globalmoto_nolan Přidat reklamu

Téma: Nůž
 
31.1.2009 v 16:40
Každý správný muž nosí nůž...

Ale jak tento znak správného muže správně nabrousit...
Předchozí
1 2
Následující

(reakce na) Nůž

20.11.2010 v 16:21 | Nahoru | #31

Trutnovacek>ehm... doplním...

ten nůž mám na normální řezání.. v kuchyni na cestě apod.. kuchat medvědy se nechystám...



no to ti teda doporučuju

Nůž

14.12.2010 v 13:27 | Nahoru | #32
záleží v jakém je stavu, ale:
1)hrubý brousek
2)jemný brousek
3)kůže (stačí i kožený pásek)

Nůž

14.12.2010 v 18:14 | Nahoru | #33
...doporucuji LANSKY jak pise krata, ale bude drazsi nez ten zabikuch;)...

...nozu mam nekolik desitek a abych je nemusel brousit tak je nepouzivam...

...muj posledni kousek je tento:

Nůž

14.12.2010 v 20:53 | Nahoru | #34
No to je třeba nůž kterej se mi líbí.Sqwere a tu krkovicu z teho hrocha žral kdo????

Nůž

14.12.2010 v 21:13 | Nahoru | #35
...Fando ja bohuzel ne, je to jen promofotka z Afriky:)...

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Nůž

14.12.2010 v 21:30 | Nahoru | #36

Zip píše: Jinak ještě musím upozornit na fakt, který sice v Česku nikoho nezajímá, ale v okolních civilizovaných zeních ano. Jde o to, že takto velký nůž je brán jako zbraň a nelze se s ním pohybovat na veřejnosti bez patřičného povolení.



Jo to mě takhle prošacovávali auto ve francii a zjebali mě za kuchynský nůž, že je čepel větší něž muže být, tak si mám kurva krájet chleba otvírákem na konzervy nebo jak???

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Nůž

14.12.2010 v 21:59 | Nahoru | #37

Everts72 píše: Jo to mě takhle prošacovávali auto ve francii a zjebali mě za kuchynský nůž, že je čepel větší něž muže být, tak si mám kurva krájet chleba otvírákem na konzervy nebo jak???



Svět je halt plný teroristů a to jsou ty konce. Chleba se dá krájet strunou

(reakce na) Nůž

14.12.2010 v 22:36 | Nahoru | #38
Repulsion> V tomhle konkrétním případě mi to ale přijde nefér, že sem já ten zlý když bych měl v autě třeba nůž, pálku, nebo jen tyč od heveru, vzhledem k tomu že to nemam na páchání nekalostí ale na ochranu vlastní nafty v nádrži

(reakce na) Nůž

14.12.2010 v 23:11 | Nahoru | #39

Tafi. píše: Hodte sem nekdo link na kvalitni kuchynsky noze... prosím

já mám sadu wusthof culinar celokovový
a jsou super

jinak nahrubo brousím na brusném kameni a potom nebo při vaření dobrušuju jedině ocílkou...

1 reakcí na tento příspěvek Nůž

21.12.2010 v 20:25 | Nahoru | #40
Lidi co říkáte na nože Smith & Wesson popřípadě co nože GERBER?? Chtěl bych koupit nůž tak do 500Kč podobného vzhledu jako je tento:




A teď jsem se díval na MIKOV a taky krása

Naposledy editováno 21.12.2010 21:17:30

Nůž

21.12.2010 v 20:38 | Nahoru | #41
Nožů mám několik (Smith & Wesson, Opinel i třeba Mikov nebo dokonce vlastní výroba)
A všechny včetně kuchyňských brousím brouoskem od Lánského a spokojenost.
Ale jak tu už zaznělo, každý nůž má jiné uplatnění a proto se musí brousit trochu jinak.

(reakce na) Nůž

1.1.2011 v 16:07 | Nahoru | #42
motokuba-keči> No to záleží, na co ten nůž chceš. Pokud hledáš informace o nožích, tak zkus - www.knife.cz - najdeš tam spoustu rad a informací. Já osobně mám v oblibě dva nože - zavírák Ontario Rat1, ten lze v současné době sehnat za super cenu. A pevný nůž - FALLKNIVEN F1.
Zavírák Rat1 se někomu moc nelíbí, ale spousta lidí co ho měla v ruce, už ho nechtěla pustit. Drží se skvěle a materiál je taky dobrej. Když s nim nebudeš sekat hřebíky, tak Ti vydrží do konce života.
Když na knife zabrousíš na inzerci, seženeš tam dobrej nůž za super cenu. Jsou tam i nové nože za polovinu ceny, páč některý lidi tam ty nože sbíraj a pak se jich zbavujou, aby si mohli zase koupit jiný.
Předchozí
1 2
Následující
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist