Právě jsem se ve zprávách na Impulsu doslechl že: podle laboratorních testů se zjistilo, že téměř všechny kečupy jsou vyráběny z plesnivých či shnilých rajčat.
Prostě je to shnilé tak šups s tím do kečupu, zákazník to tam neuvidí - no vy jste teda ale pěkný PRASATA a ty kečupy které si vyrobíte tak si je také sami sežerte
My to jíst nebudeme
2 reakcí na tento příspěvek No nejsou to prasata ???
Ale čistě z mého oboru..to by ses divil kolik je všude plísní
1 reakcí na tento příspěvek No nejsou to prasata ???
Naposledy editováno 20.10.2011 14:20:48
1 reakcí na tento příspěvek No nejsou to prasata ???
Naposledy editováno 20.10.2011 14:22:09
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) No nejsou to prasata ???
2 reakcí na tento příspěvek No nejsou to prasata ???
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) No nejsou to prasata ???
Bludevil píše: Dr.Houba> Varuj mě, kdybych chtěl někdy v opilosti s tebou načít tohle téma
Proč ...je to jednoduché, ty spory jsou ve všem, jde jen o to, jestli je buď zabiješ konzervací, pak se tam dostanou nové když to otevřeš. Nebo tam dáš tolik sajrajtů, že je to pro růst hub toxické a pak se to nezkazí, ani když to otevřeš
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) No nejsou to prasata ???
VlastíkPlamínek píše: nejim kečup
ty určitě žereš majonézu, už vidim jak to v tý sračce uplně topíš
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) No nejsou to prasata ???
VlastíkPlamínek píše: nejim kečup
Také tak. Kečup je likvidátor jakékoliv jiné chutě.
3 reakcí na tento příspěvek No nejsou to prasata ???
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) No nejsou to prasata ???
Dandule píše: A víte z čeho se dělá maggi?
A víš z čeho se dělá živočišné uhlí?
1 reakcí na tento příspěvek No nejsou to prasata ???
2 reakcí na tento příspěvek No nejsou to prasata ???
O doslova chemickejch šťávách, limonádách, jogurtech a instantních věcech nemluvě
A profláklá značka BIO? V rádiu jsem jednou slyšel týpka, co tvrdil, že jde ráno nakoupit rajčata do supermarketu a pak je prodá o dost dráž jako BIO na trhu...
Takže asi tak - co si kdo nevypěstuje / nevykrmní / nezpracuje sám, nemůže mít jistotu NIKDY, a proto je lepší to neřešit a jíst na co má zrovna chuť
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) No nejsou to prasata ???
Dr.Houba píše: A víš z čeho se dělá živočišné uhlí?
neffím
sharkis píše: Řešit každou volovinu, tak nemůžete jíst nic Nechtějte vědět, z čeho se vyrábí delikátní grilovací speciality, veleoblíbené salámy, veškeré uzeniny, paštiky, pomazánky nebo cokoli jiného tomu podobného
O doslova chemickejch šťávách, limonádách, jogurtech a instantních věcech nemluvě
A profláklá značka BIO? V rádiu jsem jednou slyšel týpka, co tvrdil, že jde ráno nakoupit rajčata do supermarketu a pak je prodá o dost dráž jako BIO na trhu...
Takže asi tak - co si kdo nevypěstuje / nevykrmní / nezpracuje sám, nemůže mít jistotu NIKDY, a proto je lepší to neřešit a jíst na co má zrovna chuť
Přesně moje řeč.. jedli jsme to vždycky, žijeme, ne*ereme potom, neblijeme potom..tak co..stjeně tim nic nevyřešíš a pokud nemáš možnost pěstovat si sám más smolík a žer co si můžeš koupit. BIO potravinám nevěřim (jako že jsou fakt BIO) takže utrácet za ně fakt nehodlám. Jak jsem četla tak nezdravej je i chleba a vlastně všechno tak co
kocour1 píše: Taková je současná realita, na ogrilované klobásky vyrobené ze zasmrádlého polského kuřecího separátu si dáme kečup vyrobený ze zahnilých rajčat...
já nejím vůbec nic co je vyrobeno v Polsku.
sýry přesolený, smetana do kávy nemá se smetanou nic společného, z polského instatního kafe se mi dělá vyrážka.
Proto nekupuju a nebím nic co je made in Polland. Dokonce se začínám vyhýbat i výrobkům Made In EU.