Nebude to tedy úplně na zoraném poli, je to vlastně původní vinohrad o který se zřejmě od převratu (tzn. cca 25 let) nikdo nestaral a dle toho to taky vypadá. Takže ještě horší než to zoraný pole. Tady na vlákně bych chtěl postupně zveřejňovat práce, tak jak budou probíhat od zkulturnění pozemku až po výrobu vlastního vína a čile o tom diskutovat s lidmi který to zajímá, čerpat zkušenosti od těch co už vědí a třeba inspirovat ty kteří sbírají odvahu do něčeho takovýho jít. Tak nám držte palce, doufáme že to nebudeme muset někde na půl cesty vzdát.
Stav ke dni 1.1.2014 pohled do jednoho z řádků z východní strany
Stav ke dni 1.1.2014 pohled do stejného řádku ze západní strany
A toto je světlo na konci tunelu
1 reakcí na tento příspěvek Vinohrad od A do Z
1 reakcí na tento příspěvek Vinohrad od A do Z
Jinak teda dneska jsme aplikovali chemii přímo na pařezy (natřela jsem to roztokem roundupu 1:3), tak jsem zvědavá, jak to zafunguje. Otázka samozřejmě je, jak dlouho bude potřeba počkat, než to chcípne komplet a bude možný to vytahat ze země.
Zatím teda opravdu nevylezl ani lísteček akátu na celejch 1000metrech. Teda nepočítam pár pupenů na pařezech. A to je podezřelý. Asi ještě nepřišel čas. A až přijde, doufám, že to budou ojedinělý případy, jinak už fakt nevím
Na sázení se těším, to je zase krok kupředu
2 reakcí na tento příspěvek Vinohrad od A do Z
1 reakcí na tento příspěvek Vinohrad od A do Z
Naposledy editováno 30.04.2015 19:54:14