2 reakcí na tento příspěvek Jíte dušenou mrkev?
1 reakcí na tento příspěvek Jíte dušenou mrkev?
1 reakcí na tento příspěvek Jíte dušenou mrkev?
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jíte dušenou mrkev?
Fanda29>Drne gastronomie myslím není zrvna tvoje hobby, takový blafi co nabízíš, ty vole, bych chcíp hlady
blafy? kdyz o me reknes ze jsem vul tak to beru ale urazit koprovku?
1 reakcí na tento příspěvek Jíte dušenou mrkev?
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jíte dušenou mrkev?
Ďuričko>Ty vole Drne
áno? jis nebo nejis?
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jíte dušenou mrkev?
[img]
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jíte dušenou mrkev?
DRN>blafy? kdyz o me reknes ze jsem vul tak to beru ale urazit koprovku?
Proč žrát koprovku, když může být svíčková Jak už někdo psal, neměl jsem ještě takovej hlad, abych si to dal podruhý v životě
2 reakcí na tento příspěvek Jíte dušenou mrkev?
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jíte dušenou mrkev?
DRN>áno? jis nebo nejis?
Nežeru jen pod nátlakem Esi tu bude zejtra téma na Segedýn,tak už mi vážně praskne céfka
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jíte dušenou mrkev?
Ďuričko>Nežeru jen pod nátlakem Esi tu bude zejtra téma na Segedýn,tak už mi vážně praskne céfka
jo segedýn, tak az budu zase moct zalozit
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jíte dušenou mrkev?
Kromě mořských potvor a rybí polívky jím prakticky všechno (kromě asijských úchyláren). Mám rád dušenou mrkev, špenát, fazolky apod., jen si to musím uvařit sám, nebo od někoho, kdo se trefí do mý chuti. Dobře upravená zelenina nemá s těmi blafy, co servírovali v školních a dalších jídelnách nic společnýho a jako příloha třeba k opečený vepřový panence, nebo kusu kvalitního hovězího je nepřekonatelná. To už nemusím jako přilohu k dobrýmu masu hranolky a krokety, protože s těmi všechno chutná stejně a ta karamelová chuť přebije všechnu chuť masa.
Asi sem divnej, ale je mi to fuk, mě to chutná a jiným to nenutím.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jíte dušenou mrkev?
edit: jo a hrášek z plechovky, ale nějaký lepší, né ten sráč.. na ten jsem zapomněla ale jen s mírou
Naposledy editováno 07.10.2010 18:10:51
1 reakcí na tento příspěvek Jíte dušenou mrkev?
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jíte dušenou mrkev?
charlie.vtx1800>Lucka> Jojo, tak nějak si to představuju. I když já ji radši jemně nakrájim nožem, než strouhat. A ta mrkev musí mít dobrou chuť i syrová, jinak se to ani podušením nezachrání a je to blaf. Škoda, že si daleko, asi bych si u tebe pochutnal.
Na kostičky jsem to zkoušela jednou a neoslovilo mě to tak, jak jsem si představovala, možná ty kostičky byly ještě moc velké..
Ale obecně teplá, nebo grilovaná zelenina je luxusní, kromě zelené papriky )))
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jíte dušenou mrkev?
charlie.vtx1800>Lucka> Jestli ji umíš dle mého gusta - tak se hlásím!
Kromě mořských potvor a rybí polívky jím prakticky všechno (kromě asijských úchyláren). Mám rád dušenou mrkev, špenát, fazolky apod., jen si to musím uvařit sám, nebo od někoho, kdo se trefí do mý chuti. Dobře upravená zelenina nemá s těmi blafy, co servírovali v školních a dalších jídelnách nic společnýho a jako příloha třeba k opečený vepřový panence, nebo kusu kvalitního hovězího je nepřekonatelná. To už nemusím jako přilohu k dobrýmu masu hranolky a krokety, protože s těmi všechno chutná stejně a ta karamelová chuť přebije všechnu chuť masa.
Asi sem divnej, ale je mi to fuk, mě to chutná a jiným to nenutím.
podpis! Dále hrachová kaše, čočka, cokoli, v čem je pořádná dávka Chilli, Sambal Oelek, Feferonky, Sweet chilli sauce, nepohrdnu ani "baby gulášem" (krupicová kaše, pouze s máslem).
Brambory - jedině jako kaši, knedlíky jednou za měsíc (rýže a těstoviny vítězí!)
Asijskou (čína a indonézie můžu) S'chuan mňam, ale "origo" bejvávalo lepší... (nejedl jsem ještě kočku, nevíte jak chutná??? Pes a hadí polívka ujde... Akorád mořský potvory si vybírám, jak to není čerstvě zabitý kuchařem, tak je to o "GRC".
Naposledy editováno 07.10.2010 18:34:42