Víte co, vážená vládo?
BĚŽTE UŽ NAVŽDY DO PRDELE
na výchovu opravdu nepotřebuju vás. Na to jsem měl rodiče. Přestaňte nás už navždy obírat o další svobodu a naší svobodnou vůli!
šmejdi a zmetci
Naposledy editováno 31.08.2017 09:10:15
nemako píše: podle mě lepší,není to tak suchý. upek to normálně samotný,v grilu a bylo to dobrý králík se musí udělat s bůčkem,králíka vyhodíš a dá se to jíst
já mám rád králíka na hořčici, je tam kýbl smetany, tak se to dá
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
Yura píše: nemako> a záruka že z ameriky nebo z Argentiny to nebude ten samej ekl, je kde?
Obrovskej rozdíl je v tom že to maso z Jižní Ameriky je vyzrálý - do Evropy se vozí v chladírenskejch lodích nezabalený, za určitý teploty a vlhkosti, a zraje, balí se to až pak v Evropě, jestli jezdíš do Makra tak to tam na etiketě na obalu najdeš.
Sem tam se dá koupit relativně slušný tři tejdny stařený maso i v Albertu, včerta jsem tam koupil kus květový špičky, dostala 2*3,5 minuty na pánvi, pak teprv sůl a pepř a na deset minut v alobalu do rozpálený trouby a bylo to dobrý, ne tak jako argentina ale stálo to tak třetinu.
Čau, Tom
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
nemako> nebyls někdy na obědě na tom vašem sněz co sníš za 79? Občas jsme se tam stavili s kolegama když jsme jeli kolem, je jasný že to není žádná hitparáda, ale nechápu jak se jim to může vyplatit? Polívky, asi 8 hlavních chodů, řízky, hranolky, krokety, omáčky, knedlíky, rejže, saláty, zelenina, dezerty, sushi, limonáda... Já se vždycky přežral k prasknutí
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
Yura píše: Pamatuju, že za komoušů zřídka bývalo v některých velkých potravinářských prodejnách velrybí maso, dovážený ze SSSR. Byl to velkej špalek uzenýho rybího masa a z toho ukrajovali. Bylo takový hrubý, žlutobílý, oproti malejm rybám, ale chuťově dobrý. Žral jsem to jako malej harant asi 3 x v životě. Rusáci tehdy ještě velryby chytali.
Dnes už se to zaplaťpánbů nesežene. Možná od Eskymáků.
Anebo od blbců z Japonska. Nechápu, že tak vyspělému národu nedochází, co páchá, když vraždí poslední tvory vymírajícího druhu.
1 reakcí na tento příspěvek Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
1 reakcí na tento příspěvek Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
maco píše: Víte hovno,nejlepší smažený řízek je krůtí řízek a nejlepší králík je se zelím nebo kysaným zelím a chlupatýma knedlíkama a basta fidli
králík je nejlepší na česneku a špeku s bramborovejma knedlíkama a salátem z červený řípy. Krom toho je nutný maso tím špekem prošpikovat zevnitř a pak není suchej.
2 reakcí na tento příspěvek Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
Yura píše: králík je nejlepší na česneku a špeku s bramborovejma knedlíkama a salátem z červený řípy. Krom toho je nutný maso tím špekem prošpikovat zevnitř a pak není suchej.
Špek a česnek se tam snad dává vždycky,navíc můžeš jemně nakrájený špek hodit i do toho zelí a salát z červené řepy ani náhodou,zkus to s kedlubnovým zelím.
Bonnerider píše: Zkoušeli jste někdy někdo králíka grilovat? Vím, že kvůli tomu suchému masu to dost dobře nejde, ale kdyby se naprosto non-stop podléval ... ?
Grilovat jsem krůtu. Ta bývá taky suchá. Naložená na 24 hodin do jogurtu s česnekem. Jen se to častěji potírat, ale výsledek byl
prackarr píše: Kralik je suchý tak,jak ho uděláš. Nejlepší je smaženy v troj obalu. Male řízky. A chuť na skvěle. Osobne považuji králíka za nejlepší maso.
souhlasim. Doma jsme vzdycky delali predni nohy v trojobalu. Ale zena mi to nechce jist1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
maco píše: Špek a česnek se tam snad dává vždycky,navíc můžeš jemně nakrájený špek hodit i do toho zelí a salát z červené řepy ani náhodou,zkus to s kedlubnovým zelím.
kedlubnový zelí je hnus hnusnej
Bonnerider píše: Zkoušeli jste někdy někdo králíka grilovat? Vím, že kvůli tomu suchému masu to dost dobře nejde, ale kdyby se naprosto non-stop podléval ... ?
Po smažení je grilování králíka nejčastější úprava, kterou děláme. Suché/nesuché je to stejně, jako pečení. Chuť výborná. Mám to moc rád.
1 reakcí na tento příspěvek Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
Králík je skvělý maso, jedno z nejlepších vůbec.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
Yura píše: já furt nechápu co máte s tim suchým králíkem - my jich doma sežrali stovky, a v životě to nebylo suchý. Pečenej, pořádně prošpikovanej a podlitej, a i nejsušší kusy ze hřbetu byli ňamka
Králík je skvělý maso, jedno z nejlepších vůbec.
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
Yura píše: kedlubnový zelí je hnus hnusnej
Taky ho nesmíš žrát v závodní jídelně1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
maco píše: Taky ho nesmíš žrát v závodní jídelně
tam jsem ho v životě neviděl, natož žral. Bába i máti to dělaly, ale nikdy sem tomu nepřišel na chuť.1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
prackarr píše: Nesnáším to špikování. Neděláme to a suchý to není. Nechápu to taky, co s tím mají všichni. Králíka já osobně považuji vůbec za nejlepší maso, co je. I hovězí je pro mě až č. 2
musí se to dělat co nejslabšíma tyčinkama špeku, a pak je to super. To se ví, krokváky jako prst silný jsou pak rozvařený tlustý vepřový a je to hnus. A taky záleží kam se v králíkovi vrazeji. U nás to dáváme jen do hřbetu, nohy stačí když jsou podlitý (řádně) sosem z česneku, cibule a nadrobno nakrájenou slaninou.....kurva už dostávám hlad
nemako píše: stejk z českýho bejka bude nejspíš ze soudružky krávy,zakládající členky jzd. ale bude levnej musíš mít hodně vyzkoušenýho dodavatele,abys nebyl okradenej. já znám jen jednoho a ten má všechno prodaný rok dopředu
To si uplne nemyslim. Ja jsem parkrat bral svici z makra od ceskejch dodavatelu, obcas vemu i flank a ze by to bylo vylozene spatny , tak to rozhodne ne.