Testy v Cartageně

Na okruhu Cartagena proběhly před Vánocemi testy několika týmu supersportového šampionátu, které doplnili jezdci stockových tříd.

Nejen v asijském Kataru se před Vánočními svátky testovalo. Několik týmů z WSBK se sešlo i na španělském okruhu Cartagena, kde se připravovaly na novou sezónu. Týmy Yamaha Lorenzini by Leoni, Honda Megabike a Ducati Junior představili své naděje pro šampionáty stocků a supersportů. Navzdory povětrnostním podmínkám dosáhli někteří z aktérů pozoruhodných výsledků. Nejrychlejším ze všech byl Japonec Katsuaki Fujiwara, který s Hondou týmu Megabite dokázal zajet čas 1:36,8. Ital Massimo Roccoli s Yamanou týmu Lorenzi by Leoni zajel čas jen o 0,4 sekundy pomalejší, zatímco nová posila týmu Megabite Honda, italský jezdec Lorenzo Alfonsi, zajel nadějný čas 1:37,8.
Výborně se v Cartageně prezentoval i Claudio Corti, který se svým novým týmovým kolegou Michele Pirrem testoval Yamahu pro stockový šampionát litrových motocyklů. Slabší stockovou třídu zastupovala nově složená dvojice týmu Ducati Xerox Junior, kde k Domenico Coluccimu nově přišel Lorenzo Baroni.

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist