Krummenacher kvůli zranění končí, Švýcara nahradí West

Švýcarský závodník Randy Krummenacher má zraněné zápěstí a bude s ním muset na operaci. Nedávno jeho tým Kawasaki Puccetti Racing oznámil, že sezonu kvůli léčbě předčasně ukončí a nastala otázka, kdo se posadí do sedla jejich Kawasaki. Nakonec padla volba na Australana Anthony Westa, závodníka tělem i duší, jenž letos závodil od mistrovství světa supersportů až po závody v asijském šampionátu.

Šéf týmu Manuel Puccetti zvažoval tři varianty a to s Alexem De Angelisem, Sylvainem Guintolim a Anthony Westem. Nakonec dostal důvěru Australan West. Ten je univerzálním závodníkem, takže nemá obavy z toho, že v Portugalsku naskočí do rozjetého vlaku. „Jsem moc rád za šanci se vrátit zpátky do mistrovství světa superbiků a jet Kawasaki tak silného týmu jakým je Puccetti,“ prozradil Anthony West.

„Moc rád bych zároveň poděkoval svému týmu EAB West Racing, že mi tuto šanci umožnil využít. Bakel Ferry a Peiro velmi intenzivně pracovali na tom, abych mohl letos pokračovat v superposrtech, takže je to také díky jejich úsilí, že jsem dostal nabídku se vrátit mezi superbiky.“

„Jsem velmi nadšený, že sezonu dokončím s novou motorkou a týmem a už se těším na příjezd do Portugalska, kde poznám všechny od Puccetti Racing,“
dodal Anthony West, který letos doma v Austrálii vybojoval umístění na stupních vítězů WorldSSP, kde mu po víkendu v Německu patří průběžná sedmá příčka.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 0.5 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
masi přispěl 0.5 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist