globalmoto_kveten





Téma: Růžové doupě neřesti bez strategie
3.10.2011 v 10:17
Aktuality:
Sociologicko-behaviorální průzkum

Růžovka jaro 2017 se koná od 30.3. do 2.4.

Naše strategie na období 2012-2015 - aneb vlákno pro korporátní krysy

Taky dlíte podstatnou část pracovní doby na m.cz? Vadí vám když přijde kolega něco ukázat na vašem počítači a dole na liště vidí pootvíraný "autentický sexy fotky", "speedy dement" a podobně? Připadáte si nemístně, nebo snad jako kdybyste okrádali svého zaměstnavatele? Vítejte v maskovacím korporátním vlákně! Zde si můžeme ulevovat ze všech pracovních frustrací, vítané jsou zejména nadávky na mítinky, brífingy brainstormingy, prezošky, stížnosti na plat, poměry, na smejdy z jiného oddělení, na hajzly z mateřské korporace a na pablba z vedlejšího kanclu.
copyright ZuzukiB

Založeno generické zipové vlákno, které bylo k velké lítosti všech zavřeno.

Současný stav berušek a koťátek je zaznamenám níže

Pravidla:
- Tomíkovi a Doktorovi za (nehortenovsky) vyměklé chování
- Rentiérovi za nerentiérské chování
- Dizzi za argumentaci googlem a jinými výhradně elektronickými zdroji
- Vlastík za pohrdání lidmi bez vkusu, intelektu a kulturního rozhledu, upozorňování na vlastní vytříbenost, přehled a ostrovtip
- Ostatním za píčování a vysírání (zejména megerám)

Udělit může: kdokoliv komukoliv, v případě protestů trestaného rozhoduje to, zda se na vlákně najde kromě udílejícího ještě alespoň jeden uživatel, který do půl hodiny od vzneseného protestu potvrdí oprávněnost udělené berušky.
Za hustokrutý čin doložený důkazem získavá uživatel denní imunitu proti udělování berušek (hustokrutost musí odsouhlasit většina)

[img]






Naposledy editováno 01.01.2019 12:34:06

Blokovaní uživatelé: lubobek, speedovich, strecmen
Anketa: Cucka je:
Citová ploštice a snaží se to skrývat
4%
1
Citová ploštice a je na to hrdá
26%
6
Citlivá křehká kopretina a snaží se to skrývat
26%
6
Kryton
43%
10

2 reakcí na tento příspěvek Růžové doupě neřesti bez strategie

10.3.2014 v 08:51 | Nahoru | #76321
Ale zas je nalitej jen 20 dní v roce ... to nevím teda.

(reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie

10.3.2014 v 08:51 | Nahoru | #76322

ZuzukiB píše: Ale zas je nalitej jen 20 dní v roce ... to nevím teda.


žije dlouho v cajzlově, to ho zkazilo

1 reakcí na tento příspěvek Růžové doupě neřesti bez strategie

10.3.2014 v 08:51 | Nahoru | #76323
DObré ráno, to byl ale krásnej víkend....ještěže máme motorky v servisu a nemusela jsem jezdit
Ten test je teda fakt vtipnej, podle něj jsou většina lidí co znám totální alkoholici...no možná na tom něco bude

(reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie

10.3.2014 v 08:55 | Nahoru | #76324

lucie.rac píše: DObré ráno, to byl ale krásnej víkend....ještěže máme motorky v servisu a nemusela jsem jezdit
Ten test je teda fakt vtipnej, podle něj jsou většina lidí co znám totální alkoholici...no možná na tom něco bude


tak můžeme růžovku přejmenovat na spolek veřejných alkoholiků

(reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie

10.3.2014 v 09:22 | Nahoru | #76325

ZuzukiB píše: Ale zas je nalitej jen 20 dní v roce ... to nevím teda.

co je to nalitej?

2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie

10.3.2014 v 10:16 | Nahoru | #76326

Dr.Houba píše: tak u hovězího se to dá spíše zkurvit mnohem lépe, než vepřové...ale zase bych to úplně nehrotil


Hlavně hovězí na minutkovou nebo skorominutkovou úpravu musí bejt důkladně odleželý za správnejch podmínek (teplota, vlhkost). Proto jsou zdaleka nejlepší stejky z jihoamerickýho masa který zraje cestou do evropy několik týdnů v chladírenskejch lodích.
Lepší minutku uděláš z masa ze starý krávy který je správně vyzrálý (odleželý) než z mladýho bejčka pár dní po porážce.
Čau, Tom

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie

10.3.2014 v 10:20 | Nahoru | #76327
TomElefant750> gril už je v pohotovosti příští týden budu mít i konvektomat,tak se stanu mistrem.

(reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie

10.3.2014 v 10:21 | Nahoru | #76328

dizzi píše: Jeste koukam ze tam nainstaluju nejakou blikacku, sice se prodluzuje den, ale jestli na tom zacnu jezdit do te prace, podvecer by to neco chtelo.

Ja dnes videl jineho kolobezkare. Zda se ze to zacina byt docela popularni.

EDIT: Tohle se mi libi: http://www.kola-cyk...ka/d-572147/ [/quote]

Svetla so paradni

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie

10.3.2014 v 10:28 | Nahoru | #76329
valibuk> Tak konvekťák je velká frajeřina, to si pak můžeš otevřít hospodu Na mýtince
Čau, Tom

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie

10.3.2014 v 10:30 | Nahoru | #76330
TomElefant750> hlavně aby mi tam nechodili lidi

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie

10.3.2014 v 10:32 | Nahoru | #76331
valibuk> Tak to je u hospody to nejdůležitější.
Čau, Tom

(reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie

10.3.2014 v 10:36 | Nahoru | #76332
TomElefant750> lidi v hospodě,to je holý neštěstí. proto mám svojí.

2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie

10.3.2014 v 10:41 | Nahoru | #76333

TomElefant750 píše: Hlavně hovězí na minutkovou nebo skorominutkovou úpravu musí bejt důkladně odleželý za správnejch podmínek (teplota, vlhkost). Proto jsou zdaleka nejlepší stejky z jihoamerickýho masa který zraje cestou do evropy několik týdnů v chladírenskejch lodích.
Lepší minutku uděláš z masa ze starý krávy který je správně vyzrálý (odleželý) než z mladýho bejčka pár dní po porážce.
Čau, Tom


jojo, ale zase na ty vařený žebra bych to zase nehrotil, tam bych řekl, že je lepší mladý kus, než stará dojnice

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie

10.3.2014 v 10:47 | Nahoru | #76334

Dr.Houba píše: jojo, ale zase na ty vařený žebra bych to zase nehrotil, tam bych řekl, že je lepší mladý kus, než stará dojnice

máš snad něco proti soudružce dojnici,zakládající člence jzd?

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie

10.3.2014 v 11:00 | Nahoru | #76335

valibuk píše: máš snad něco proti soudružce dojnici,zakládající člence jzd?


naprosto nic, jen bych ji nemusel jíst

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie

10.3.2014 v 11:03 | Nahoru | #76336

Dr.Houba píše: naprosto nic, jen bych ji nemusel jíst

ani kdyby se soudružka řádně vyvařila do polívky?

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie

10.3.2014 v 11:06 | Nahoru | #76337

valibuk píše: ani kdyby se soudružka řádně vyvařila do polívky?


popravdě, mám pocit že současné dojné krávy jsou tak dobře vyšlechtěné na mlíko, že se v podstatě ani jíst skoro nedají

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie

10.3.2014 v 11:06 | Nahoru | #76338
Dr.Houba> já nevím,normálně hovězí žeru a když je hlad,tak je dobrý.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie

10.3.2014 v 11:07 | Nahoru | #76339

valibuk píše: Dr.Houba> já nevím,normálně hovězí žeru a když je hlad,tak je dobrý.


tak jasně, ale to jsou všechno masný plemena

(reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie

10.3.2014 v 11:09 | Nahoru | #76340

Dr.Houba píše: tak jasně, ale to jsou všechno masný plemena

já to nesleduju,sežeru to dřív než to ochutnám.

1 reakcí na tento příspěvek Růžové doupě neřesti bez strategie

10.3.2014 v 12:01 | Nahoru | #76341
Dneska bude zase parak

(reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie

10.3.2014 v 12:04 | Nahoru | #76342
aiquen-Jýťapyčo> jo jo, škoda že trčím v kanclu. Raději bych něco klohnil na vinohradu v takovým počasí

Růžové doupě neřesti bez strategie

10.3.2014 v 12:14 | Nahoru | #76343
Dneska taky pracuju, ale doma ... Takze v mezicase vystrcim rypak na zahradu, paradicka

1 reakcí na tento příspěvek Růžové doupě neřesti bez strategie

10.3.2014 v 12:19 | Nahoru | #76344
Hm, taky bych radsi byla někde venku nez vyrabela grafy

2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie

10.3.2014 v 12:51 | Nahoru | #76345

Dr.Houba píše: jojo, ale zase na ty vařený žebra bych to zase nehrotil, tam bych řekl, že je lepší mladý kus, než stará dojnice


Podle logiky máš asi pravdu, zkušenost s tím ale nemám, hovězí žebra nejen že jsem ještě nevařil ale mám takovej pocit že jsem je ani nikde nejed. U hovězího mám rád čistě minutkový masa (+ samo guláš)
Čau, Tom

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie

10.3.2014 v 12:52 | Nahoru | #76346

ZuzukiB píše: Hm, taky bych radsi byla někde venku nez vyrabela grafy

měla ses hůř učit,mohla bys třeba míchat beton na stavbě

(reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie

10.3.2014 v 12:54 | Nahoru | #76347

TomElefant750 píše: Podle logiky máš asi pravdu, zkušenost s tím ale nemám, hovězí žebra nejen že jsem ještě nevařil ale mám takovej pocit že jsem je ani nikde nejed. U hovězího mám rád čistě minutkový masa (+ samo guláš)
Čau, Tom

já mám na guláš flák kejty z divočáka zahájím sezonu kotlíkovým gulášem a nefiltrovanýma krušovicema místo přílohy

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie

10.3.2014 v 13:01 | Nahoru | #76348

TomElefant750 píše: Podle logiky máš asi pravdu, zkušenost s tím ale nemám, hovězí žebra nejen že jsem ještě nevařil ale mám takovej pocit že jsem je ani nikde nejed. U hovězího mám rád čistě minutkový masa (+ samo guláš)
Čau, Tom


já to popravdě taky nemám moc ozkoušené, na hovězí polívku (guláš) používám pupek, co porodávají vedle v řeznictví a je to dobrý...steaky dělám vyjímečně

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie

10.3.2014 v 13:02 | Nahoru | #76349

valibuk píše: měla ses hůř učit,mohla bys třeba míchat beton na stavbě


já dělal minulý týden na slunku výkopový práce a taky nic moc

(reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie

10.3.2014 v 13:03 | Nahoru | #76350

Dr.Houba píše: já to popravdě taky nemám moc ozkoušené, na hovězí polívku (guláš) používám pupek, co porodávají vedle v řeznictví a je to dobrý...steaky dělám vyjímečně

pupek je dobrej i pečenej
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist