V Barceloně testují jezdci MotoGP, Moto2 a Moto3

V sedlech silničních motorek pracují na předsezonní přípravě někteří jezdci mistrovství světa silničních motocyklů, kteří mají ve středu zelenou na okruhu Circuit de Barcelona-Catalunya.

Oficiální testy a skutečné prototypy na jezdce čekají v Kataru až v březnu, ale to neznamená, že nyní budou sedět doma. Pár závodníků proto vyrazilo do Barcelony, kde společně s týmy pracují na důkladné přípravě.

Z jezdců MotoGP je to úřadující mistr světa Joan Mir (Team Suzuki Ecstar), jeho týmový kolega Alex Rins (Team Suzuki Ecstar), Jack Miller (Ducati Lenovo Team), Fabio Quartararo (Monster Energy Yamaha MotoGP), Pol Espargaró (Repsol Honda Team), Aleix Espargaró (Aprilia Racing Team Gresini), Johann Zarco (Pramac Racing), Takaaki Nakagami (LCR Honda Idemitsu) a Alex Marquez (LCR Honda Castrol).

Na dráze jsou také jezdci Moto2 a Moto3 Remy Gardner (Red Bull KTM Ajo), Raul Fernandez (Red Bull KTM Ajo), úřadující šampion Moto3 Albert Arenas (Aspar Team Moto2), Marcos Ramirez (Tennor American Racing) a z Moto3 Jaume Masia (Red Bull KTM Ajo).

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist