Hoši od Suzuki chtějí opět na pódium

Yukio Kagayama i Troy Corser chtějí při závodech World Superbike na okruhu Silverstone dvakrát vystoupat na stupně pro vítěze.

Páté kolo superbikového Mistrovství světa se již tento víkend koná na okruhu Silverstone v Anglii. Na northamptonshirském okruhu se v minulosti již konaly dva ročníky World Superbike, tentokrát je však pro jezdce připravený nový, částečně zkrácený okruh. Oba jezdci týmu Alstare Suzuki Corona Extra se na nadcházející dva závody velmi těší a oby jsou horlivý pokračovat ve výsledcích, se kterými si zajistili v průběžném pořadí celkové klasifikace první a druhé místo.
Troy Corser
Nejsem si zcela jistý, proč vlastně změnili okruh, pokud to tedy není z bezpečnostních problémů. Bylo tam několik kritických bodů a tak snad právě kvůli nim to změnili. Docela se mi okruh Silverstone zamlouvá, tedy až na finální šikanu, která je šílená a pomalá zároveň. Moje loňské výsledky zde nebyly špatné a tak se na závody se Suzuki na okruhu Silverstone opravdu těším, těším se na zisk dvou pódií.
Yukio Kagayama
Je to divné, ale asi jsem jedním z mála jezdců, kteří na tomto okruhu v minulosti jezdili. Myslím si, že minulé dva roky jsem na tomto okruhu jezdil superbikové mistrovství Británie. /tato krátká verze okruhu Silverstone je opravdu používána při závodech British Superbike – poznámka autor/ Je to úplně jiný okruh, který se mi líbí. Byl jsem tam při své první sezóně v BSB na pódium a tak na něj dobře vzpomínám. Vyřazením ze druhého závodu v Monze jsem byl zklamaný, chtěl bych to dohnat dvěmi pódii v Silverstone. Mám v Británii mnoho fanoušků a tak to pro mne je jako domácí závod. Myslím, že Alstare Suzuki GSX-R1000 bude pro Silverstone dobrý motocykl. Možná bych tentokrát mohl porazit i mého týmového kamaráda "Troy-Sana".

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist