Téma: Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
 
9.12.2016 v 12:29
NOVÁ ANKETA - do jaké kategorie se počítáte. Hlasujte dole. Výsledky staré ankety (celkově pro/proti) jsou uloženy na straně 120 v příspěvku č. 3589.

Víte co, vážená vládo?

BĚŽTE UŽ NAVŽDY DO PRDELE

na výchovu opravdu nepotřebuju vás. Na to jsem měl rodiče. Přestaňte nás už navždy obírat o další svobodu a naší svobodnou vůli!

šmejdi a zmetci






Naposledy editováno 31.08.2017 09:10:15

Blokovaní uživatelé: Pipla, kingofpraha
Anketa: Váš názor na zákaz kouření v hospodě:
Kouřím a zákaz mi vadí
24%
47
Kouřím a zákaz mi nevadí
7%
13
Nekouřím a zákaz mi vadí
36%
70
Nekouřím a zákaz mi nevadí
30%
58
Je mi to ukradený, do hospody nelezu
3%
5

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

4.9.2017 v 08:50 | Nahoru | #3931
Twister> lidí, co chtějí hnusný jídlo v zaplivany čtyřce dost ubývá. Logicky ubývá I těch ctyrek. Tak to prostě je. Stejně tak ubývá lidi co jdou denně po práci do hospody.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

4.9.2017 v 09:05 | Nahoru | #3932

S.h.I.t. píše: Twister> lidí, co chtějí hnusný jídlo v zaplivany čtyřce dost ubývá. Logicky ubývá I těch ctyrek. Tak to prostě je. Stejně tak ubývá lidi co jdou denně po práci do hospody.



Do hospody se nechodi jen na jidlo. Popravde do hospody se obvykle chodilo na pivo, cigarko a pokec. A ono tech lidi ubyva z celkem i logickych duvodu. Bohatsi vrstva ma radsi ty nobl podniky. A pro tu chudsi se uz i to vysedavani na pivu stava nakladnym konickem.

Jinak ten trend ubytku zacal prudce stoupat nekdy tesne po 1. Cervnu. Je mi jasny ze to je samozrejme nahoda. Pokud pouziju oblibenou sakarstickou otazku z jineho tematu. Uz vime, s cim to urcite nesouvisi?

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

4.9.2017 v 09:10 | Nahoru | #3933
Twister> tak náhoda to není, ale je to i dlouhodobý trend. Teď umocnen tím, že si tam nezapali.
Otázkou je co udělá podzim a zima, až nebudou všude zahrádky.
Ano, zákon špatně je, ale zrušen nebude. Je potřeba jít dál a nebrecet

Naposledy editováno 04.09.2017 09:10:41

1 reakcí na tento příspěvek Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

4.9.2017 v 10:04 | Nahoru | #3934
Může mi někdo vysvětlit, jaký je rozdíl mezi řízkem z friťáku nebo pánve?
Ti, co dají za máslo na smažení řízků víc, než za samotný maso, nechť se zdrží komentářů.

(reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

4.9.2017 v 10:07 | Nahoru | #3935

S.h.I.t. píše: Twister> tak náhoda to není, ale je to i dlouhodobý trend. Teď umocnen tím, že si tam nezapali.
Otázkou je co udělá podzim a zima, až nebudou všude zahrádky.
Ano, zákon špatně je, ale zrušen nebude. Je potřeba jít dál a nebrecet


pokud je nesouhlas s nějakým zákonem, je potřeba se podívat, kdo takový zákon prohlasoval a toho již příště nevolit, popřípadě volit toho, kdo takový zákon zruší

Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

4.9.2017 v 10:08 | Nahoru | #3936
Není nad řízek na sádle

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

4.9.2017 v 10:12 | Nahoru | #3937

chiro2 píše: Může mi někdo vysvětlit, jaký je rozdíl mezi řízkem z friťáku nebo pánve?
Ti, co dají za máslo na smažení řízků víc, než za samotný maso, nechť se zdrží komentářů.


rozdíl je například v teplotě a také ve stejnoměrném působení na řízek, výsledek mezi pánví a fritézou je poměrně znatelný
... a ad cena másla, víš kolik dneska stojí telecí kýta?
Já mám teda nejradši řízky z vepřové krkovice naložené několik dní v česnekovém láku a smažené na pánvičce na sádle...ale Wiener Schnitzel to není

Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

4.9.2017 v 10:29 | Nahoru | #3938
Tak cena máselného tuku je taky pěkná http://ceskeghicko....odukt/ghicko-220-ml/ , na to bych se mohl

2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

4.9.2017 v 10:30 | Nahoru | #3939
Dr.Houba> Tohle všechno chápu. Jen by mě fakt zajímalo, jestli někdo pozná na chuti řízek z fritézy a z pánve. Máslo, či sádlo dodá jinou chuť a hlavně vůni. Ale na řízků z friťáku fakt nevidím nic špatného.

1 reakcí na tento příspěvek Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

4.9.2017 v 10:35 | Nahoru | #3940
Pokusím se něco k tomu : když dělám řízek na sádle, tak po vyjmutí je tzv suchý, nekape z něj nějaký tuk, dříve jsem dělával na oleji a řízek byl nechutně přesycený tukem, musel se nechat "vysušit" v ubrousku, tak zda to není podobné i ve fritéze.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

4.9.2017 v 10:38 | Nahoru | #3941
bill56: Právě naopak, z friťáku bývá řízek paradoxně sušší než z pánve. Stačí ho nechat pár minut okapat v koši.

3 reakcí na tento příspěvek Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

4.9.2017 v 10:45 | Nahoru | #3942
nerad vyrusuju. Jenom takova prosba. Az dosmazite, tak to vemte prosim pres bramborovej salat, bych potreboval nejakej dobrej tip. Dik.

(reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

4.9.2017 v 10:47 | Nahoru | #3943

Twister píše: Moc nechapu co tim myslis. Podotykal sem, ze to ze das hospodu do "pucu". Neznamena ze zacne prosperovat. Protoze neplati, ze kazdej automaticky hleda nobl podnik s Pohlreichem v kuchyni.



Já jsem uváděla jasný příklad, který ty jsi pak zmínil a uváděla jsem, že to tu hospodu zvedlo, jinak by ji mohli zavřít. Nikde jsem nepsala, že je z ní Grand Restaurant alá Polreich. Ale ze zaflusané čtyřky bez větráku udělali v pohodě hospodu, kde dobře vaří a bez rezervačky si tam nesedneš. Ony nejsou jen zaplivaný putiky anebo nóbl podniky s pinklama v bílých rukavičkách. Je spousta a spousta podniků mezi. Ale vlastně co to zrovna tobě budu vysvětlovat...

(reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

4.9.2017 v 10:47 | Nahoru | #3944
Jarrinn> Zajimave ovsem je, tady by se devcata mohly realizovat a neprijde zadna

3 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

4.9.2017 v 10:48 | Nahoru | #3945

chiro2 píše: Dr.Houba> Tohle všechno chápu. Jen by mě fakt zajímalo, jestli někdo pozná na chuti řízek z fritézy a z pánve. Máslo, či sádlo dodá jinou chuť a hlavně vůni. Ale na řízků z friťáku fakt nevidím nic špatného.


jak píše dole Virago, jde o to, že ve fritéze hodíš řízek celý do teplejšího oleje/tuku, reakce je tak okamžitá a maso se "zatáhne" a méně tuku pronikne do samotného masa. Naopak když děláš ten pravý Vídeňský na másle, tak máslo prostupuje pěkně v celém objemu té, v podstatě suché, telecí kýty a dodává ji právě tu specifickou chuť

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

4.9.2017 v 10:53 | Nahoru | #3946
Dr.Houba> tuhle variantu privedli uz cesi k dokonalosti. Rizek se vytahne z lednicky, da se na nej platek masla a sup s tim do mikrovlnky

(reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

4.9.2017 v 10:55 | Nahoru | #3947
Dr.Houba> OK, rád se nechám poučit. Vyzkouším

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

4.9.2017 v 10:57 | Nahoru | #3948

Jarrinn píše: Dr.Houba> tuhle variantu privedli uz cesi k dokonalosti. Rizek se vytahne z lednicky, da se na nej platek masla a sup s tim do mikrovlnky



Patrně vlastní zkušenosti, že o tom píšeš? Mě by to nenapadlo.

1 reakcí na tento příspěvek Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

4.9.2017 v 10:58 | Nahoru | #3949
tyvole nechte toho, já se sem po práci jdu rozčílit, a místo toho dostávám hlad

Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

4.9.2017 v 11:02 | Nahoru | #3950
jo taky jsem dostal chuť na řízek

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

4.9.2017 v 11:13 | Nahoru | #3951
chiro2> ano vlastni zkusenost z jednoho bufetu. Kdyz se ozvalo "CINK" a hned po tom "Rizek!", tak jsem vedel ze je zle

2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

4.9.2017 v 11:15 | Nahoru | #3952

Jarrinn píše: nerad vyrusuju. Jenom takova prosba. Az dosmazite, tak to vemte prosim pres bramborovej salat, bych potreboval nejakej dobrej tip. Dik.

já se chystám na tento, nechceš ho otestovat?
400 malých nových brambor, 2 jarní cibulky s natí, 2 kyselé okurky, svazek ředkviček, snítka kopru, zálivka: 70g majonézy, lžička worchestru, lžička kečupu, lžíce nálevu z okurek, lžička plnotučné hořčice, špetka soli
brambory uvařit, vše nekrájet na tenké plátky, brambory na půl centimetru silné plátky, , kopr na drobno, zálivku smíchat v malé mističce, vychladit v lednici

2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

4.9.2017 v 11:17 | Nahoru | #3953

Artepx píše: já se chystám na tento, nechceš ho otestovat?
400 malých nových brambor, 2 jarní cibulky s natí, 2 kyselé okurky, svazek ředkviček, snítka kopru, zálivka: 70g majonézy, lžička worchestru, lžička kečupu, lžíce nálevu z okurek, lžička plnotučné hořčice, špetka soli
brambory uvařit, vše nekrájet na tenké plátky, brambory na půl centimetru silné plátky, , kopr na drobno, zálivku smíchat v malé mističce, vychladit v lednici


400? brambor?
ale jinak to nevypada zle. Ten kecup nahradim varenyma vajickama, ty ja tam tuze rad

Naposledy editováno 04.09.2017 11:19:34

Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

4.9.2017 v 11:17 | Nahoru | #3954
Tak k tématu...... stále nám tvrdí že kouření může zabíjet, tak proč tomu nechceme věřit http://www.drsnysve...i-cigareta-v-zivote/

(reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

4.9.2017 v 11:18 | Nahoru | #3955

Jarrinn píše: 400? brambor?

g
se mi tam vytratilo ale co, můžeš to rovnou vyzkoušet ve verzi pro závodní jídelnu

(reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

4.9.2017 v 11:19 | Nahoru | #3956

Dr.Houba píše: jak píše dole Virago, jde o to, že ve fritéze hodíš řízek celý do teplejšího oleje/tuku, reakce je tak okamžitá a maso se "zatáhne" a méně tuku pronikne do samotného masa. Naopak když děláš ten pravý Vídeňský na másle, tak máslo prostupuje pěkně v celém objemu té, v podstatě suché, telecí kýty a dodává ji právě tu specifickou chuť



Jen bych dodal, ze je potreba prepustene maslo, ktere je na smazeni rizku vyborne, a na rozdil od klasickeho masla nepeni a nedela na panvi bordel.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

4.9.2017 v 11:23 | Nahoru | #3957

1100Virago píše: bill56: Právě naopak, z friťáku bývá řízek paradoxně sušší než z pánve. Stačí ho nechat pár minut okapat v koši.

Z pánve oleje jo, ale ze sádla je v podstatě suchý.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

4.9.2017 v 11:24 | Nahoru | #3958
Artepx>
no i tak by to pak byl salat pro homeopatiky

Naposledy editováno 04.09.2017 11:26:36

(reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

4.9.2017 v 11:27 | Nahoru | #3959

bill56 píše: Z pánve oleje jo, ale ze sádla je v podstatě suchý.


jj, sádlo to něj nenasákne, olej z friťáku taky ne - to už popsal Dr.Houba. Mastný je jen z oleje na pánvi.
Jinak sádlo jde použít i ve friťáku, akorát ho člověk musí mít kotel.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

4.9.2017 v 11:29 | Nahoru | #3960

Jarrinn píše: Artepx>
no i tak by to pak byl salat pro homeopatiky

tobě se člověk nezavděčí
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist