Téma: Co udělat proto, abych mohl vařit jídlo na akcích?
 
7.12.2013 v 18:27
S kámošem by jsme chtěli příští rok objíždět různe druhy akcí kde by jsme dělali jídlo, točili pivo apod. Má s tímhle někdo zkušenosti ? Kolik se platí za pronajatí místa na akci baj voko. Jak se "zaregistrovat" na akci. Samozřejmě si udělat živnosťák atd. Teplé odpovědi budou skryty

2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Co udělat proto, abych mohl vařit jídlo na akcích?

7.12.2013 v 22:32 | Nahoru | #31
Creck> Vyhul mi klobásu za 180-200kč

Co udělat proto, abych mohl vařit jídlo na akcích?

7.12.2013 v 22:33 | Nahoru | #32
Si napiš příště,poraďte jak zbohatnout?????

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Co udělat proto, abych mohl vařit jídlo na akcích?

7.12.2013 v 22:38 | Nahoru | #33

ZlomenyUcho píše: Creck> Vyhul mi klobásu za 180-200kč



Mam obrovsky smich jen kdyz se podivam na avatar

Tve ekonomicke vzdelani zrejme presne odpovida

Pisu, velice ti fandim, az budes jak dement - samozrejme opravnene, stat cely den v -10 a vydelavat neuveritelnych 10 kc na kazde klobasce, tak si vzpomen

Tohle je ta prava prace pro podobne individua, mam prodano 100 klobas, to byla fuska , uf litr v kapse jdu zaplatit vsechny poplatky.

Jeste jednou , jsem tvuj fanda, napis jak jsi dopad za pul roku

1 reakcí na tento příspěvek Co udělat proto, abych mohl vařit jídlo na akcích?

7.12.2013 v 22:41 | Nahoru | #34
Můj skromnej názor je, že takovejhle byznys můžeš v současné době rozjet, pokud máš X známejch, kteří ti dohodí kontakty na akce. Pokud nemáš nic si buď úplně v prdeli, nebo to bude hóóódně těžký.
Von jako vohřát klobásu a natočit pivo umí kde kdo, a akce kde se rojí lidi už jsou dost obšlápnutý a je to samo kamaráčoft jako ve všem.
Takže nečekej že někomu řekneš že máš hrnec a v něm horkou vodu a že to bude super páč se do toho dá dat párek.
Ale to by samo nemohl člověk začít s ničím. Jen prostě pokud nemáš kontakty nečekej zázraky.

3 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Co udělat proto, abych mohl vařit jídlo na akcích?

7.12.2013 v 22:41 | Nahoru | #35

2LEKO píše: ...základ je "byrokracie"a "papíry"..potom,čas,parťáka, auto,stánek,vybavení,dodavatele produktů,zásoby,a peníze...do startu počítej ze statisícema,které můžeš v nejhorším případě "vyhodit"...stačí špatné počasí a nebo konkurence!



Já bych to tak nedramatizoval, dodavatele sežene jednoho řezníka - časem se naučí nakupovat tak aby nebral moc navíc. Potom nějakou nápojovku - tam se většinou není problém dohodnout na vrácení neotevřenejch beček. A když nejsou lidi, tak provar na zboží není nijak likvidační.

S tím výtěrem má Árny recht, musíš mít zdravotní průkaz a měl by proběhnout i výtěr pro jeho získání. Ještě si v tomhle kšeftu musíš hlídat dodáky, vést záznamy o chlazení zboží a tak. Kdyby se někdo zasral a řekl, že jedl u tebe, musíš prokázat, co a jak se s jídlem dělo v době mezi koupí a prodejem.

(reakce na) Co udělat proto, abych mohl vařit jídlo na akcích?

7.12.2013 v 22:49 | Nahoru | #36

cort píše: Já bych to tak nedramatizoval, dodavatele sežene jednoho řezníka - časem se naučí nakupovat tak aby nebral moc navíc. Potom nějakou nápojovku - tam se většinou není problém dohodnout na vrácení neotevřenejch beček. A když nejsou lidi, tak provar na zboží není nijak likvidační.

S tím výtěrem má Árny recht, musíš mít zdravotní průkaz a měl by proběhnout i výtěr pro jeho získání. Ještě si v tomhle kšeftu musíš hlídat dodáky, vést záznamy o chlazení zboží a tak. Kdyby se někdo zasral a řekl, že jedl u tebe, musíš prokázat, co a jak se s jídlem dělo v době mezi koupí a prodejem.



...já to dramatizuju,jelikož znám mnoho lidí, co to nedramatizovali...a těžko se z toho kdy dostanou..příklad..stánky na Mácháči nebo jiných jezerech a jiných "atraktivních" akcích...to samé v zimě u vleků..vše hlavně ovlivnilo počasí a nebo neúčast lidí...a smlouvy a nájmy /v desetitisících/se platí a uzavírají měsíce předem,takže těžko předpoládat, co se stane a co bude,a těžko co měnit,když už je ta zasmluvněno..prostě je to riziko a na to upozorňuji..ostatní je jen další zátěž!..ale zkusit se to může a třeba to vyjde!

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Co udělat proto, abych mohl vařit jídlo na akcích?

7.12.2013 v 22:51 | Nahoru | #37
cort> Tak myslet si ze na tomhle udelas alespon prostredky na zakladni obzivu, to uz musi byt fakt fanda tvl

Ja kdyz se projdu po Havirovskych slavnostech, klobasu tam nabizi zhruba 300 stanku a nevedi co s tim.

Zisk neni vetsi nez 10 kc z jednoho kusu a stoji tam v mrazu, desti, vetru.

Na klobasu, kterou nekdo koupi pod 200 kc/kg tak to mu ten kseft vydrzi fakt dlouho

(reakce na) Co udělat proto, abych mohl vařit jídlo na akcích?

7.12.2013 v 22:58 | Nahoru | #38
Danny350> Je to tak mezi stánkařema je to boj a pokud nejsou známí nebo nějakej ten úplateček tak se nechytá aspon ne tak aby na tom vydělal a vyplatilo se to.

Co udělat proto, abych mohl vařit jídlo na akcích?

7.12.2013 v 22:59 | Nahoru | #39
Lekouši, ale Ty zase bereš sezónní stánek na pevném místě. Tam to o průser je, jestli znáš Kachličku (kousek od Humpolce na Brod) tak tam měl známej prodejní autobus, kšeft šel, tak si pronajal plac vedle, postavil tam kiosek z unimobuněk a do toho se do rybníku dostala sinice a několik let je tam zákaz koupání. Kemp umřel a známej je rád, že má ještě jinou práci.

(reakce na) Co udělat proto, abych mohl vařit jídlo na akcích?

7.12.2013 v 23:06 | Nahoru | #40

Creck píše: ZlomenyUcho> muzes mi rict co ti na vyteru z riti prislo divne ???

Zdravotni prukaz je zaklad at si skryvas co chces magore.



Souhlasím Co mu přišlo divné? Třeba se stydí za to, že by z něj mohl být praktický rektální alpinista

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Co udělat proto, abych mohl vařit jídlo na akcích?

7.12.2013 v 23:08 | Nahoru | #41
Árny, slušný klobásy na gril seženeš i za míň, tady má řezník dobrý za 120 kilo. Dejme tomu klobása má 150 gramů, chleba + hořčice + tácek budou stát do bura. Takže porce do pětadvaceti i s nájmem.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Co udělat proto, abych mohl vařit jídlo na akcích?

7.12.2013 v 23:12 | Nahoru | #42
cort> Tech tvych slusnych klobas za 120 kc/kg nabizi kazdy druhy stanek a neda se to zrat. S timhle pristupem skonci driv nez zacal. Takovych chytrolinu je na kazde akci vic nez zakazniku.

Normalni dobra klobaska z masa 180 - 200 kc/kg

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Co udělat proto, abych mohl vařit jídlo na akcích?

7.12.2013 v 23:16 | Nahoru | #43
Creck> To je fakt poctivá klobása z masa se s tim co prodávají nedá srovnávat

(reakce na) Co udělat proto, abych mohl vařit jídlo na akcích?

7.12.2013 v 23:21 | Nahoru | #44

Packyn píše: Creck> To je fakt poctivá klobása z masa se s tim co prodávají nedá srovnávat



Jj, jako nechapu tenhle pristup , jdu do kseftu kde je miliarda konkurence , ktera nabizi humus co se neda zrat a tak tak preziva , s tim ze budu nabizet to same a stat tam jak trouba v mrazu za par petek denne.

Jeste ze uz takove napady mam davno za sebou

Defacto cesky narod zrat klobasy na nejake akci , odnaucili tihle chytraci nabizejici neskonaly humus.

Naposledy editováno 07.12.2013 23:22:22

3 reakcí na tento příspěvek Co udělat proto, abych mohl vařit jídlo na akcích?

7.12.2013 v 23:21 | Nahoru | #45
Vole, Ti je z jara dovezu, jsou od poctivého řezníka a ne z marketu. Ale popravdě, mě rychlý občerstvení jednu dobu vrtalo hlavou a koketoval jsem s myšlenkou kebabu. Jenže toho je dneska všude tři prdele, tak hledat jinde. Třeba bramboráky, stojí to v nákladu nic, málo kde je maj, můeš nabízet několik variant z jednoho základu...

Co udělat proto, abych mohl vařit jídlo na akcích?

7.12.2013 v 23:22 | Nahoru | #46
Dobrá klobása stojí méně než 200,-/kg, jen to chce vědět kde.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Co udělat proto, abych mohl vařit jídlo na akcích?

7.12.2013 v 23:23 | Nahoru | #47

cort píše: Vole, Ti je z jara dovezu, jsou od poctivého řezníka a ne z marketu. Ale popravdě, mě rychlý občerstvení jednu dobu vrtalo hlavou a koketoval jsem s myšlenkou kebabu. Jenže toho je dneska všude tři prdele, tak hledat jinde. Třeba bramboráky, stojí to v nákladu nic, málo kde je maj, můeš nabízet několik variant z jednoho základu...

S trávou a bez

(reakce na) Co udělat proto, abych mohl vařit jídlo na akcích?

7.12.2013 v 23:26 | Nahoru | #48
cort> Za 120 kc/kg klobasky z masa , mi jich vyrob 50 kg !

Jsi kouzelnik, dokazes delat vyrobky lacineji nez je cena masa

(reakce na) Co udělat proto, abych mohl vařit jídlo na akcích?

7.12.2013 v 23:27 | Nahoru | #49

ptaak píše: S trávou a bez



Ti dám takovou trávu, až ti bude kozlík malej.

1 reakcí na tento příspěvek Co udělat proto, abych mohl vařit jídlo na akcích?

7.12.2013 v 23:41 | Nahoru | #50
Já ti je nevyrobím, něco přivezu, ale padesát kilo nepotáhnu. Hele, já v listopadu bral prase 80 kilo v půlkách za 48 kč/kg. Řezník ho bude mít levnějc, zbydou mu ořezy, ne všechno maso prodá na krámě, no a tyhle věci jdou do výrobyy, když je neprodaj ani ve slevě (tuhle měli panenku za stovku).

(reakce na) Co udělat proto, abych mohl vařit jídlo na akcích?

7.12.2013 v 23:43 | Nahoru | #51
cort> ale tehle humus klobas je vsude plno.

To pujdes do konkurence s nabidkou : mam stejny humac jak vsichni ostatni ?

To je asi jak dneska s hospodou, vsude super pivo z ktereho se na druhy den poseres jak z gutalaxu a vsichni hostinsti premysli proc jim tam nikdo nechodi.

Naposledy editováno 07.12.2013 23:58:43

1 reakcí na tento příspěvek Co udělat proto, abych mohl vařit jídlo na akcích?

7.12.2013 v 23:49 | Nahoru | #52
Přesně tak stačí když se na těch akcích rozhlídnu a vidim tu klasiku:Hnusný přepálený klobásy,rádoby halušky,langoše vymáchaný nacucaný olejem a další.Letos v Lužanech byl stejnej chlapík co měl minule jitrnice,jelítka a bramboráky a tentokrát si tam přítáhl pěkný selátko.Zdarma dával chleba,okurky,zelí,hořčici.Když sem k němu zavítal nabýdl mi žebra kde bylo kopec masa + 200g špalík libovýho masa a zbytek jak sem psal zdarma.Čekal sem raketu za to všechno a on si řekl jen 75 kaček nechal sem mu kilo protože to fakt nemělo chybu.V momentě kdy sem to všechno nesl a viděli mě ostatní tak mazali taky.Výsledek narvaný břicha dobrym jídlem spláchnutým pivem a klobásníci jen čuměli

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Co udělat proto, abych mohl vařit jídlo na akcích?

7.12.2013 v 23:51 | Nahoru | #53
Packyn> To je pristup

2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Co udělat proto, abych mohl vařit jídlo na akcích?

7.12.2013 v 23:54 | Nahoru | #54
cort> zrovna bramborák je asi jediný stánkařský jídlo, který bych nedal... vana oleje a v tom se koupe placka... ten smrad mi stačí jen když kolem toho musím projít

nejradši mám kebab a hamburgry, namlít hovězí je jednoduchý, koření, bulka, domácí dresing, čedar, zelenina a sedm pětek jen to hvízdne

(reakce na) Co udělat proto, abych mohl vařit jídlo na akcích?

7.12.2013 v 23:57 | Nahoru | #55
Creck> JO jo více takových

(reakce na) Co udělat proto, abych mohl vařit jídlo na akcích?

8.12.2013 v 00:09 | Nahoru | #56

Lion píše: cort> zrovna bramborák je asi jediný stánkařský jídlo, který bych nedal... vana oleje a v tom se koupe placka... ten smrad mi stačí jen když kolem toho musím projít

nejradši mám kebab a hamburgry, namlít hovězí je jednoduchý, koření, bulka, domácí dresing, čedar, zelenina a sedm pětek jen to hvízdne



Já braamboráky na akcích rád, když jsme jezdili po rallye, tak měli všude klobásy a tohle byla změna. Nedám si teda z friťáku, pánev na francouzký palačinky je záruka dobroty. Kebab jsem v čechách ještě dobrej nejedl, turci v raichu mě holt rozmlsali, pacholci...

Arnolde neser, když říkám, že jsou dobrý a poctivý, tak jsou prostě dobrý a poctivý. Tečka.

2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Co udělat proto, abych mohl vařit jídlo na akcích?

8.12.2013 v 06:00 | Nahoru | #57

Lion píše: cort> zrovna bramborák je asi jediný stánkařský jídlo, který bych nedal... vana oleje a v tom se koupe placka... ten smrad mi stačí jen když kolem toho musím projít

nejradši mám kebab a hamburgry, namlít hovězí je jednoduchý, koření, bulka, domácí dresing, čedar, zelenina a sedm pětek jen to hvízdne



kdysi dávno (tak 4 - 5 let zpátky) měli dva mladý borci na srazu ve veltrusích stánek s bramborákama a dali do něj vše co sis jen vymyslel, třeba houbovou směs, olomoucký tvarůžky, kuřecí prsa, zelí atd... nemělo to chybu a za rozumnou cenu (tušim kolem 50 kč a byl to fakt óbr plněnej bramborák ) a co se týká toho přepálenýho omastku, to k tomu asi patří a jelikož bramborák dost "saje" omastek, nemusíš se obávat že bude hodně přepálenej, protože se pořád dolívá to u hranolků je to kolikrát podstatně s přepálenym omastkem o poznání horší
a nezlob se na mě, ale hamburger za 7 pětek, to bych si opravdu nekoupil, pokud by k tomu nebyla černoška grátis

(reakce na) Co udělat proto, abych mohl vařit jídlo na akcích?

8.12.2013 v 08:35 | Nahoru | #58
ZlomenyUcho> proč to nejde už ses tu od znalců dověděl,tak zkus obejít nějaké pořadatele a dej se do toho.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Co udělat proto, abych mohl vařit jídlo na akcích?

8.12.2013 v 10:39 | Nahoru | #59

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Co udělat proto, abych mohl vařit jídlo na akcích?

8.12.2013 v 10:45 | Nahoru | #60

Lion píše: mára929r> i hamburger se dá udělat pořádně

www.iprima.cz/sites/default/files/images_original/11/Hamburger%20s%20bylinkovym%20maslem.jpg



neříkám že ne, a rád si za kvalitní jídlo zaplatim, ale za hamburger dát 70 kč (a to i když bude hodně dobrej) fakt nedám, a to z jednoho důvodu - abych se najedl, musel bych sníst aspoň tři a když si to spočítáš, tak za cenu 210 kč máš v krčme průměrné dvě hotovky i s pitím
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist