Téma: Zasírači vláken
9.11.2010 v 21:18
Zasírači všech vláken spojte se!!!

To se to tady pěkně zasírá!


Naposledy editováno 10.04.2012 18:53:53

Blokovaní uživatelé: eMnatřetí

1 reakcí na tento příspěvek Zasírači vláken

13.11.2022 v 21:38 | Nahoru | #25051
Codo> To jsme všichni

Zasírači vláken

13.11.2022 v 21:42 | Nahoru | #25052
Jablečný závin a margotka na stole.

Naposledy editováno 13.11.2022 21:45:10

1 reakcí na tento příspěvek Zasírači vláken

14.11.2022 v 07:05 | Nahoru | #25053
Massakra> A co jako?

Zasírači vláken

14.11.2022 v 07:47 | Nahoru | #25054
To jste si žrali. Ale ten závin vypadal luxusně.

Zasírači vláken

14.11.2022 v 10:42 | Nahoru | #25055
JPechy> Luxusně tam i vaří

Zasírači vláken

14.11.2022 v 11:52 | Nahoru | #25056
Já měl o víkendu oslavu a žena taky luxusně vařila

2 reakcí na tento příspěvek Zasírači vláken

14.11.2022 v 13:52 | Nahoru | #25057
Massakra - tož copak se vylučuje dát si po závinu se zmrzlinou či co to tam je na taléřku ještě na zakousnutí magrotku? Margotka je dobrá i když ji už dneska dělají váhově lehčí než bejvala dřív. To ale snad většinu sušenek a oplatků.

JPechy - a copak jste slavili?

(reakce na) Zasírači vláken

14.11.2022 v 20:00 | Nahoru | #25058

niki19 píše: Codo> To jsme všichni



Ty seš taková kecka přece...

(reakce na) Zasírači vláken

15.11.2022 v 01:42 | Nahoru | #25059
niki19> Ne , nic v pohodě. Jen taková sranda.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Zasírači vláken

15.11.2022 v 01:44 | Nahoru | #25060
Bimbam> Jasně že ne , také si dávám sladké po sladkém.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Zasírači vláken

15.11.2022 v 06:27 | Nahoru | #25061

Massakra píše: Bimbam> Jasně že ne , také si dávám sladké po sladkém.



sladká tečka

(reakce na) Zasírači vláken

15.11.2022 v 06:31 | Nahoru | #25062
Bimbam> Nestojí za řeč. Podívej na číslo.

1 reakcí na tento příspěvek Zasírači vláken

15.11.2022 v 07:27 | Nahoru | #25063
JPechy> A co luxusního uvarila na oslavu? Se pochlub

Zasírači vláken

15.11.2022 v 07:28 | Nahoru | #25064
Codo> Kecka neeee

(reakce na) Zasírači vláken

15.11.2022 v 08:08 | Nahoru | #25065

niki19 píše: JPechy> A co luxusního uvarila na oslavu? Se pochlub



Objednal jsem si na sobotu Živáňskou a na neděli Gulášek z trouby.

Zasírači vláken

15.11.2022 v 10:50 | Nahoru | #25066
JPechy> Slint … slint … slint …
To musela bejt dobrota … tece mi slinaaaa

Zasírači vláken

15.11.2022 v 10:58 | Nahoru | #25067
Guláš z trouby? To neznám. Popiš

Zasírači vláken

15.11.2022 v 11:10 | Nahoru | #25068
do vyského pekáče dáš vše dle receptu přikreješ nahoře alobalem (asi) a dáš do trouby. Nemusíš s tím nic dělat

Zasírači vláken

15.11.2022 v 11:14 | Nahoru | #25069

(reakce na) Zasírači vláken

15.11.2022 v 12:05 | Nahoru | #25070
JPechy> Ano , poté ještě kávu a nějaký ten pamlsek.

1 reakcí na tento příspěvek Zasírači vláken

15.11.2022 v 12:23 | Nahoru | #25071
A kdyby se místo alobalu použil druhej ( vrchní ) díl pekáče? Guláše mám rád ať už buřtguláš anebo masovej

(reakce na) Zasírači vláken

15.11.2022 v 12:39 | Nahoru | #25072
Bimbam> To nevím, ale ten alobal tam má asi nějaký smysl taky.

Zasírači vláken

16.11.2022 v 09:36 | Nahoru | #25073
Počkáme až sem přijdou nějaký kuchaři / kuchařinky aby nám to osvětlili. Nebo se zeptej doma ženský když to vaří jak je to s náhradou alobalu horním dílem pekáče. Máme totiž dva pekáče různé velikosti dvoudílné ( jeden zhruba na kilo bůčku, druhej na tři kila bůčku či husu ).

Zasírači vláken

16.11.2022 v 09:38 | Nahoru | #25074
A proč se tak bráníš alobalu. Vždyť tolik zas nestojií

1 reakcí na tento příspěvek Zasírači vláken

16.11.2022 v 11:21 | Nahoru | #25075
Alobal používám jen kdyz delam spizy v troube,jinak ne. Na pekáč mam víko … kdyz nekdo nema víko tak da alobal neni co resit

Zasírači vláken

16.11.2022 v 12:07 | Nahoru | #25076
Tak ten recept je asi takto postaven

Zasírači vláken

16.11.2022 v 17:12 | Nahoru | #25077
Tenhle recept znám pro vaření na vohni. Navíc ve spešl dělaným hrnci z nerezu, co má uprostřed odspodu ode dna skoro po víko takovej komínek (asi jako má forma na bábovku), kterým do gulášku vstupuje vůně kouře z ohně...balada, co vám budu povídat

(reakce na) Zasírači vláken

17.11.2022 v 09:59 | Nahoru | #25078

niki19 píše: Alobal používám jen kdyz delam spizy v troube,jinak ne. Na pekáč mam víko … kdyz nekdo nema víko tak da alobal neni co resit


Přesně tak. Taky mám pekáčky, na které víko není. Takže dávám alobal. Prostě místo víka. Jiný význam to nemá.

Zasírači vláken

18.11.2022 v 05:59 | Nahoru | #25079
Tak potom nevím proč to tam dávaj. Asi, že je to tenčí vrstva než horní víko.

Zasírači vláken

18.11.2022 v 13:17 | Nahoru | #25080
Já se tedy apriori tomu hliníkovýmu celofánu nebráním ( nepatřím mezi ekožrouty co tvrdí že se z alobalu uvolňují hliníkový atomy do dlabance a odtam nám pak jdou do mozku a dělají Alzheimra) , ale když máme na pekáč horní díl, jeví se mi zbytečným chvátat do drogérie a shánět se po alobalu. Doma v šupleti kuchyňskýho stolu ho nemáme, páč ho na nic nepoužíváme.
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist