Pozvánka na Olympia Supermoto Night Show

Zraky fanoušků supermota se po roce opět upírají do Brna, kde na parkovišti obchodního centra Olympia vypukne již pop páté velkolepá nejen motárdová show. Pro letošní rok je připravena řada novinek.

Celodenní a zejména večerní závodní „Olympia supermoto night show 2010“ je opět zajímavým zpestřením závěru letošní motoristické sezóny a pozvání k závodům v areálu nákupního a zábavního centra OLYMPIA Brno přijala řada našich předních supermoto jezdců či závodníků z jiných motoristických disciplín. Navíc jsme letos v tradičním doprovodném sportovním programu zařadili další zajímavou sportovní motodisciplínu v podání jezdců české a slovenské špičky na závodních Sportovních skútrech. Tradicí je i bohatý doprovodný program se soutěžemi a ukázkami zajímavých aktivit. V této oblasti bude dominantní „Freestyle motocross show“ týmu MotoXzone Petra Kuchaře, kdy na vlastní oči shlédnete u Olympie premiérově „šílené“ motoskoky FMX jezdců. Proto věříme, že se z areálu brněnské Olympie budete první říjnovou sobotu všichni bez rozdílu věku vracet s vědomím příjemně prožité pohodové motoristické zábavy.

Skútry

„K tradici každoročně patří i bohatý zábavný doprovodný program a naše snaha představit kromě Supermota divákům i další sportovní motoristické lahůdky.“ Proto již „Olympia“ uvítala jízdy čtyřkolek, minibiků, pitbiků, fechtlů a při svém druhém ročníku v roce 2007 i sportovních skútrů. Tato disciplína nás zaujala natolik, že se k ní po třech letech opět vracíme. Svojí dynamikou a především jezdeckým stylem na „malé Olympia trati“ skútristé asi nejvíce připomínají klasické silníční motocyklové závodění s dramatickými souboji a atypickým projížděním ostrých zatáček s vystrčenými koleny „hoblujícími“ asfalt. Letos uvidíme speciálně vyladěné sportovní skútry při samostatných jízdách (jen finále bude společné) dvou objemových tříd – Skútry 50 a skútry open.

FMX

V sobotu 2. října se však poprvé v historii olympia supermoto night show představí v atraktivním programu představí létající muži – motokrosoví freestylisté. Jejich odpolední a večerní exhibice polechtají nervy diváků v režii motoXzone teamu českého freestylového mága Petra Kuchaře. Toho letos provázela smůla v podobě vleklého onemocnění, v přípravě týmového vystoupení u Olympie však neponechává nic náhodě...

Diváci podpoří Lukáše Šemberu

Hostem show bude motocyklový silniční závodník Lukáš Šembera, který se v průběhu loňské Olympia Supermoto Night Show nešťastně zranil a nadále zůstává od pasu dolů ochrnutý. Lukáš nepřízni osudu nepodléhá, se zájmem sleduje motocyklové závody a navíc našel zalíbení v prozatím novém sportu - basketbalu vozíčkářů. Připravuje se v brněnském Hobit týmu, v jehož dresu by rád hrál basketbalovou soutěž v Rakousku. Agentura Forsage, každoroční pořadatel Olympia Supermoto Night Show, hodlá tuto snahu postiženého závodníka o nastartování nové sportovní kariéry podpořit a Lukášovi věnovat deset procent tržby z prodaných vstupenek na letošní závod s využitím této částky pro úhradu nákladů spojených s touto sportovní aktivitou. Každá vstupenka ponese speciální závodníkovo logo a motoristickým fanouškům tak i v budoucnu připomene, že návštěvou závodu přispěli k solidárnosti se statečným mladým člověkem a podpořili jeho touhu o sportovní vyžití.

Kdy, kde a za kolik

Celá show se bude konat u obchodního centra Olympia Brno 2.10. 2010. Kompletní časový harmonogram a program najdete zde.

Vstupné na akci:

DOPOLEDNÍ PROGRAM.........50,- Kč
ODPOLEDNÍ ZÁVOD..........150,- Kč
VEČERNÍ ZÁVOD............150,- Kč
DĚTSKÉ VSTUPNÉ do 130cm...80,- Kč

Web: www.supermotobrno.cz

Informace o redaktorovi

Matěj Oliva - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist