiných sajrajtů)?
V takové hospodě bych se klidně a rád najedl. Jestli někdo o nějaké takové hospůdce/restauraci ví, sem s ní .
No právě....
vím o pár restauracích kde nepoužívají chemii (v opačném případě, mě po jídle hned pálí žáha), např. V Polích
bezchemická je i zmrzlinárna , naprosto dokonalé zmrzliny...ten pán, dělá zmrlinu ze všeho, měl i ze Saké