globalmoto_kveten





Téma: No nejsou to prasata ???
 
20.10.2011 v 14:17

Právě jsem se ve zprávách na Impulsu doslechl že: podle laboratorních testů se zjistilo, že téměř všechny kečupy jsou vyráběny z plesnivých či shnilých rajčat.
Prostě je to shnilé tak šups s tím do kečupu, zákazník to tam neuvidí - no vy jste teda ale pěkný PRASATA a ty kečupy které si vyrobíte tak si je také sami sežerte
My to jíst nebudeme
Předchozí
1 2 3
Následující

2 reakcí na tento příspěvek No nejsou to prasata ???

20.10.2011 v 14:19 | Nahoru | #1
A ty to teď žereš?
Ale čistě z mého oboru..to by ses divil kolik je všude plísní

1 reakcí na tento příspěvek No nejsou to prasata ???

20.10.2011 v 14:20 | Nahoru | #2
z plesniveho ovoce a zeleniny se dela kde co... i dzus

Naposledy editováno 20.10.2011 14:20:48

1 reakcí na tento příspěvek No nejsou to prasata ???

20.10.2011 v 14:21 | Nahoru | #3
Ja začal dělat vlastní kečup z naších rajčat. Je to makacka ale kvalita nesrovnatelna

Naposledy editováno 20.10.2011 14:22:09

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) No nejsou to prasata ???

20.10.2011 v 14:24 | Nahoru | #4
Dr.Houba> už né, práve jsem vyhodil flašku s kečupem do koše a novej už si kupovat nebudu..nas.rat

2 reakcí na tento příspěvek No nejsou to prasata ???

20.10.2011 v 14:25 | Nahoru | #5
nejim kečup

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) No nejsou to prasata ???

20.10.2011 v 14:25 | Nahoru | #6
Dr.Houba> Varuj mě, kdybych chtěl někdy v opilosti s tebou načít tohle téma

(reakce na) No nejsou to prasata ???

20.10.2011 v 14:25 | Nahoru | #7
Cuba_GSXR> jak to vis s takovou jistotou ???

(reakce na) No nejsou to prasata ???

20.10.2011 v 14:30 | Nahoru | #8

Bludevil píše: Dr.Houba> Varuj mě, kdybych chtěl někdy v opilosti s tebou načít tohle téma


Proč ...je to jednoduché, ty spory jsou ve všem, jde jen o to, jestli je buď zabiješ konzervací, pak se tam dostanou nové když to otevřeš. Nebo tam dáš tolik sajrajtů, že je to pro růst hub toxické a pak se to nezkazí, ani když to otevřeš

(reakce na) No nejsou to prasata ???

20.10.2011 v 14:31 | Nahoru | #9

Lvíček. píše: Dr.Houba> už né, práve jsem vyhodil flašku s kečupem do koše a novej už si kupovat nebudu..nas.rat


Toho se neboj, v klasickém kečupu z Tesca jsou stejně všechny plísně už mrtvé

No nejsou to prasata ???

20.10.2011 v 14:34 | Nahoru | #10
nejvic me prekvapilo ze Heinz dopadl tak spatne.... ale jinak se nedivim, stejne je to pak jedno

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) No nejsou to prasata ???

20.10.2011 v 14:37 | Nahoru | #11

VlastíkPlamínek píše: nejim kečup



ty určitě žereš majonézu, už vidim jak to v tý sračce uplně topíš

No nejsou to prasata ???

20.10.2011 v 14:44 | Nahoru | #12
nejlepší řešení je to nežrat, nebo to nakupovat v německu..bohužel sem se vozí jen sračky..

2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) No nejsou to prasata ???

20.10.2011 v 14:49 | Nahoru | #13

VlastíkPlamínek píše: nejim kečup



Také tak. Kečup je likvidátor jakékoliv jiné chutě.

(reakce na) No nejsou to prasata ???

20.10.2011 v 14:51 | Nahoru | #14

Repulsion píše: Také tak. Kečup je likvidátor jakékoliv jiné chutě.


Naopak, vše na co dáš kečup dostane stejnou chuť...po kečupu

No nejsou to prasata ???

20.10.2011 v 15:09 | Nahoru | #15
Jdu si udělat caprese

3 reakcí na tento příspěvek No nejsou to prasata ???

20.10.2011 v 15:21 | Nahoru | #16
A víte z čeho se dělá maggi?

2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) No nejsou to prasata ???

20.10.2011 v 15:22 | Nahoru | #17

Dandule píše: A víte z čeho se dělá maggi?


A víš z čeho se dělá živočišné uhlí?

1 reakcí na tento příspěvek No nejsou to prasata ???

20.10.2011 v 15:32 | Nahoru | #18
Taková je současná realita, na ogrilované klobásky vyrobené ze zasmrádlého polského kuřecího separátu si dáme kečup vyrobený ze zahnilých rajčat...

(reakce na) No nejsou to prasata ???

20.10.2011 v 15:35 | Nahoru | #19

Dr.Houba píše: A víš z čeho se dělá živočišné uhlí?

nech toho,nebo sem napíšu pár veselých příběhů z potravinářského průmyslu,mám dost zkušeností,například kafilerní tuk je na román

No nejsou to prasata ???

20.10.2011 v 15:39 | Nahoru | #20
Já znám typa co žere kečup i k snídani a na hory na tejden si vezl snad 2l Heinze...a co...je tady pořád...takže v klídu...

2 reakcí na tento příspěvek No nejsou to prasata ???

20.10.2011 v 15:46 | Nahoru | #21
Řešit každou volovinu, tak nemůžete jíst nic Nechtějte vědět, z čeho se vyrábí delikátní grilovací speciality, veleoblíbené salámy, veškeré uzeniny, paštiky, pomazánky nebo cokoli jiného tomu podobného

O doslova chemickejch šťávách, limonádách, jogurtech a instantních věcech nemluvě

A profláklá značka BIO? V rádiu jsem jednou slyšel týpka, co tvrdil, že jde ráno nakoupit rajčata do supermarketu a pak je prodá o dost dráž jako BIO na trhu...

Takže asi tak - co si kdo nevypěstuje / nevykrmní / nezpracuje sám, nemůže mít jistotu NIKDY, a proto je lepší to neřešit a jíst na co má zrovna chuť

(reakce na) No nejsou to prasata ???

20.10.2011 v 16:16 | Nahoru | #22
sharkis> u nás se říká "normální zemědělec hnojí přes den, BIOzemědělec hnojí v noci"

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) No nejsou to prasata ???

20.10.2011 v 16:21 | Nahoru | #23

Dr.Houba píše: A víš z čeho se dělá živočišné uhlí?



neffím

(reakce na) No nejsou to prasata ???

20.10.2011 v 16:24 | Nahoru | #24

Dandule píše: neffím



přemýšlej.... není to složité

(reakce na) No nejsou to prasata ???

20.10.2011 v 16:28 | Nahoru | #25

FiZzeR píše: ty určitě žereš majonézu, už vidim jak to v tý sračce uplně topíš



(reakce na) No nejsou to prasata ???

20.10.2011 v 17:03 | Nahoru | #26

sharkis píše: Řešit každou volovinu, tak nemůžete jíst nic Nechtějte vědět, z čeho se vyrábí delikátní grilovací speciality, veleoblíbené salámy, veškeré uzeniny, paštiky, pomazánky nebo cokoli jiného tomu podobného

O doslova chemickejch šťávách, limonádách, jogurtech a instantních věcech nemluvě

A profláklá značka BIO? V rádiu jsem jednou slyšel týpka, co tvrdil, že jde ráno nakoupit rajčata do supermarketu a pak je prodá o dost dráž jako BIO na trhu...

Takže asi tak - co si kdo nevypěstuje / nevykrmní / nezpracuje sám, nemůže mít jistotu NIKDY, a proto je lepší to neřešit a jíst na co má zrovna chuť


Přesně moje řeč.. jedli jsme to vždycky, žijeme, ne*ereme potom, neblijeme potom..tak co..stjeně tim nic nevyřešíš a pokud nemáš možnost pěstovat si sám más smolík a žer co si můžeš koupit. BIO potravinám nevěřim (jako že jsou fakt BIO) takže utrácet za ně fakt nehodlám. Jak jsem četla tak nezdravej je i chleba a vlastně všechno tak co

No nejsou to prasata ???

20.10.2011 v 17:09 | Nahoru | #27
Já když chci něco rajčatovýho, tak to dělám z rajčat, nebo si koupím buď drcená rajčata a nebo rajský protlak.. nejlepší jsou ale pravé italské rajčatové pasty a ty jejich zeleninové směsi ve sklenicích

(reakce na) No nejsou to prasata ???

20.10.2011 v 17:13 | Nahoru | #28

kocour1 píše: Taková je současná realita, na ogrilované klobásky vyrobené ze zasmrádlého polského kuřecího separátu si dáme kečup vyrobený ze zahnilých rajčat...


já nejím vůbec nic co je vyrobeno v Polsku.
sýry přesolený, smetana do kávy nemá se smetanou nic společného, z polského instatního kafe se mi dělá vyrážka.

Proto nekupuju a nebím nic co je made in Polland. Dokonce se začínám vyhýbat i výrobkům Made In EU.

1 reakcí na tento příspěvek No nejsou to prasata ???

20.10.2011 v 17:33 | Nahoru | #29
Hmm,tak si ještě přečti,jak se recykluje mléko v obalech Tetra-Pak,možná to bude pro Tebe taky překvapení co vlastně piješ......

No nejsou to prasata ???

20.10.2011 v 17:36 | Nahoru | #30
A to podle Evropské unie je povolen dovoz podřadnych potravin do nekterých států co se později přihlásili do unie.ČR k nim patří.To není jen kečup.
Předchozí
1 2 3
Následující
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist