Víte co, vážená vládo?
BĚŽTE UŽ NAVŽDY DO PRDELE
na výchovu opravdu nepotřebuju vás. Na to jsem měl rodiče. Přestaňte nás už navždy obírat o další svobodu a naší svobodnou vůli!
šmejdi a zmetci
Naposledy editováno 31.08.2017 09:10:15
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
S.h.I.t. píše: Twister> lidí, co chtějí hnusný jídlo v zaplivany čtyřce dost ubývá. Logicky ubývá I těch ctyrek. Tak to prostě je. Stejně tak ubývá lidi co jdou denně po práci do hospody.
Do hospody se nechodi jen na jidlo. Popravde do hospody se obvykle chodilo na pivo, cigarko a pokec. A ono tech lidi ubyva z celkem i logickych duvodu. Bohatsi vrstva ma radsi ty nobl podniky. A pro tu chudsi se uz i to vysedavani na pivu stava nakladnym konickem.
Jinak ten trend ubytku zacal prudce stoupat nekdy tesne po 1. Cervnu. Je mi jasny ze to je samozrejme nahoda. Pokud pouziju oblibenou sakarstickou otazku z jineho tematu. Uz vime, s cim to urcite nesouvisi?
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
Otázkou je co udělá podzim a zima, až nebudou všude zahrádky.
Ano, zákon špatně je, ale zrušen nebude. Je potřeba jít dál a nebrecet
Naposledy editováno 04.09.2017 09:10:41
1 reakcí na tento příspěvek Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
Ti, co dají za máslo na smažení řízků víc, než za samotný maso, nechť se zdrží komentářů.
S.h.I.t. píše: Twister> tak náhoda to není, ale je to i dlouhodobý trend. Teď umocnen tím, že si tam nezapali.
Otázkou je co udělá podzim a zima, až nebudou všude zahrádky.
Ano, zákon špatně je, ale zrušen nebude. Je potřeba jít dál a nebrecet
pokud je nesouhlas s nějakým zákonem, je potřeba se podívat, kdo takový zákon prohlasoval a toho již příště nevolit, popřípadě volit toho, kdo takový zákon zruší
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
chiro2 píše: Může mi někdo vysvětlit, jaký je rozdíl mezi řízkem z friťáku nebo pánve?
Ti, co dají za máslo na smažení řízků víc, než za samotný maso, nechť se zdrží komentářů.
rozdíl je například v teplotě a také ve stejnoměrném působení na řízek, výsledek mezi pánví a fritézou je poměrně znatelný
... a ad cena másla, víš kolik dneska stojí telecí kýta?
Já mám teda nejradši řízky z vepřové krkovice naložené několik dní v česnekovém láku a smažené na pánvičce na sádle...ale Wiener Schnitzel to není
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
1 reakcí na tento příspěvek Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
3 reakcí na tento příspěvek Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
Twister píše: Moc nechapu co tim myslis. Podotykal sem, ze to ze das hospodu do "pucu". Neznamena ze zacne prosperovat. Protoze neplati, ze kazdej automaticky hleda nobl podnik s Pohlreichem v kuchyni.
Já jsem uváděla jasný příklad, který ty jsi pak zmínil a uváděla jsem, že to tu hospodu zvedlo, jinak by ji mohli zavřít. Nikde jsem nepsala, že je z ní Grand Restaurant alá Polreich. Ale ze zaflusané čtyřky bez větráku udělali v pohodě hospodu, kde dobře vaří a bez rezervačky si tam nesedneš. Ony nejsou jen zaplivaný putiky anebo nóbl podniky s pinklama v bílých rukavičkách. Je spousta a spousta podniků mezi. Ale vlastně co to zrovna tobě budu vysvětlovat...
3 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
chiro2 píše: Dr.Houba> Tohle všechno chápu. Jen by mě fakt zajímalo, jestli někdo pozná na chuti řízek z fritézy a z pánve. Máslo, či sádlo dodá jinou chuť a hlavně vůni. Ale na řízků z friťáku fakt nevidím nic špatného.
jak píše dole Virago, jde o to, že ve fritéze hodíš řízek celý do teplejšího oleje/tuku, reakce je tak okamžitá a maso se "zatáhne" a méně tuku pronikne do samotného masa. Naopak když děláš ten pravý Vídeňský na másle, tak máslo prostupuje pěkně v celém objemu té, v podstatě suché, telecí kýty a dodává ji právě tu specifickou chuť
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
Jarrinn píše: Dr.Houba> tuhle variantu privedli uz cesi k dokonalosti. Rizek se vytahne z lednicky, da se na nej platek masla a sup s tim do mikrovlnky
Patrně vlastní zkušenosti, že o tom píšeš? Mě by to nenapadlo.
1 reakcí na tento příspěvek Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
Jarrinn píše: nerad vyrusuju. Jenom takova prosba. Az dosmazite, tak to vemte prosim pres bramborovej salat, bych potreboval nejakej dobrej tip. Dik.
já se chystám na tento, nechceš ho otestovat?400 malých nových brambor, 2 jarní cibulky s natí, 2 kyselé okurky, svazek ředkviček, snítka kopru, zálivka: 70g majonézy, lžička worchestru, lžička kečupu, lžíce nálevu z okurek, lžička plnotučné hořčice, špetka soli
brambory uvařit, vše nekrájet na tenké plátky, brambory na půl centimetru silné plátky, , kopr na drobno, zálivku smíchat v malé mističce, vychladit v lednici
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
Artepx píše: já se chystám na tento, nechceš ho otestovat?
400 malých nových brambor, 2 jarní cibulky s natí, 2 kyselé okurky, svazek ředkviček, snítka kopru, zálivka: 70g majonézy, lžička worchestru, lžička kečupu, lžíce nálevu z okurek, lžička plnotučné hořčice, špetka soli
brambory uvařit, vše nekrájet na tenké plátky, brambory na půl centimetru silné plátky, , kopr na drobno, zálivku smíchat v malé mističce, vychladit v lednici
400? brambor?
ale jinak to nevypada zle. Ten kecup nahradim varenyma vajickama, ty ja tam tuze rad
Naposledy editováno 04.09.2017 11:19:34
Dr.Houba píše: jak píše dole Virago, jde o to, že ve fritéze hodíš řízek celý do teplejšího oleje/tuku, reakce je tak okamžitá a maso se "zatáhne" a méně tuku pronikne do samotného masa. Naopak když děláš ten pravý Vídeňský na másle, tak máslo prostupuje pěkně v celém objemu té, v podstatě suché, telecí kýty a dodává ji právě tu specifickou chuť
Jen bych dodal, ze je potreba prepustene maslo, ktere je na smazeni rizku vyborne, a na rozdil od klasickeho masla nepeni a nedela na panvi bordel.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
1100Virago píše: bill56: Právě naopak, z friťáku bývá řízek paradoxně sušší než z pánve. Stačí ho nechat pár minut okapat v koši.
Z pánve oleje jo, ale ze sádla je v podstatě suchý.1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
no i tak by to pak byl salat pro homeopatiky
Naposledy editováno 04.09.2017 11:26:36
bill56 píše: Z pánve oleje jo, ale ze sádla je v podstatě suchý.
jj, sádlo to něj nenasákne, olej z friťáku taky ne - to už popsal Dr.Houba. Mastný je jen z oleje na pánvi.
Jinak sádlo jde použít i ve friťáku, akorát ho člověk musí mít kotel.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
Jarrinn píše: Artepx>
no i tak by to pak byl salat pro homeopatiky