Pojede Kuba Smrž přece jen ve Valencii?

Pokud se dá věřit slovům šéfa závodního oddělení Aprilie, Gigimu Dall’Ignovi, tak by se český jezdec Jakub Smrž přece jen dnes a zítra měl objevit v sedle motocyklu Aprilia na okruhu Ricarda Torma!

Ještě není vůbec jasné, jestli italský tým Guandalini, která momentálně pracuje na společném projektu s Borciani Sterilgarda, pojede v roce 2010 na Aprilii. Majitel týmu Guandalini Racing je kromě jiného naštvaný, že nový tým Althea se stal díky svým jezdcům Checovi a Byrneovi nejvíce oblíbeným týmem u továrny Ducati a Guandalini tak má strach, aby nezůstal "na ulici". 


Ředitel závodního oddělení Aprilie Gigi Dall’Igna k tomuto problému říká: "Samozřejmě že by to byla výhoda, mít místo dvou motocyklů tři. Tím bychom měli k dispozici více dat. Ovšem doposud jsme neuzavřeli s týmem Guandalini žádnou smouvu o spolupráci! Z naší strany to není vůbec žádný problém. Motocykl je zde připraven a my čekáme. Pro Smrže jsme totiž postavili úplně nový motocykl a on zde může testovat". 

Ovšem nakonec z testu Jakuba Smrže nic nebylo: "Motocykl pro Smrže je připraven. Ale tým nezaplatil", odůvodnila své rozhodnutí Aprilia. 

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (5x):



TOPlist