Téma: Club Chasníků 100kg+
 
25.5.2010 v 19:54
..............


Naposledy editováno 12.11.2015 19:22:28

(reakce na) Club Chasníků 100kg+

20.1.2013 v 19:05 | Nahoru | #2221

kocour1 píše: musím dělat chlubílka, jeden z mých receptů mi vyšel v podnikovém časopise KOFOLY



GRATULACE

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Club Chasníků 100kg+

20.1.2013 v 23:18 | Nahoru | #2222

JARYN82 píše: Přikládám jednu fotku co jsem vyhrabal z jara. Maso bylo vynikající doporučuji všem zkusit, maso na mramorové desce má úplně jinou chuť.





Maso na šutru je super, ještě víc super je plácnout vedle něj vajíčko ať se udělá na tom výpeku z masa

Zkus taky někdy rybu na šutru, dělám tak kapra. Je to mňamka.

2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Club Chasníků 100kg+

24.1.2013 v 16:08 | Nahoru | #2223
_zdenda_> kde se dá takový šutr sehnat za solidní cenu

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Club Chasníků 100kg+

24.1.2013 v 16:11 | Nahoru | #2224

kocour1 píše: _zdenda_> kde se dá takový šutr sehnat za solidní cenu

v každém kamenictví ti daji za pár korun zřeba nějakej prasklej já je měl ze zlíchova.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Club Chasníků 100kg+

24.1.2013 v 17:30 | Nahoru | #2225
valibuk> jj, kameníci se šutrů zbavujou) když máš kliku, tak je na spodní straně třeba i nějaký písmo, nebo křížek)) kámoš si ho přivezl, horní starna vyleštěná a na dolní bylo kus jména s datumem)))

(reakce na) Club Chasníků 100kg+

24.1.2013 v 18:06 | Nahoru | #2226

wert píše: valibuk> jj, kameníci se šutrů zbavujou) když máš kliku, tak je na spodní straně třeba i nějaký písmo, nebo křížek)) kámoš si ho přivezl, horní starna vyleštěná a na dolní bylo kus jména s datumem)))

nesmíš být cíťa já koupil asi 3cm silnou desku na stůl,která po vyleštění spadla a prdla na tři kusy,byla cca 120x80. diamantovým kotoučem jsem z ní nadělal asi 6 kusů 20x 30-30x40. kameník větší nedoporučuje větší,že to potom praská.koupil jsem tu ruplou desku za tři sta

Naposledy editováno 24.01.2013 18:12:03

(reakce na) Club Chasníků 100kg+

24.1.2013 v 18:13 | Nahoru | #2227

kocour1 píše: _zdenda_> kde se dá takový šutr sehnat za solidní cenu

pokud bys s tím měl nějakou pakárnu,tak řekni,já ti jeden hodím třeba do slaného k pumpě. musíš mi to ale připomínat,protože na všechno zapomínám.

Club Chasníků 100kg+

24.1.2013 v 19:02 | Nahoru | #2228
Mám desku cca 300x400mm, je usazená do kovového rámečku s možností nasunutí nožiček libovlné délky, na rámečku jsou držadla aby se dala pohodlně odnést. Super věc Táta někde u kameníka splašil několik šutrů, tak je takhle "okoval" a rozdali/rozprodali jsme to po známých. No a jeden šutr zůstal i na mě

Naposledy editováno 24.01.2013 19:03:25

1 reakcí na tento příspěvek Club Chasníků 100kg+

27.1.2013 v 00:27 | Nahoru | #2229
Hlásim se do klubu
196 cm a 116 kilo

Naposledy editováno 27.01.2013 00:28:58

(reakce na) Club Chasníků 100kg+

27.1.2013 v 11:18 | Nahoru | #2230

jarizz píše: Hlásim se do klubu
196 cm a 116 kilo


Já tedy také, 188cm/103kg

Club Chasníků 100kg+

27.1.2013 v 13:44 | Nahoru | #2231
To teda musím taky.
170cm/130kg.

1 reakcí na tento příspěvek Club Chasníků 100kg+

27.1.2013 v 15:45 | Nahoru | #2232
tak už jsem vás přidal pánové, hodte nějaké vaše oblíbené recepty jestli máte pro inspiraci

Club Chasníků 100kg+

27.1.2013 v 16:35 | Nahoru | #2233
Já pořád experimentuju, každé jídlo je originál dle aktuální chuti

Club Chasníků 100kg+

27.1.2013 v 16:42 | Nahoru | #2234
Můj oblíbený recept je: "s dobrou společností vyrazit do indické restaurace"

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Club Chasníků 100kg+

27.1.2013 v 18:18 | Nahoru | #2235
JARYN82> Hlásim se 177cm 110 kg.Recept snad tahle klasika!



(reakce na) Club Chasníků 100kg+

27.1.2013 v 18:36 | Nahoru | #2236

karlos-transalp píše: JARYN82> Hlásim se 177cm 110 kg.Recept snad tahle klasika!




paráda

Club Chasníků 100kg+

28.1.2013 v 06:53 | Nahoru | #2237
jo,jo,to znám.175/112



1 reakcí na tento příspěvek Club Chasníků 100kg+

28.1.2013 v 11:10 | Nahoru | #2238
Zimo, táhni už do prdele





1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Club Chasníků 100kg+

28.1.2013 v 15:35 | Nahoru | #2239

kocour1 píše: Zimo, táhni už do prdele





už pomalu táhne

Club Chasníků 100kg+

16.2.2013 v 18:22 | Nahoru | #2240
Taková malá dietní večeře, dole pod tím je schovaný naporcovaný
kapr



(reakce na) Club Chasníků 100kg+

17.2.2013 v 09:23 | Nahoru | #2241

JARYN82 píše: už pomalu táhne

to si ještě počkáme

Club Chasníků 100kg+

24.2.2013 v 00:03 | Nahoru | #2242
pánove nějakou oblibenou máte?? jedna z mých oblíbených

Naposledy editováno 24.02.2013 00:04:22

Club Chasníků 100kg+

24.2.2013 v 21:51 | Nahoru | #2243
Taky se hlásím 175cm a 118 kg.Oblíbený dlabanec-přírodní kuřecí plátek ,na něm osmahlá šunka od kosti a rozpuštěný hermelín na vrch a americkými bramborami.Nebo plněná kapsa,at vepřová nebo kuřecí se šunkou ,sýrem a náplní a kuřecí nebo vepřová roláda.Mám rád, když na talíři není jen jeden druh masa,ale něčím se to obzvláštní a dochutí.Jinak na grilu je nejlepší vepřová kýta s kostí,hezky naložená a ugrilovaná,máme tu řezníka ,kde se dá objednat a přivézt hotová i teplá a jen se udržuje na teplotě na grilu,stojí to za to.

Club Chasníků 100kg+

2.3.2013 v 10:06 | Nahoru | #2244
Tahle není žádný kulinářský recept ale jen taková srandovní ptákovina





2 reakcí na tento příspěvek Club Chasníků 100kg+

2.3.2013 v 10:07 | Nahoru | #2245
a takhle to vypadá po uvaření





1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Club Chasníků 100kg+

2.3.2013 v 10:42 | Nahoru | #2246
kocour1> to je pecka,to udělám dětem

(reakce na) Club Chasníků 100kg+

2.3.2013 v 11:16 | Nahoru | #2247
kocour1> skvělý nápad pro ty děti opravdu super

Naposledy editováno 02.03.2013 11:16:31

2 reakcí na tento příspěvek Club Chasníků 100kg+

2.3.2013 v 12:37 | Nahoru | #2248
Tak dnešní oběd. Steaky po dotažení v troubě v provedení wel done či jak se to píše a pepřová omáčka se zeleninou









1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Club Chasníků 100kg+

2.3.2013 v 13:16 | Nahoru | #2249
valibuk> ale jednu radu, ty špagety než je napícháš do buřta zkrať protože se to dá jíst jen tak, že napíchneš buřta a celé to nacpeš do pusy. A při napichování nemusíš po jedné špagetě ale klidně několik najednou.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Club Chasníků 100kg+

2.3.2013 v 13:19 | Nahoru | #2250
wert> máš rád uplně propečený? jestli ne,doporučuju teploměr,fakt to funguje
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist