Téma: Vaše majstrštyky na grilu
 
12.8.2008 v 19:52
Pochlubte se co dáváte na gril a perferujete uhlí nebo brikety?
Předchozí
1 2
Následující

Vaše majstrštyky na grilu

13.8.2008 v 12:44 | Nahoru | #31

Bludevil>Viktor ZZR600>nejvic me sere,ze prijdou o velkou gril party kde bude prase a dalsi pochutinky
Brnaci nebo mozna i prespolni...kdo znate restauraci U staryho Billa...to je na maso ta nej restaurace...sezenou se tam steaky z klokana,bizona atd...je tam neskutecne draho,ale clovek od tama odchazi s tim,ze z toho jidla ma zazitek a hlavne je zasycen
vsak mrknete:
www.bill.cz/
a muzu to vrele doporucit na firemni nebo takove ty repre akce! podotykam,ze tam nedela nikdo znamej,ale opravdu kvalita a sluzby hovori sami za sebe!!!
Co mi to děláš, já teď skoro brečím u jídelního lístku- dokonalý!



To je žrádlo..... kurva, já bych si dal....ale fakt je, že ty ceny sou dost mastný, ale pokud to chutná a vypadá jak píšou, tak to beru

Vaše majstrštyky na grilu

25.9.2009 v 22:14 | Nahoru | #32
[url= za 5 kč[/url]

(reakce na) Vaše majstrštyky na grilu

26.9.2009 v 09:54 | Nahoru | #33

DRN>uhlí, nejcasteji deláme makrely, máme vlastní recept na nakladani


poděl se

(reakce na) Vaše majstrštyky na grilu

26.9.2009 v 10:26 | Nahoru | #34

šmudla>tak pane kolego - říkají mi grillman. Výborný jsou ty marinády z Lídlu ješte k tomu dodám,česnek, vejce, med papriku, cibuli, koření, pepř a oliv olej a to je šmakec.
naložit 3 hod před tím



Marinády z Lídlu jsou OK. Ale jaksi jsi vynechal hořčici a bobkový list. A některý maso je lepší už den předem

1 reakcí na tento příspěvek Vaše majstrštyky na grilu

26.9.2009 v 12:41 | Nahoru | #35
mam udelanou takovou panev nad ohen. v prostred zeleninka po krajich krupave francouzke bagetky a samozrejmne masicko

[img]

(reakce na) Vaše majstrštyky na grilu

26.9.2009 v 19:50 | Nahoru | #36
Makrelky,mňam Přes léto jsem jezdil každý víkend,kde pekli na dřevě,tedko si je peču sám.Kundím to na elektrickým grilu bo než bych rozdělal oheň,tak bych hlady zhebnul Zapíjím samozřejmě decentně.Vínečkem

Vaše majstrštyky na grilu

26.9.2009 v 21:35 | Nahoru | #37
přeferuju uhlí a takovej plněnej hermelín v těstíčku z brusinkama a grilovanejma rajčátkama kuwa to je wěc

(reakce na) Vaše majstrštyky na grilu

26.9.2009 v 21:42 | Nahoru | #38

DRN>uhlí, nejcasteji deláme makrely, máme vlastní recept na nakladani



tak pane... makrely primo miluju... uz jen vune, kdyz se to griluje... to na me plati jako afrodisiakum...

Vaše majstrštyky na grilu

26.9.2009 v 21:45 | Nahoru | #39
gril tak uhlí...pokud nad tím mám mramorovou desku tak brikety (teda záleží na konstrukci grilu)

Vaše majstrštyky na grilu

17.4.2011 v 14:10 | Nahoru | #40
jaky typ grilu je dobry udelat? chci to jen na spizy a ryby

Vaše majstrštyky na grilu

18.4.2011 v 08:21 | Nahoru | #41
Když mluvíte o těch makrelách, přihoďte recept, jak je na grilu děláte, ryby moc nedělám...

Vaše majstrštyky na grilu

18.4.2011 v 09:24 | Nahoru | #42
Co jsem kdy viděl a kdy griloval, mramorová deska je best off, skvěle se to na tom dělá, šťáva pěkně drží na masíčku a neteče někam dopryč, nic nepropadá roštem do vohňa, topit se pod tím dá čímkoli no prostě parádní práce...

Vaše majstrštyky na grilu

18.4.2011 v 09:28 | Nahoru | #43
brikety a nejradeji mam vepřové špízy
a dale na mramoru veskere rizky a filety. kurata bud na klacku nebo na roštu.

Naposledy editováno 18.04.2011 09:28:46

Vaše majstrštyky na grilu

18.4.2011 v 09:50 | Nahoru | #44
Dřevo a brikety naložené maso a sunkove klobasky v česnekove marinade a grilovácim koření pstruh a makrela taky Tak

Vaše majstrštyky na grilu

18.4.2011 v 11:42 | Nahoru | #45
na grilovaný kuře na hočticovo-pivní marinádě vzpomínám dodneška
Předchozí
1 2
Následující
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist