Dozvuky z Imoly

Samozrejme rozhodnuti o tom, ze se druha jizda nepojede pro dest , vyvolalo ruzne reakce pilotu.

Ale vetsina z nich se po absolvovani zavadejiciho kola shodla na tom, ze neni skoro vubec nic videt. A tak po 45 minutach byl tento zavod definitivne odreknut.
Chris Vermeulen (1.) – Winston Ten Kate Honda
“Mel jsem vpredu intermedialni pneumatiku a nebyl jsem si jisty, jestli vydrzi cely zavod. Tak jsem take mohl ze zacatku zavodu utocit pouze na mokrych usecich trate. Chtel jsem Troye tak dlouho drzet za sebou, jak bylo mozne, nebot jsem vedel, ze v zaveru na slickach bude velmi rychly.
Chtel jsem pochopitelne jet druhou jizdu, ale musim objektivne rici, ze podminky byly opravdu nebezpecne. Ovsem mel jsem stale jeste teoretickou sanci na titul a bylo by tedy pekne odsunout rozhodnuti o titulu az na Magny Cours.”
Troy Corser (2.) – Alstare Suzuki
“Nedelal jsem si vubec zadne starosti, kdyz jezdil Chris prede mnou. Jel intermedialni pneumatiky a ja slicky. Ovsem on si sve pneu velmi setril a tak jel i na konci rychle.
Je to uz hodne dlouho od meho prvniho titulu a tak bych se chtel podekovat u me zeny a u celeho tymu. Rozhodnuti o odreknuti druhe jizdy mne dava aspon dobry pocit, ze se nikdo nezranil. A bylo to od Chrise velke gesto, kdyz souhlasil se zrusenim jizdy. Ma pred sebou urcite velkou a zarivou karieru.”
Noriyuki Haga (3.) – Yamaha Italia
“Davam prednost zavodum, kdy se nemusim rozhodovat, jestli namontuji slicky ne nebo. Ovsem pri lepsim startu jsem mohl jezdit s Troyem a Chrisem pohromade.”
Steve Martin (5.) – Foggy Petronas
“V Imole jsme pocitali s nejhorsim, nebot je zde potreba velky motorovy vykon. Ale motocykl fungoval vyborne. A jelikoz je nas motocykl stale lepsi a lepsi, tak jsem prodlouzil smlouvu o dalsi rok.
Max Neukirchner (7.) – Klaffi Honda
“Laconi me zkusil v zaveru dvakrat predjet, ale vzdy byl pokazde skoro mimo drahu. A ja jsem tedy vedel, ze z toho nic nebude.”
Ben Bostrom (13.) – Renegade Honda
“Moje kolo v Superpole bylo v sobotu velmi dobre. Ovsem s intermedialnimi Pirelli jsem jeste nikdy nejel, a uz vubec ne na takovou vzdalenost.”
Karl Muggeridge (out.) – Winston Ten Kate Honda
“Pneumatiky Pirelli do deste maji prilis melky profil, to jsou nektere jine daleko lepsi. Pro me to bylo hrozne zklamani, nebot jsem jel uz na 6. pozici, kdyz me najednou prestala fungovat spojka.”
Fonsi Nieto (out) – PSG Kawasaki
“V patek jsme meli problemy s elektrikou a pouha sobota na seznameni s novym motocyklem nestacila. Kawasaki ma hodne silny motor. V zavode jsem diky intermedialnim pneumatikam ztracel v azveru nekolik vterin za kolo.”

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist