globalmoto_kveten





Téma: M.CZ - sekce žrádlo
 
2.5.2012 v 14:24
Zdar ksichti a ksichtky,
už docela dlouho přemýšlím nad tím, že by bylo dobré, abychom tu měli speciální sekci na žrádlo, recepty, obchody s kvalitním chlastem a žrádlem, tipy na dobrý restaurace, atd...
Zatím to je tak různě všlijak roztroušeno po smetišti, zmíněno u vyjížděk..
Sekce "vtipy" už takto vznikla a myslím, že to funguje..
Takže dotaz: Jste pro?

PS: Admini - dávám to záměrně na smetiště.. (nechte to tu chvíli žít, pak to šoupněte do správné sekce.. díky

PS2: Dělám to proto, že se chci dobře najíst a ne jak pako študýrovat každou etiketu v krámě, kde všude se mě snaží výrobce otrávit..
Anketa: Chcete samostatnou sekci věnovanou jen žrádlu a pití?
Ano
87%
45
Ne, chci se dál inspirovat pořadem Prostřeno.
13%
7
Předchozí
1 2
Následující

M.CZ - sekce žrádlo

2.5.2012 v 14:25 | Nahoru | #1
na prostreno koukam

jinak jsem za

2 reakcí na tento příspěvek M.CZ - sekce žrádlo

2.5.2012 v 14:34 | Nahoru | #2
Jaké Prostřeno? Mě inspiruje Babica!

(reakce na) M.CZ - sekce žrádlo

2.5.2012 v 14:36 | Nahoru | #3

PetrXX píše: Jaké Prostřeno? Mě inspiruje Babica!



Tak určitě.. Když nemáte Prostřeno, tak tam vražte Babicu...

(reakce na) M.CZ - sekce žrádlo

2.5.2012 v 14:37 | Nahoru | #4

PetrXX píše: Jaké Prostřeno? Mě inspiruje Babica!


Mě inspiruje šéfkuchař Sapík, co do všeho cpe majonézu

1 reakcí na tento příspěvek M.CZ - sekce žrádlo

2.5.2012 v 14:38 | Nahoru | #5
dopr... teď mám kvůli tobě hlad!

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) M.CZ - sekce žrádlo

2.5.2012 v 14:59 | Nahoru | #6

Dave81 píše: dopr... teď mám kvůli tobě hlad!



No vidíš, kdyby už ta sekce byla, tak si vybereš jeden z receptů nebo tip na dobrou knajpu a máš po hladu...

(reakce na) M.CZ - sekce žrádlo

2.5.2012 v 15:01 | Nahoru | #7

rydlas píše: No vidíš, kdyby už ta sekce byla, tak si vybereš jeden z receptů nebo tip na dobrou knajpu a máš po hladu...



to stačí?? a já blbec jdu vždycky jíst

1 reakcí na tento příspěvek M.CZ - sekce žrádlo

2.5.2012 v 15:48 | Nahoru | #8
Dobrou chuť, supr vlákno
Jinak i co se jídla týče - myslím GLOBÁLNĚ a nakupuji LOKÁLNĚ



1 reakcí na tento příspěvek M.CZ - sekce žrádlo

2.5.2012 v 16:11 | Nahoru | #9
Jako proč ne diskuze o žrádlech, ale přimlouvala bych se k jiné hierarchii témat. Sekci Ostatní bych ponechala tak jak je s tím, že by obsahovala témata týkající se motorek (seznamka, motopráce apod).

a sekci Smetiště bych vyčlenila a dala úplně na nejvyšší úroveň dělení fóra a ať se pro mě za mě dál rozpadá na žrádlo, partnerskou poradnu apod

Jinak teda dávám tip na dobrou restauraci , už jsem tam nebyla asi rok, ale vždy spokojenost.

MARKYZ001> hezkej talíř

Naposledy editováno 02.05.2012 16:11:55

(reakce na) M.CZ - sekce žrádlo

2.5.2012 v 16:16 | Nahoru | #10

ZuzukiB píše: Jako proč ne diskuze o žrádlech, ale přimlouvala bych se k jiné hierarchii témat. Sekci Ostatní bych ponechala tak jak je s tím, že by obsahovala témata týkající se motorek (seznamka, motopráce apod).

a sekci Smetiště bych vyčlenila a dala úplně na nejvyšší úroveň dělení fóra a ať se pro mě za mě dál rozpadá na žrádlo, partnerskou poradnu apod

Jinak teda dávám tip na dobrou restauraci , už jsem tam nebyla asi rok, ale vždy spokojenost.

MARKYZ001> hezkej talíř



To je mi u prdele, kam si to majitel webu zasune, ale ať to tu prostě je Osobně bych hierarchii nechal tak jak je... prostě třeba pod Vtipama sekce Motogastro nebo třeba jen Žrádlo...

1 reakcí na tento příspěvek M.CZ - sekce žrádlo

2.5.2012 v 19:28 | Nahoru | #11
dobrá restaurace je Cantina na Újezdě. Vždy spokojenost... hlavně ti číšníci tam jsou co tam chodím, tj. skoro devět let

M.CZ - sekce žrádlo

2.5.2012 v 19:52 | Nahoru | #12
Dám dobrej tip - když už všichni jezdíte na dubou, tak zkuste zajít SEM

Lepší restauraci v okolí asi nenajdete

(reakce na) M.CZ - sekce žrádlo

2.5.2012 v 20:21 | Nahoru | #13
keymaker> maj pravdu, taky tam někdy zajdu a jídlo je tam super.

Naposledy editováno 02.05.2012 20:21:54

M.CZ - sekce žrádlo

2.5.2012 v 21:21 | Nahoru | #14
key, sharkis> hlavne to pak napiste do ty novy sekce, až ji zalozej

1 reakcí na tento příspěvek M.CZ - sekce žrádlo

3.5.2012 v 07:31 | Nahoru | #16
V hospodách apriori nejím. Tak nějak solidní deformace (hygienik v rodině) a pak si nelze přečíst složení podávaného "jídla" (nemyslím tím např. vepřový, knedlík a zelí ). Chemie dělá s chutí užasné divy. Pokud je současnému dekadentnímu člověku uklohněno podle starého receptu výhradně s bylinkama nebo opravdové, jednoduché jídlo z čerstvých ingrediencí, obyčejně nad tím ohrne rypák. Dokud budou lidi cpát polévkové "koření" alias sračky i do pudinku (viz ty humoresky o vaření v TV), dám si v hospodě max. tekutej chleba. Bohužel i ten je ve značné míře pajcován chemií - chmelový extrakt, isoextrakt nebo se to rádo schovává pod pojem chmelové produkty.

Pak nemáme mít prim v rakovině tlustého střeva a hafo zažívacích potíží.
A ty kurvy zvolený dělaj ještě všechno možný, aby lidi nemohli v klidu na vískách pořádat obecní zabíjačky nebo dát sousedovi vejslužku. Se kolikrát divým, jak ty naši předkové mohli vůbec přežít a mít nás, potomky, když podle mocipánů to bylo dříve vše blbě a dnes podle nich je to to pravé a bezpečné.

Uzeniny, co viděli maso leda tak na plakátě z rychlíku, maso, které obsahuje více vody jak hard na podlahu nebo je libo si dát výborné "uzené" masíčko, které jest "uzeno" nejmodernější metodou: rácháním v tekutém kouři - taky dobrej sajrajt.

Kurňa, sem se po ránu zase nasral .

Omlouvám se za slovník.

e: závorka

Naposledy editováno 03.05.2012 07:31:45

(reakce na) M.CZ - sekce žrádlo

3.5.2012 v 09:06 | Nahoru | #17
MARKYZ001> dík za ukázku asi zase brzy přijedu

(reakce na) M.CZ - sekce žrádlo

3.5.2012 v 09:30 | Nahoru | #18

shao píše: V hospodách apriori nejím. Tak nějak solidní deformace (hygienik v rodině) a pak si nelze přečíst složení podávaného "jídla" (nemyslím tím např. vepřový, knedlík a zelí ). Chemie dělá s chutí užasné divy. Pokud je současnému dekadentnímu člověku uklohněno podle starého receptu výhradně s bylinkama nebo opravdové, jednoduché jídlo z čerstvých ingrediencí, obyčejně nad tím ohrne rypák. Dokud budou lidi cpát polévkové "koření" alias sračky i do pudinku (viz ty humoresky o vaření v TV), dám si v hospodě max. tekutej chleba. Bohužel i ten je ve značné míře pajcován chemií - chmelový extrakt, isoextrakt nebo se to rádo schovává pod pojem chmelové produkty.

Pak nemáme mít prim v rakovině tlustého střeva a hafo zažívacích potíží.
A ty kurvy zvolený dělaj ještě všechno možný, aby lidi nemohli v klidu na vískách pořádat obecní zabíjačky nebo dát sousedovi vejslužku. Se kolikrát divým, jak ty naši předkové mohli vůbec přežít a mít nás, potomky, když podle mocipánů to bylo dříve vše blbě a dnes podle nich je to to pravé a bezpečné.

Uzeniny, co viděli maso leda tak na plakátě z rychlíku, maso, které obsahuje více vody jak hard na podlahu nebo je libo si dát výborné "uzené" masíčko, které jest "uzeno" nejmodernější metodou: rácháním v tekutém kouři - taky dobrej sajrajt.

Kurňa, sem se po ránu zase nasral .

Omlouvám se za slovník.

e: závorka



a přesně proto tady chci mít tuhle sekci.. 100% někde existuje dodavatel žrádla, co se dá jíst a co je zaručeně bez novodobejch chemií...

(reakce na) M.CZ - sekce žrádlo

4.5.2012 v 07:05 | Nahoru | #19

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) M.CZ - sekce žrádlo

4.5.2012 v 08:22 | Nahoru | #20

PetrsVETR píše: Hospody....bohužel, někteří hodnotí pouze podle velikostí porcí....



Mě by právě dost zajímalo, jak konzumenti posuzovali kvalitu jídla - hlavně ti, kteří udělili jedničku za kvalitu jídla.
Mám tomu rozumět tak, že jídlo bylo připravováno přímo před nimi a měli tak možnost na vlastní oči vidět (a tím pádem objektivně posoudit), že je jídlo připravováno čistě z kvalitních a ryze přírodních surovin (rozumějte bez chemických dochucovadel, rozličných ingrediencí z valné části nacpaných opět chemií a jiných sajrajtů)?

V takové hospodě bych se klidně a rád najedl. Jestli někdo o nějaké takové hospůdce/restauraci ví, sem s ní .

1 reakcí na tento příspěvek M.CZ - sekce žrádlo

4.5.2012 v 08:41 | Nahoru | #21
ano,jsem pro sexy "žrádlo"......jé pardon sekci "žrádlo"

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) M.CZ - sekce žrádlo

4.5.2012 v 11:53 | Nahoru | #22

trins píše: ano,jsem pro sexy "žrádlo"......jé pardon sekci "žrádlo"



co ti v tomto veku taky zbyva

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) M.CZ - sekce žrádlo

4.5.2012 v 13:12 | Nahoru | #23

moniqua píše: co ti v tomto veku taky zbyva



...obojí mě jde dobře

(reakce na) M.CZ - sekce žrádlo

4.5.2012 v 13:22 | Nahoru | #24

trins píše: ...obojí mě jde dobře


zajisteeeee

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) M.CZ - sekce žrádlo

4.5.2012 v 16:05 | Nahoru | #25

shao píše: Mě by právě dost zajímalo, jak konzumenti posuzovali kvalitu jídla - hlavně ti, kteří udělili jedničku za kvalitu jídla.
Mám tomu rozumět tak, že jídlo bylo připravováno přímo před nimi a měli tak možnost na vlastní oči vidět (a tím pádem objektivně posoudit), že je jídlo připravováno čistě z kvalitních a ryze přírodních surovin (rozumějte bez chemických dochucovadel, rozličných ingrediencí z valné části nacpaných opět chemií a jiných sajrajtů)?

V takové hospodě bych se klidně a rád najedl. Jestli někdo o nějaké takové hospůdce/restauraci ví, sem s ní .



No právě....

vím o pár restauracích kde nepoužívají chemii (v opačném případě, mě po jídle hned pálí žáha), např. V Polích

bezchemická je i zmrzlinárna , naprosto dokonalé zmrzliny...ten pán, dělá zmrlinu ze všeho, měl i ze Saké

(reakce na) M.CZ - sekce žrádlo

4.5.2012 v 18:27 | Nahoru | #26
PetrsVETR> Pálení žáhy jsem naštěstí nezažila, ale zato se mi na obličeji objeví vyrážka...

Naposledy editováno 04.05.2012 18:28:31

M.CZ - sekce žrádlo

5.5.2012 v 11:14 | Nahoru | #27
Chemie, chemie, už vím proč blbě mi je....

Naposledy editováno 05.05.2012 11:15:24

M.CZ - sekce žrádlo

5.5.2012 v 12:47 | Nahoru | #28
bon appetit

M.CZ - sekce žrádlo

9.5.2012 v 12:21 | Nahoru | #29
Tak co, šmejdi? Ještě to někdo podpoří?

1 reakcí na tento příspěvek M.CZ - sekce žrádlo

9.5.2012 v 13:31 | Nahoru | #30
Já na 100%!
Předchozí
1 2
Následující
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist