Intermoto pokračuje dalším závodem v Thajsku

Česká stáj Kawasaki Intermoto Ponyexpres je součástí paddocku mistrovství světa supersportů a po zahajovacím závodu v Austrálii nyní míří k druhému podniku sezony, který se odehraje již tento víkend na okruhu Chang International Circuit v Thajsku.

První závod sezony na Phillip Islandu nebyl z pohledu české stáje ideální, protože Francouz Lucas Mahias byl nějakou dobu ve hře o stupně vítězů, ale kvůli tomu, že dostal špatné pneumatiky, musel závod předčasně ukončit. Prvních šest bodů pro Kawasaki Intermoto Ponyexpres tak získal desátý v cíli Američan Patrick Jacobsen.
Thajský okruh Chang International Circuit je pro všechny nový, takže ten, kdo se dokáže v novém prostředí nejrychleji zorientovat a připravit motocykl na náročné podmínky, získá dobrou šanci k postupu v tabulce průběžného hodnocení, kde je nyní lídrem Jules Cluzel z MV Agusty.

„Ačkoliv se kompletní materiál přesouval hned z Austrálie do Thajska, tak my musíme vzít některé součástky do našich zavazadel,“prozradil před odletem do Thajska Joska Kubíček. „Pomocí DHL jsme obdrželi jednak novou elektrickou kabeláž, s kterou jsme na Phillip Islandu měli nějaké problémy a také máme sebou přibaleny některé updaty přímo od Kawasaki.“
Závod třídy Supersport lze sledovat v přímém přenosu na televizní stanici Eurosport 2 v neděli 22.března od 8:30 hodin.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist