Ale málokdy se nám beztak stane, že najdeme jednodruhovej košík, čili směska je nejčastějším výsledkem.
Jinak teda poznatek ke kotrči: dršťkovka z toho lze udělat, ale jen z kusu, kterej v sobě nemá zarostlej pisek a hlinu, drbala jsem se s tim hodinu a beztal to byl samej písek a polívku jsme nakonec vylili.
prouky píše: Je to to samý, suchohřib hnědý anóbrž modrák, na jihu Čech se tak jim běžně říká, hřib kovář sice taky modrá, stejně tak jako "babka", ale obvykle se jim modrák neříká. Alespoň na jihu ne.
Asi se tomu říká na každým "jihu" jinak (ale podle článku i na severu) . U nás na "jihu" je modrák Kovář a suchohřib je suchohřib.
1 reakcí na tento příspěvek Houby a houbaři
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Houby a houbaři
dva_hrnce píše: A jej, sorry, otočte si monitory
To vypadá na nějaký hnojník.
1 reakcí na tento příspěvek Houby a houbaři
1 reakcí na tento příspěvek Houby a houbaři
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Houby a houbaři
1 reakcí na tento příspěvek Houby a houbaři
http://www.houbareni.cz/houby.php
1 reakcí na tento příspěvek Houby a houbaři
Danny350 píše: Pěkný trs václavek, super fotka
Dík, tak ještě něco přidám, hlavní sezóna u nás pod horama zatím v nedohlednu, loni se to , zachraňovalo až na konci, tak zase něco staršího. Takový odborník jako Ty nejsem, to co jste dnes jedli, to bych nesbíral, neznám to, ale vypadá to hezky. Ani nevím, jestli to u nás nahoře roste . Ale tu smaženici z čerstvých hub Vám sakra závidím!!!
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Houby a houbaři
FILODENDRON píše: To vypadá na nějaký hnojník.
jojo, hnojník třpytivý, jsem čekal něco vzácnějšího