Téma: dalajlama
 
19.10.2016 v 17:25
agent CIA a marxista dalajlama
a prazska kavarna se muze umavat tibetskyma vlajkama
viz rektor Masarykovy univerzity Mikuláš Bek( od 1988 kandidát KSČ)
rektor Univerzity Karlovy Tomáš Zima(exclen KSC 1983 až 1990)
























2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) dalajlama

3.11.2016 v 21:37 | Nahoru | #571

1100Virago píše: Kámoš za socíku dlabal skvrnitou dogu, která se zaběhla na středojemnou válcovnu NHKG (Creck bude určitě znát), tak ji oběsili na Demagu (Creck bude možná znát) a udělali z ní guláš. A prý luxusní jídlo, nedivil se Asiatům, že je to u nich pochoutka.



To pochybuju , protoze zradlo bylo za sociku na NHKG zadara (za halire az korunu) . To nebylo zadne porno, OKD to davalo uplne zadara

Naposledy editováno 03.11.2016 21:41:30

(reakce na) dalajlama

3.11.2016 v 21:42 | Nahoru | #572

Creck píše: To pochybuju , protoze zradlo bylo za sociku na NHKG zadara (za halire az korunu) .

tak jestli se jeho kamos jmenoval Dezider Horvath tak mozny to je

(reakce na) dalajlama

3.11.2016 v 21:47 | Nahoru | #573

Creck píše: Proc, rozjel jsem to dobre, vychazim ze slov Zity Kabatove



lepsi/horsi v pripade politického systemu objektivně posoudit nejde.

Viz treba to ze nevidim nic spatnyho na jezeni psu a koček. Jestli si tim chtel rict, ze se najdou lidi co meli hlad - jo nejspis jo. Porad to z mého pohledu nic neznamena

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) dalajlama

3.11.2016 v 21:52 | Nahoru | #574

Creck píše: To pochybuju , protoze zradlo bylo za sociku na NHKG zadara (za halire az korunu) . To nebylo zadne porno, OKD to davalo uplne zadara


Za halíře až korunu servírovali na NHKG skvrnitou dogu?

(reakce na) dalajlama

3.11.2016 v 21:54 | Nahoru | #575

1100Virago píše: Za halíře až korunu servírovali na NHKG skvrnitou dogu?



Nikdy jsem tuhle bajku neslysel, to znam spousty lidi z SJV (ty taky, zname asi stejne lidi )

To ze si sem tam chytli srnu nebo kralika to jo. Jiste vis ze to bylo za lidovych milici kdy bylo cim strilet

Osobne si myslim ze si z nekoho vystrelili , srnci gulas a vsichni delali haf

Naposledy editováno 03.11.2016 22:03:02

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) dalajlama

3.11.2016 v 22:05 | Nahoru | #576

gugo píše: a pes je prej hrozne tuhej



prdlajs, pokud to není deset let stará vychrtlina, nepoznáš to od jiný zvěřiny (teda pokud se to umí udělat). A největší lahůdka je jezevec ;)

(reakce na) dalajlama

3.11.2016 v 22:06 | Nahoru | #577

ynzha píše: prdlajs, pokud to není deset let stará vychrtlina, nepoznáš to od jiný zvěřiny (teda pokud se to umí udělat). A největší lahůdka je jezevec ;)



Poznas to kdyz se to vari, to je hrozny smrad

1 reakcí na tento příspěvek dalajlama

3.11.2016 v 22:06 | Nahoru | #578
Kdo by to byl čekal,že ten srnec štěkal

Kurfa a v kapitalismu zas od hladu žerou šneky a žáby

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) dalajlama

3.11.2016 v 22:09 | Nahoru | #579

maco píše: Kdo by to byl čekal,že ten srnec štěkal

Kurfa a v kapitalismu zas od hladu žerou šneky a žáby

myslis v cine? to jo,ty kurvy sezerou vse co se hejbe

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) dalajlama

3.11.2016 v 22:12 | Nahoru | #580

hus píše: myslis v cine? to jo,ty kurvy sezerou vse co se hejbe


Čínani jsou hovada Ale v Hong Kongu jsem si ze zvědavosti dal ruský boršč,měli ho tam v nabídce.Kurva to bylo žrádlo,ještě dneska se oblizuju.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) dalajlama

3.11.2016 v 22:23 | Nahoru | #581

maco píše: Čínani jsou hovada Ale v Hong Kongu jsem si ze zvědavosti dal ruský boršč,měli ho tam v nabídce.Kurva to bylo žrádlo,ještě dneska se oblizuju.



To ti reknu ze je skoda ze to nikdo neumi udelat. Boršč to je nejlepsi vyprostovak po opici

ale opravdu dobry z hoveziho masa, repy jsem jedl jednou v zivote po opici a za hodku jsem byl fit

Naposledy editováno 03.11.2016 22:25:50

1 reakcí na tento příspěvek dalajlama

3.11.2016 v 22:29 | Nahoru | #582
Me na kocovinu nepomuze nic. Ja snad přestanu pit :D

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) dalajlama

3.11.2016 v 22:32 | Nahoru | #583

Creck píše: To ti reknu ze je skoda ze to nikdo neumi udelat. Boršč to je nejlepsi vyprostovak po opici

ale opravdu dobry z hoveziho masa, repy jsem jedl jednou v zivote po opici a za hodku jsem byl fit


Tak bylo tam koření a ještě nějaký druh zeleniny nebo něčeho co v Evropě neseženeš,řekl bych že tam maso vůbec nebylo ale bylo to hrozně dobré.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) dalajlama

3.11.2016 v 22:33 | Nahoru | #584

assassin píše: Me na kocovinu nepomuze nic. Ja snad přestanu pit :D



Snad si neodpustis posledni srandu

dalajlama

3.11.2016 v 22:33 | Nahoru | #585
Kocovině se vyhýbám jak čert křížu ale nevím jak zítra,máme třídní sraz

2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) dalajlama

3.11.2016 v 22:35 | Nahoru | #586

maco píše: Tak bylo tam koření a ještě nějaký druh zeleniny nebo něčeho co v Evropě neseženeš,řekl bych že tam maso vůbec nebylo ale bylo to hrozně dobré.



Cece ja jedl pravy boršč asi dvakrat vzivote, vzdycky rano po opici a bylo to z hoveziho masa a repy.

Je fakt ze ukrajinci to delji jinak, rusaci jinak atd...

Nam to varil kuchar na vojne a jakmile jsi to zblajznul tak jsi byl fit

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) dalajlama

3.11.2016 v 22:42 | Nahoru | #587

Creck píše: Snad si neodpustis posledni srandu



cece ja pro všechnu možnou srandu nemam na chlast posledni dobou cas, dokonce uz ani ty drogy neberu :)

2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) dalajlama

3.11.2016 v 22:43 | Nahoru | #588

Creck píše: Cece ja jedl pravy boršč asi dvakrat vzivote, vzdycky rano po opici a bylo to z hoveziho masa a repy.

Je fakt ze ukrajinci to delji jinak, rusaci jinak atd...

Nam to varil kuchar na vojne a jakmile jsi to zblajznul tak jsi byl fit


Tak z řepy nebo něčeho podobného řepě to určitě bylo,plus to koření,to bylo jedinečné.Stejně jako za komárů,jsme jezdili do NDR kde jsme měli rodinu,tak takové koření jak tam se u nás nedalo koupit.Dederoni dělali zabíjačky a dělali masové konzervy,různě kořeněné,taky mi to hodně chutnalo,kurfa to si do dneška pamatuju a bylo mi tehda 13 roků nebo kolik My jsme na zabíjačkách konzervy nedělali,u nás jely jitrnice,jelita,maso se maximálně udilo.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) dalajlama

3.11.2016 v 22:43 | Nahoru | #589

Creck píše: Cece ja jedl pravy boršč asi dvakrat vzivote, vzdycky rano po opici a bylo to z hoveziho masa a repy.

Je fakt ze ukrajinci to delji jinak, rusaci jinak atd...

Nam to varil kuchar na vojne a jakmile jsi to zblajznul tak jsi byl fit



V tom veku byly ty kocoviny takovy naky vic v pohode :)

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) dalajlama

3.11.2016 v 22:45 | Nahoru | #590

maco píše: Tak z řepy nebo něčeho podobného řepě to určitě bylo,plus to koření,to bylo jedinečné.Stejně jako za komárů,jsme jezdili do NDR kde jsme měli rodinu,tak takové koření jak tam se u nás nedalo koupit.Dederoni dělali zabíjačky a dělali masové konzervy,různě kořeněné,taky mi to hodně chutnalo,kurfa to si do dneška pamatuju a bylo mi tehda 13 roků nebo kolik My jsme na zabíjačkách konzervy nedělali,u nás jely jitrnice,jelita,maso se maximálně udilo.



Kdyz je hlad, je i kachna dobra ;)

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) dalajlama

3.11.2016 v 22:46 | Nahoru | #591
maco> z prdele jsem delal jitrnice na kolik vyjdou dneska asi pred mesicem.

Jedna jitrnice vysla na 25 Kc.

Tudiz to co prodavaji - nechci nezeru, pomleta kuze

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) dalajlama

3.11.2016 v 22:48 | Nahoru | #592

assassin píše: cece ja pro všechnu možnou srandu nemam na chlast posledni dobou cas, dokonce uz ani ty drogy neberu :)

tak to je nahovno zivot

(reakce na) dalajlama

3.11.2016 v 22:51 | Nahoru | #593

assassin píše: Kdyz je hlad, je i kachna dobra ;)


Ja ja,opa taky choval kachny,to bylo žrádýlko,kdepak se hrabala kachna z Jednoty,samá kost

(reakce na) dalajlama

3.11.2016 v 22:55 | Nahoru | #594

hus píše: tak to je nahovno zivot



Hele neni vse ztraceno, jak to tak ctu, jeste chlast zažije renesanci :) ted je potreba si užívat vydobytku kapitalismu, poradnej konzumní marast :)

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) dalajlama

3.11.2016 v 22:56 | Nahoru | #595

assassin píše: V tom veku byly ty kocoviny takovy naky vic v pohode :)



Tak urcite.

Ale hlavne to nikdo neresil. Proste se sedelo , byla prdel, holky ....

Nikdo se nezvednul a nerekl : musim koncit, nebo me vyhodi. Vsechno se to nachcalo, posukalo a rano se pulka probudila --- kurva ja mel dneska jit do prace - co zavolam ze mi umrela babka

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) dalajlama

3.11.2016 v 22:57 | Nahoru | #596

Creck píše: maco> z prdele jsem delal jitrnice na kolik vyjdou dneska asi pred mesicem.

Jedna jitrnice vysla na 25 Kc.

Tudiz to co prodavaji - nechci nezeru, pomleta kuze


Tak domácí je domácí,tu chut' mám v hubě i po dvaceti letech nebo kolika a kupovanou,to ani nedám do huby,to bych musel vyplivnout.Zabíjačku dělá dneska málokdo ale dá se udělat náhražka,koupíš čerstvou čtvrtku nebo půlku prasete z jatek a uděláš si třeba špičkovou tlačenku ale k tomu potřebuješ taky pořádného řezníka,toho už dneska ani neseženeš,možná na vesnici ještě někde jo.

(reakce na) dalajlama

3.11.2016 v 22:59 | Nahoru | #597
maco> udelas si to v poho doma, ja jsem z vesnice a umim udelat vsechno. Spek mi ted vydrzel 3 mesice - baba cumela ze to nezazila aby uzeny spek vydrzel takovou dobu.

Klobasy, uzeny syr, tlacenka, jitrnice, jelita - na tom neni nic, vsechno si udelas za par kacek

Naposledy editováno 03.11.2016 23:02:36

dalajlama

3.11.2016 v 23:09 | Nahoru | #598
Tak na uzeným sýru nic není,to umím i já,dát do dámské punčochy sejra a strčit do komína Ale zbytek neumím,chybí i ta atmosféra,kdysi byly pořádné zimy,plno sněhu,mráz,otevřela se domácí slivovice,dalo po štamprdli a šlo se na pašíka

1 reakcí na tento příspěvek dalajlama

3.11.2016 v 23:13 | Nahoru | #599
Jo,jsem párkrát jako děcko míchal horkou krev rukou v kýblu aby neztuhla a ty chuchvalce jsem prstama drolil a první byl vždycky mozeček s vajíčkem,chlebem a cibulkou

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) dalajlama

3.11.2016 v 23:15 | Nahoru | #600

maco píše: Jo,jsem párkrát jako děcko míchal horkou krev rukou v kýblu aby neztuhla a ty chuchvalce jsem prstama drolil a první byl vždycky mozeček s vajíčkem,chlebem a cibulkou



No ten jsem uz taky nemel v hube par let

To byl rozjezd, chleba, mozecek s vajickem cibulka a pak se zacli lopat pulky
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist