Téma: Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
 
9.12.2016 v 12:29
NOVÁ ANKETA - do jaké kategorie se počítáte. Hlasujte dole. Výsledky staré ankety (celkově pro/proti) jsou uloženy na straně 120 v příspěvku č. 3589.

Víte co, vážená vládo?

BĚŽTE UŽ NAVŽDY DO PRDELE

na výchovu opravdu nepotřebuju vás. Na to jsem měl rodiče. Přestaňte nás už navždy obírat o další svobodu a naší svobodnou vůli!

šmejdi a zmetci






Naposledy editováno 31.08.2017 09:10:15

Blokovaní uživatelé: Pipla, kingofpraha
Anketa: Váš názor na zákaz kouření v hospodě:
Kouřím a zákaz mi vadí
24%
47
Kouřím a zákaz mi nevadí
7%
13
Nekouřím a zákaz mi vadí
36%
70
Nekouřím a zákaz mi nevadí
30%
58
Je mi to ukradený, do hospody nelezu
3%
5

Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 13:47 | Nahoru | #4531
Jednou jsem četl nějaký rozhovor s žokejem Váňou, a tam přišla řeč taky na možné zranění či zabití koní při steeplechase. Říkal, že v jejich branži se žádné citové vztahy ke koním nevedou, protože by člověk jinak zešílel. Prostě kůň je něco jako sportovní náčiní, a život se přijímá tak, jak přichází. Pokud si nějaký kůň zlomí nohu, tak se prostě porazí a sní, protože ono se stejně nic jiného dělat nedá. A jezdí se dál na jiném.

(reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 14:07 | Nahoru | #4532

nemako píše: podle mě lepší,není to tak suchý. upek to normálně samotný,v grilu a bylo to dobrý králík se musí udělat s bůčkem,králíka vyhodíš a dá se to jíst



Přesně takhle mám králíka nejraději.

(reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 14:39 | Nahoru | #4533

nemako píše: podle mě lepší,není to tak suchý. upek to normálně samotný,v grilu a bylo to dobrý králík se musí udělat s bůčkem,králíka vyhodíš a dá se to jíst


já mám rád králíka na hořčici, je tam kýbl smetany, tak se to dá

2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 16:03 | Nahoru | #4534

Yura píše: nemako> a záruka že z ameriky nebo z Argentiny to nebude ten samej ekl, je kde?


Obrovskej rozdíl je v tom že to maso z Jižní Ameriky je vyzrálý - do Evropy se vozí v chladírenskejch lodích nezabalený, za určitý teploty a vlhkosti, a zraje, balí se to až pak v Evropě, jestli jezdíš do Makra tak to tam na etiketě na obalu najdeš.
Sem tam se dá koupit relativně slušný tři tejdny stařený maso i v Albertu, včerta jsem tam koupil kus květový špičky, dostala 2*3,5 minuty na pánvi, pak teprv sůl a pepř a na deset minut v alobalu do rozpálený trouby a bylo to dobrý, ne tak jako argentina ale stálo to tak třetinu.
Čau, Tom

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 16:11 | Nahoru | #4535
TomElefant750> někdy je potřeba,udělat si radost co sežeru,to mi ani komunisti neseberou

(reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 16:16 | Nahoru | #4536
nemako> Tak jistě, ideální je utrácet za žrádlo, chlast a zážitky v libovolným pořadí , dokud člověk ještě může, rubáš nemá kapsičky
Čau, Tom

(reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 16:55 | Nahoru | #4537
TomElefant750> jo tak jsem si to myslel dobře s tou dopravou a vyzránim...

nemako> nebyls někdy na obědě na tom vašem sněz co sníš za 79? Občas jsme se tam stavili s kolegama když jsme jeli kolem, je jasný že to není žádná hitparáda, ale nechápu jak se jim to může vyplatit? Polívky, asi 8 hlavních chodů, řízky, hranolky, krokety, omáčky, knedlíky, rejže, saláty, zelenina, dezerty, sushi, limonáda... Já se vždycky přežral k prasknutí

(reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 17:14 | Nahoru | #4538

gugo píše: bych si kurna dla burcak.



