no, problém je v tom, že jsem to nikdy nedělal.. a oni to nějak neví lol
máte nějaké finty na co si dát hlavně pozor apod..?
jako nošení, umět otevřít pusu, být příjmený, slušný apod. to je jasné.. ale nějaké postřehy.. čeho se vyvarovat apod. díky
BoB_33246>Hlavně když někdo přijde ..tak se k němu hnedka nehnat pokud nevypadá,že tě okamžitě potřebuje.
Měl by jsi jim dát takovej menší čas na aklimatizaci v prostředí. ASpoň já teda nemám rád ty číšníky co si ještě nesundáš sáčko a už jsou u tebe
jj, to taky nemám rád.. co ještě zachodu chtějí vědět co budu pít..
corrtowskicéer>Hlavně se nauč na nečisto nosit správně talíře, u nás do knajpy vzali jednou šmudlu a ta si přidržovala talíře palcem v jídle...
LOL..
já zas pamatuju holku první den v hospodě a na lístek nám napsala
4x pivo desítka
1x buráky
4x pivo desítka
2x chipsy
4x pivo desítka
takhle pod sebe...
rydlas>corrtowskicéer>Hlavně se nauč na nečisto nosit správně talíře, u nás do knajpy vzali jednou šmudlu a ta si přidržovala talíře palcem v jídle...
LOL..
já zas pamatuju holku první den v hospodě a na lístek nám napsala
4x pivo desítka
1x buráky
4x pivo desítka
2x chipsy
4x pivo desítka
takhle pod sebe...
booože, to je toho, třetí den už dělala určitě jenom čárky
BoB_33246>Hlavně když někdo přijde ..tak se k němu hnedka nehnat pokud nevypadá,že tě okamžitě potřebuje.
Měl by jsi jim dát takovej menší čas na aklimatizaci v prostředí. ASpoň já teda nemám rád ty číšníky co si ještě nesundáš sáčko a už jsou u tebe
Nemám rád, když mi tohle dělaj prodavači v obchodě. Ale v hospodě mám rád, když mi obsluha pomůže najít volný stůl (je-li to potřeba) a okamžitě dodá nápojový a jídelní lístek.
Repulsion>BoB_33246>Hlavně když někdo přijde ..tak se k němu hnedka nehnat pokud nevypadá,že tě okamžitě potřebuje.
Měl by jsi jim dát takovej menší čas na aklimatizaci v prostředí. ASpoň já teda nemám rád ty číšníky co si ještě nesundáš sáčko a už jsou u tebe
Nemám rád, když mi tohle dělaj prodavači v obchodě. Ale v hospodě mám rád, když mi obsluha pomůže najít volný stůl (je-li to potřeba) a okamžitě dodá nápojový a jídelní lístek.
..obvykle čekám až se host usadí než k němu jdu, ale když vidim že tápe kam, tak ho nasměruju na volná místa.
U Karla IV. . Bohužel už to koupilo nějaký tele s barákem a jsou tam rákosníci. Ale tahle hospoda, přes to byla přes vzhled bolševické čtyřky vyhlášená pivem a kuchyní. Provozoval to nějaký Evžen a ten uměl odhadnout hosta mezi dveřma, takže než jsi usedl měl jsi na stole na co Tě otypoval. A vzhledem k jeho postavě nikdo neprotestoval, ani když jeho odhad vyjímečně nebyl správný.
edit: dneska jsem si vyslechla taky (naštěstí z prostor kuchyně), jak ženská nadávala, že obsluha je nahovno a takové blbosti, takže největší hnus jsou protivní lidi, kteří chcou všechno hned a taky občas neunosné horko... dělám na koupališti a koupu se tak 2-4x do roka lol
edit2: jo a k tomu nošení, to je jen o praxi, máš u stolu 6 lidí a jít tam 3x jak debil s jedním talířem v ruce, to je akorát ztráta energie.. takže si to zkoušej doma, naučíš se to rychle, já vezmu 4 talíře v pohodě a nikdy mě to nikdo neučil..
Naposledy editováno 20.06.2008 20:20:26