1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
Nebo můžeš i "prubnout" marinádu na "opilé ledvinky", které tu pár stránek zpátky jsou. Na kilo ledvinek je to pytlík grilovacího koření (může se přidat i trocha kari), 5 menších cibulí, pórek, cca 2 decky rumu a 1dl oleje. třeba to "sedne" i těm žebírkům.
1 reakcí na tento příspěvek Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
J.M.K. píše: v4o> když bývalka dělala plátky na gril, tak udělal marinádu prostě jen z oleje, hořčice, kečupu a grilovacího koření a náhodou to byl mls. Jinak pivní marinádou nic nezkazíš a smarinádami se obecně dá dost experimentovat, to má trins pravdu.
Nebo můžeš i "prubnout" marinádu na "opilé ledvinky", které tu pár stránek zpátky jsou. Na kilo ledvinek je to pytlík grilovacího koření (může se přidat i trocha kari), 5 menších cibulí, pórek, cca 2 decky rumu a 1dl oleje. třeba to "sedne" i těm žebírkům.
tak tomu bych se právě vyhnul....to tam pak může nasypat všechny kořenky co má doma a výsledek je stejnej......ono to pak jen pálí a maso necejtíš.
Já bych se na nějakou složitou marinádu vysral...jen sůl pepř,olej,trochu česneku,nějakou bylinku,nebo pivo a radši bych k tomu udělal nějaký "čatný"......pak si může dotyčnej vybrat jestli je samotný maso OK,nebo radši nějak dochutit tím "čatný"
v4o píše: J.M.K.> Já mám ke kečupu averzi. Asi dám jen česnek, pepř a nějakou bylinku. I tymián by nemusel být špatný. A kolik se budou péct ? Ať vím, kdy začít
těžko říct....musíš vyzkoušet a hlídat..záleží kolik masa na sobě mají
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
1 reakcí na tento příspěvek Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
olej, kečup, whisky, (trochu) chilli, rozmarýn, tymián, česnek, cibule, pepř, trochu medu, balsamik.ocet
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
Kitty píše: já nakládala maso do téhla marinády a chutnalo to výborně, kečup dávám domácí, nebo se nechá nahradit rajským protlakem, když kečup vadí
olej, kečup, whisky, (trochu) chilli, rozmarýn, tymián, česnek, cibule, pepř, trochu medu, balsamik.ocet
trins píše: tak tomu bych se právě vyhnul....to tam pak může nasypat všechny kořenky co má doma a výsledek je stejnej......ono to pak jen pálí a maso necejtíš.
Já bych se na nějakou složitou marinádu vysral...jen sůl pepř,olej,trochu česneku,nějakou bylinku,nebo pivo a radši bych k tomu udělal nějaký "čatný"......pak si může dotyčnej vybrat jestli je samotný maso OK,nebo radši nějak dochutit tím "čatný"
1 reakcí na tento příspěvek Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
Naposledy editováno 24.02.2013 22:02:00
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
Naposledy editováno 24.02.2013 22:02:16
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
Péct dokud to nebude hotový
1 reakcí na tento příspěvek Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
1 reakcí na tento příspěvek Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
Lefik02 píše: a já zrovna dneska řeším co budu vařit.. a néé a néé na něco přijít..
Kdybys varit umela, tak o tom premyslet nemusis. takze si skoc pro nudle ze sacku a zali to horkou vodou. Umeni nejvetsi.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
Natsu12345 píše: Kdybys varit umela, tak o tom premyslet nemusis. takze si skoc pro nudle ze sacku a zali to horkou vodou. Umeni nejvetsi.
že ty tak dokážeš posoudit, zda umím vařit nebo ne, to je od Tebe hezké..
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
Lefik02 píše: že ty tak dokážeš posoudit, zda umím vařit nebo ne, to je od Tebe hezké..
Udelalo se ti bebi na tvem egu, ze prechazis do protiutoku? Tak si nalijeme cisteho vina, co rikas, si drzitelem michelinske hvezdy? Nejsi, takze o umeni varit mi nic nevykladej. Obracet rizky na panvicce umi i cvicena opice.
Naposledy editováno 19.03.2013 14:53:48
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
Natsu12345 píše: Udelalo se ti bebi na tvem egu, ze prechazis do protiutoku? Tak si nalijeme cisteho vina, co rikas, si drzitelem michelinske hvezdy? Nejsi, takze o umeni varit mi nic nevykladej. Obracet rizky na panvicce umi i cvicena opice.
nene bebi se mi rozhodně neudělalo.. nebo apsoň né díky tomu, že si hned začal útočit na to, jak umím = neumím vařit dle Tebe... jen jsem napsala, že nevím co vařit to je celé.. ty si asi raději dej nohy do tepla, z hluboka se nadechni a pokračuj v relaxování a dej si to víno... uděláš nejlíp...