WSBK Imola - Superpole

Ruben Xaus získal Pole Position pro zítřejší závody třídy Superbike. Skvěle se prezentoval Régis Laconi, který skončil na druhém místě.

Španělský jezdec Ruben Xaus se po čase 1:48,636 raduje ze zisku Pole Position pro starty zítřejších závodů třídy Superbike, když dokázal zvítězit v odpoledním Superpole. Jako druhý se do úvodní startovní řady postaví francouzský jezdec Régis Laconi, který zaostal za španělským jezdcem továrny Ducati o 0,406 sekundy. Nejlepší z rychlých Britů je Neil Hodgson, jenž se ztrátou 0,415 sekundy obsadil třetí místo.
Po vítězství v kvalifikacích je čtvrté místo pro Jamese Toselanda (+0,592) jistě zklamáním, přesto z toho byla nakonec alespoň první řada, když pátého Pierfrancesca Chiliho dokázal porazit o pouhých 0,017 sekundy. Šestý skončil v Superpole Troy Corser před sedmým Steve Martinem a osmým Juanem Bautistou Borjou. Devátý dokončil své měřené kolo Gregorio Lavilla a desátý Chris Walker.
Čtveřici italských jezdců načíná na jedenáctém místě Ivan Clementi před Lucio Pedercinim, Marco Borcianim a Mauro Sanchinim. Na patnáctém místě skončil španělský jezdec David Garcia a jako poslední v Superpole se umístnil dle očekávání Sergio Fuertes, když jeho ztráta na vítěze byla víc jak propastných pět sekund. Aktuální výsledky z Imoly naleznete v sekci VÝSLEDKY.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist