Ohlasy z pódia druhého závodu SBK v Misanu

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
KARING (245) napsal 15.06.2022 v 20:39-1+3

Tim85 - Jsi veliký Bautistovec a Ducatista! Červená barva ti brání v objektivutě. Co chceš okečávat? Ducati má o desetinu vyšší otáčky a tím i o desetinu vyšší výkon motoru a o dvacet km/v hodině větší rychlost. A to vše s požehnáním šmejdú z Dorny! Co pak zbývá Bautistovi než vyhrávat? A ani nemusí riskovat v zatáčkách, nikdo se ho neudrží ani v závěsu, co rovina to 20 metrů náskok! Stačí?

fomax (241) napsal 15.06.2022 v 20:13-1+3

No jo Time, nenapadlo tě /jak by mohlo.../ že jsi naopak zabedněný ty a to, co tady podsouváš mě, platí vlastně na tebe? Jako kolovrátek hájíš podvodníky Ducati a Bautistu a spol. Oháníš se tady inženýry a JR a TR, ale pořád jsi tady nějak nevysvětlil jakým právem má ten Španělský podvodník díky o 1 500 vyšším otáčkám o desetinu vyšší výkon, své podvodné Ducati a o 15-20 km/h rychlejší motorku na ronkách. To, že díky top speadu své Ducati zapomněl přejíždět v zatáčkách je už jenom okrajová záležitost.

Tim85 (443) napsal 15.06.2022 v 15:17+1

Zabedněnost zdejšího jedince je nekonečná. Když chceš dělat odborníka, proč to nenapíšeš JR? Asi by tě poslal do .... . Takže položme si otázku "Komu věřit?" inženýrům co na tom pracují a jezdcům jako JR a TR, kteří se jasně vyjádřili, nebo takovému amatérovi? Myslím, že každý si odpoví sám.
Jinak tenhle jedinec už nemusí reagovat, jeho výplody jsou jak kolovrátek a ještě k tomu hodně hloupý kolovrátek.

fomax (241) napsal 15.06.2022 v 14:45-1+2

Tim85 - Tak podle tebe má asi vlastně Rea výhodu proti Bautistovi v nižších otáčkách! Když měla Ducati 12 500 otáček, tak měla o 200 kubíků větší objem motoru, Kawa měla 14 100 ve čtyřválci. Jely se 1 200ccm dvouválce a 1000ccmtříválce a čtyřválce! Už tenkrát měla Ducati největší krouťák i když nebyla tak dominantní, jako teď, kdy ji vodí ten Španělský podvodník. A další podvodníci Ducatisté! Na otáčkách záleží hodně a jestli nevidíš jakou má výhodu podvodník Bautista, ktrému do jede minimálně o 15 km/h po rovině rychleji. Ty to stejně nechceš vidět a blekotáš o tom, že to je tím, jak si kdo naladí stroj! Ne kamaráde, je to podvod od Dorny, která toto svinstvo zařídila, aby konečně Ducati a podvodník Bautista měli titul!
Jo a protestovat u Dorny je zakázané a zbytečné! Když už se omezují a u Ducati zvyšují otáčky tak by, pokud má být vyrovnané pole měly mít všechy motorky stejný objem motoru a stejnou mimimální váhu a to zřejmě mají a samozřejmně i stejné maximální otáčky, třeba 15 000 nebo 16 000 to je nakonec jedno a rozhodovalo by jen jezdecké umění! Jen nevím, kde by Bautista předjížděl, když by to neměl o 15 km/h rychlejší!

Tim85 (443) napsal 15.06.2022 v 10:19

Už se to vážně nedá číst. Otáčky a zas otáčky.
Je zajímavé, že zdejším nevadilo v r. 2018 Kawa měla 14100/min a Ducna 12400/min.. Kawa s přehledem kralovala a to bylo v pořádku, že!
Ano, otáčky se snižují, aby se bajky cca výkonnostně srovnaly, ale otáčky nejsou alfa omega bajku. Nejvyšší otáčky totiž neznamenají nejvyšší výkon, každý bajk má vrchol výkonu jinde, třeba když má max. ot. 16t tak největší výkon může být ve 14t.. Je tam spoustu dalších faktorů. Třeba Kawě letos nedrží přední pneu, ono je totiž toho dost co nastavovat. No a někomu se to daří lépe a někomu míň. Pokud se vám to nelíbí, koukejte na závody, kde jedou všichni na identických strojích. Protože jinak tu plkáte hovadiny. Protestuje snad někdo na TTMan, že někteří jezdci třeba jako Hickman má data z továrny? Ne, neb závody jsou i o tom kdo jak naladí svůj stroj. No a pokud se sejde dobře naladěný stroj a jezdec, kterému stroj padne to je to co všichni chtějí. V historii takových spojení je mnoho, Ago - Yamaha, VR - Honda, VR - Yamaha, CS - Ducati, MM- Honda atd.. Každému vyšli vstříc no a o tom ty závody jsou. Teď to sedí AB a Ducně.
Kdyby to byl takový podvod jak se zde tlachá, tak jeden jezdec by se určitě ozval a to JR. Jenže i on před lety využíval lepších otáček, jen vzpomeňme na jeho nedávnou dominanci. Jenže bez jeho talentu, by mu bylo i 20000/min k ničemu a to JR moc dobře ví!

SLAY (880) napsal 14.06.2022 v 21:31+1

já také na Ducati nevidím nic podvodného a kdyby bylo tak ostatní jistě dají protest a hlásit že podvádějí od compu je trochu mimo .Nikdo přece nechce aby jeli na identických strojích je to přece soutěž Ducati se motka vyvedla Alvaro ve formě a výsledky tomu odpovídají Yamaha,Kawasaki,BMW,Honda musí máknout aby se jim vyrovnali a byli lepší.
Zatím má Ducati šanci na titul jka v WSBK tak MOTO GP ani nevím jestli se to vůbec někomu kdy podařilo ale sezona je ještě dlouhá klidně se může stát že z titulů nebude nakonec nic

Jirikh75 (953) napsal 14.06.2022 v 20:00+1

Nemyslím, že problém jsou otáčky Ducati. Spíš mám pocit, že Ducati je daleko "modernější" moto. A dokud Kawasaki a Yamaha nevyvinou nový model, tak budou Italové sbírat tituly. Toprak i Jonathan jedou zjevně naprostou hranu a nestačí to.

Tim85 (443) napsal 14.06.2022 v 15:14+1

Děkuji za potvrzení vaší naprosté pomatené mysli. Pouze jsem upozornil na softwarovou chybu a chorobný váš mozek hned Ukrajina. Jinak je bezpředmětné se vyjadřovat k vašemu demagogickému popisu závodu.
Doufám, že administrátor chybu napraví a budu mít klid od tak nemocného jedince! Pokud ve svém chorobném myšlení jste sto pochopit následující prosbu budu za to rád. Prosím už nekomentujte mé příspěvky, ušetříme si oba drahocenný čas!


fomax 14.06.2022 v 13:39
A to se podívejme BONZÁČEK TIM85! KOLIK JSI UŽ NAHLÁSIL LIDÍ NA POLICII, KTEŘÍ NEMAJÍ TEN SPRÁVNÝ VLÁDNÍ NÁZOR NA VÁLKU NA UKRAJINĚ?
lIDI JAKO TY NEBEROU JINÝ NÁZOR NEŽ SVŮJ A NĚJAKÉ PRÁVO JINÝCH LIDÍ ŘÍCI SVŮJ NÁZOR JE MIMO TVŮJ OBZOR! Jo a ten srab Bautista ten rovinový předjížděč se s JR v zatáčce potkal jen proto, že se ho tam Rea se svou pomalou motorkou, Dornou přiškrcenou na 14 600 otáček, snažil předjet. Hanba Dorně, Bautistovi a Ducati!

Tim85 (443) napsal 14.06.2022 v 09:00

Asi jsem se díval na jiné závody během víkendu. AB prý předjížděl jen na rovince. Já viděl krásné souboje v zatáčkách s JR, kdy jednou předjel ten a vzápětí zas druhý. Takže asi se jeli někde ještě jiné závody, ale spíš je tenhle člověk nemocný a měl by být pod dohledem. Nic už víc se nedá o tomto mnoha nickovém jedinci napsat. Bohužel mu lékaři povolili přístup na internet a tak tu bude stále a stále psát ty své výplody nemocného člověka.
Jen taková poznámka. Na Motorkářích se píše, že pokud si někoho zablokujete, tak on nemůže komentovat vaše příspěvky. No a tady je důkaz, že tomu tak není, neb jsem tyhle nicky zablokoval a oni stále mohou psát ty své hovadiny pod můj příspěvek. To je námět pro administrátora, co zlepšit. Tímto mu předem děkuji.

Ivos (109) napsal 14.06.2022 v 06:51-2+2

Fomaxi (celkově tato osobo)

Ty jsi prostě debil!!!A bez podvádění Ale buď rád, že jsi aspoň to!!!
Jinak bys nebyl nic

Tim85 (443) napsal 13.06.2022 v 15:03+1

Hezky zhodnocený závod od TR a JR, vše stručně a jasně. Vždy přijde nějaký závod co někomu nesedne a někomu ano. O tom závody jsou. Je nač se těšit příště!
Tak teď čekám od toho zdejšího ležáka u PC co nadává na AB, že pohaní TR a JR za to jak se přetvařují a lžou! Je to logické, neb oni popírají jeho tvrzení jak AB podvádí. Asi ví něco víc než TR a JR!




TOPlist