Tak s tim souhlasim..

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 17:38 | Nahoru | #4539

Yura píše: Pamatuju, že za komoušů zřídka bývalo v některých velkých potravinářských prodejnách velrybí maso, dovážený ze SSSR. Byl to velkej špalek uzenýho rybího masa a z toho ukrajovali. Bylo takový hrubý, žlutobílý, oproti malejm rybám, ale chuťově dobrý. Žral jsem to jako malej harant asi 3 x v životě. Rusáci tehdy ještě velryby chytali.
Dnes už se to zaplaťpánbů nesežene. Možná od Eskymáků.
Anebo od blbců z Japonska. Nechápu, že tak vyspělému národu nedochází, co páchá, když vraždí poslední tvory vymírajícího druhu.

velryba není ryba.

1 reakcí na tento příspěvek Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 17:41 | Nahoru | #4540
Kralik je suchý tak,jak ho uděláš. Nejlepší je smaženy v troj obalu. Male řízky. A chuť na skvěle. Osobne považuji králíka za nejlepší maso.

Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 18:02 | Nahoru | #4541
Hovězí jen uleželé cca3 týdny,jinak je nejlepší papiňák
Domácí uzené se taky nakládá na 3 týdny,aby mělo správnou chuť
A ten přerostlej potkan je mastnější,moc mě to nejelo

1 reakcí na tento příspěvek Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 18:31 | Nahoru | #4542
Víte hovno,nejlepší smažený řízek je krůtí řízek a nejlepší králík je se zelím nebo kysaným zelím a chlupatýma knedlíkama a basta fidli

Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 18:50 | Nahoru | #4543
Sakra jdete nekam. Ja se dnes jeste nestihl najist a lednice prazdna

(reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 18:55 | Nahoru | #4544

prackarr píše: velryba není ryba.


jasně že je to savec, ale maso se podobalo rozhodně víc rybě než jakýmukoliv suchozemskýmu masu.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 18:58 | Nahoru | #4545

maco píše: Víte hovno,nejlepší smažený řízek je krůtí řízek a nejlepší králík je se zelím nebo kysaným zelím a chlupatýma knedlíkama a basta fidli



králík je nejlepší na česneku a špeku s bramborovejma knedlíkama a salátem z červený řípy. Krom toho je nutný maso tím špekem prošpikovat zevnitř a pak není suchej.

2 reakcí na tento příspěvek Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 19:14 | Nahoru | #4546
Zkoušeli jste někdy někdo králíka grilovat? Vím, že kvůli tomu suchému masu to dost dobře nejde, ale kdyby se naprosto non-stop podléval ... ?

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 19:32 | Nahoru | #4547

Yura píše: králík je nejlepší na česneku a špeku s bramborovejma knedlíkama a salátem z červený řípy. Krom toho je nutný maso tím špekem prošpikovat zevnitř a pak není suchej.


Špek a česnek se tam snad dává vždycky,navíc můžeš jemně nakrájený špek hodit i do toho zelí a salát z červené řepy ani náhodou,zkus to s kedlubnovým zelím.

(reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 19:36 | Nahoru | #4548

Bonnerider píše: Zkoušeli jste někdy někdo králíka grilovat? Vím, že kvůli tomu suchému masu to dost dobře nejde, ale kdyby se naprosto non-stop podléval ... ?



Grilovat jsem krůtu. Ta bývá taky suchá. Naložená na 24 hodin do jogurtu s česnekem. Jen se to častěji potírat, ale výsledek byl

(reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 19:48 | Nahoru | #4549

prackarr píše: Kralik je suchý tak,jak ho uděláš. Nejlepší je smaženy v troj obalu. Male řízky. A chuť na skvěle. Osobne považuji králíka za nejlepší maso.

souhlasim. Doma jsme vzdycky delali predni nohy v trojobalu. Ale zena mi to nechce jist

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 20:19 | Nahoru | #4550

maco píše: Špek a česnek se tam snad dává vždycky,navíc můžeš jemně nakrájený špek hodit i do toho zelí a salát z červené řepy ani náhodou,zkus to s kedlubnovým zelím.


kedlubnový zelí je hnus hnusnej

(reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 20:21 | Nahoru | #4551

Bonnerider píše: Zkoušeli jste někdy někdo králíka grilovat? Vím, že kvůli tomu suchému masu to dost dobře nejde, ale kdyby se naprosto non-stop podléval ... ?


Po smažení je grilování králíka nejčastější úprava, kterou děláme. Suché/nesuché je to stejně, jako pečení. Chuť výborná. Mám to moc rád.

1 reakcí na tento příspěvek Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 20:24 | Nahoru | #4552
já furt nechápu co máte s tim suchým králíkem - my jich doma sežrali stovky, a v životě to nebylo suchý. Pečenej, pořádně prošpikovanej a podlitej, a i nejsušší kusy ze hřbetu byli ňamka
Králík je skvělý maso, jedno z nejlepších vůbec.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 20:45 | Nahoru | #4553

Yura píše: já furt nechápu co máte s tim suchým králíkem - my jich doma sežrali stovky, a v životě to nebylo suchý. Pečenej, pořádně prošpikovanej a podlitej, a i nejsušší kusy ze hřbetu byli ňamka
Králík je skvělý maso, jedno z nejlepších vůbec.

Nesnáším to špikování. Neděláme to a suchý to není. Nechápu to taky, co s tím mají všichni. Králíka já osobně považuji vůbec za nejlepší maso, co je. I hovězí je pro mě až č. 2

Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 20:59 | Nahoru | #4554
Děda pěstoval/choval (co já vím jak je to správně) nutrie. Pánové, to je požer jako sviň. Snad nejlepší maso co jsem jedl. Jen ten pocit, že jím nasteroidovanou krysu, to mi poprvé vadilo

2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 21:00 | Nahoru | #4555

Yura píše: kedlubnový zelí je hnus hnusnej

Taky ho nesmíš žrát v závodní jídelně

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 21:09 | Nahoru | #4556

maco píše: Taky ho nesmíš žrát v závodní jídelně

tam jsem ho v životě neviděl, natož žral. Bába i máti to dělaly, ale nikdy sem tomu nepřišel na chuť.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 21:10 | Nahoru | #4557
maco> Zelí je zelí a kedlubno je kedlubno. Nastrouhaná kedlubna je šlechta prasatům. A už jsem ochutnal mnohokrát. Zatím mě nikdo nepřesvědčil o opaku. Ale chápu, někomu zase chutná kuskus, jinému Gambrinus.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 21:14 | Nahoru | #4558

prackarr píše: Nesnáším to špikování. Neděláme to a suchý to není. Nechápu to taky, co s tím mají všichni. Králíka já osobně považuji vůbec za nejlepší maso, co je. I hovězí je pro mě až č. 2


musí se to dělat co nejslabšíma tyčinkama špeku, a pak je to super. To se ví, krokváky jako prst silný jsou pak rozvařený tlustý vepřový a je to hnus. A taky záleží kam se v králíkovi vrazeji. U nás to dáváme jen do hřbetu, nohy stačí když jsou podlitý (řádně) sosem z česneku, cibule a nadrobno nakrájenou slaninou.....kurva už dostávám hlad

(reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 21:21 | Nahoru | #4559
Yura> Taky už jsem hrábl do sklepa pro domácího utopence

Naposledy editováno 14.09.2017 21:22:13

(reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 21:35 | Nahoru | #4560

nemako píše: stejk z českýho bejka bude nejspíš ze soudružky krávy,zakládající členky jzd. ale bude levnej musíš mít hodně vyzkoušenýho dodavatele,abys nebyl okradenej. já znám jen jednoho a ten má všechno prodaný rok dopředu



To si uplne nemyslim. Ja jsem parkrat bral svici z makra od ceskejch dodavatelu, obcas vemu i flank a ze by to bylo vylozene spatny , tak to rozhodne ne.
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist