Kamil Holán věnuje závod na TT svým fanouškům

V minulém roce zaznamenal Kamil Holán výraznou podporu ze strany fanoušků na Startovači. Tam šel s prosbou o finanční podporu doslova s kůží na trh, ale nakonec byl příjemně překvapen, protože požadovaná částka na TT byla dokonce překročena. Pro letošní ročník Tourist Trophy na ostrově Man plánuje něco nového. Finance jsou stále bodem číslo jedna, takže každému, kdo jej v jeho úsilí jet závody na Manu podpoří, pošle tentokrát nejen zajímavý upomínkový předmět, ale především s ním pojede červnový závod Senior TT.

Jenže jak chce Kamil dostat na Man na 150 svých příznivců? Jednoduše, jména všech budou na kapotáži jeho motocyklu, což je určitě lákavá nabídka. S těmito unikátními kapotami pojede Kamil nejprestižnější závod na TT a tím tak důstojně proveze všechny své příznivce po legendární trati Tourist Trophy.

To ale není všechno, protože pro letošní sezonu Kamil připravuje videovstupy, kde chce všem fanouškům přiblížit jak samotnou přípravu techniky, tak samozřejmě závody a to nejen na Manu, ale také v evropském seriálu IRRC, kde pojede jak třídu Superbike, tak nově třídu Supersport. Nebudou chybět i zajímavé informace ze zákulisí, takže budete mít šanci nakouknout pod pokličku road racingových závodů.

Všechna videa budou v průběhu roku zveřejňována prostřednictvím webu Motorkáři.cz a to včetně rozhovorů a výstupů z různých závodních víkendů. Vše o tom, jak Kamila a jeho tým podpořit a co je vás připraveno se dozvíte na stránkách kamilholan.cz.

 

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (8x):



TOPlist